No tak asi jo,ale ten křik přivolej bouřku je skvělej.Dnes jsem byl v hlavní dějové linii v Savngardu... a asi se z lykantropie vyléčím,chci pro mou postavu,aby se tam dostala...
vtipoman napsal:
No tak asi jo,ale ten křik přivolej bouřku je skvělej.Dnes jsem byl v hlavní dějové linii v Savngardu... a asi se z lykantropie vyléčím,chci pro mou postavu,aby se tam dostala...
alebo dáš iba set na človeka a pritom budeš mať beast form a budeš aj upír aj vlkolak
@Martin: Díky za video, sám bych byl líný to hledat
Mopidu napsal:
Tak vypadá to opravdu epicky
To kouzlo Conjure Gargoyle vypadá super (chci vidět Českej překlad-vyvolat chrlič )
No co, to to znamená Stejně je mi to jedno, jelikož hraju v angličtině. Ne, že by snad překlad nebyl povedený, ale preferuju originál - jen ať je jasno
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Taky hraju Aj
Jinak co říkáte na ty dračí zbraně? Osobně by mě zajímalo jak budou vypadat ty šípy.
Viděla jsem mód a tam ty zbraně vypadají docela dobře, ale nikdo neví co bethesda vyvede. Už se nemůžu dočkat, až budu dovahkiin-upír, v ruce dračí zbraň a budu kosit nemrtvé psy (.\ u /.)
zaujíma ma vážne jedna vec či sa mi oplatí byť upír už teraz alebo sa mi tým poserie hra no uvidíme po update
Todd tu zas rozpráva o Dawnguard a niečo nové tam je aspoň takže cena 20 dolárov
Upravil/a martin228 dne 12.06.2012 00:29
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.