No, vás je najednou celá invaze!
Nebudu to psát každému zvlášť, takže...
Já vás všechny vítám a budu s Vámi rád spolupracovat. Pokud bude někdo něco chtít, může mi napsat, třeba budu vědět.
Není náhodou apríl?
jako jasný, ale já sem fakt čekal, že to projde nějak bez povšimnutí, nnavíc sem nikdy moderátora nedělal, takže by se dalo říct, že je tam i trochu strach že něco podělám a tak Já sem na tohle celkem plachej
DODATEK: No a je to DDDD První drobná chybička D Že sem místo citovat dal editovat
Wau, admin na mou zprávu reagoval velice rychle a já mu chci tímto poděkovat!
A gratutuluji všem novým moderátorům!
Miku: Nejen že jsi mě velice potěšil tím, že ses stal moderátorem (a jako chytrý lišák jsi svoji žádost držel v tajnosti), ale navíc jsi mi udělal radost výběrem hudby. Te Deum mám nastavené jako zvuk budíku na mobilu
Upravil/a Ligos dne 16.07.2013 23:49
Ligos napsal:
Wau, admin na mou zprávu reagoval velice rychle a já mu chci tímto poděkovat!
A gratutuluji všem novým moderátorům!
Miku: Nejen že jsi mě velice potěšil tím, že ses stal moderátorem (a jako chytrý lišák jsi svoji žádost držel v tajnosti), ale navíc jsi mi udělal radost výběrem hudby. Te Deum mám nastavené jako zvuk budíku na mobilu
A my jsme všichni rádi, že reagoval kladně!
Děkuji.
No, jak jsem ti psal, nechtěl jsem to moc vytahovat, poněvadž ten nápad vznikl tak zajímavě při konverzacích se SA, a nebylo jisté, zda jím budu, proto jsem nechtěl nikoho mystifikovat, ale přízvisko chytrý lišák se mi věru zamlouvá, zvlášť, když dělám pro Lišku (českomoravskou stav. spořitelnu)...
Júúú, to jsem rád, hele, Te Deum od Lullyho je fakt boží. (Ligosi, jestli jsi neviděl, koukni se na film Král tančí, věřím, že by se ti líbil)
@Mike: Král tančí jsem ještě neviděl a pamatuji si, že jsi ho zde už propagoval. Určitě se na něj mrknu, protože historické filmy zbožňuju a mám rád i vážnou hudbu, takže už teď vím, že se bude líbit Budiž mnou od teď zván Mike, chytrý lišák.
Ligos napsal: @Mike: Král tančí jsem ještě neviděl a pamatuji si, že jsi ho zde už propagoval. Určitě se na něj mrknu, protože historické filmy zbožňuju a mám rád i vážnou hudbu, takže už teď vím, že se bude líbit Budiž mnou od teď zván Mike, chytrý lišák.
Propagoval, v tom tématu pro doporučování filmů! Určitě tam pak napiš hodnocení!
Tohle se ti fakt bude líbit, protože je to jak historicky přesné, tak hudebně, navíc i výprava je bezvadná, takže... skvělé!! (jinak, co se preferencí týče, myslím, že jsme na tom podobně )
hRDLA napsal:
Cejtim se tu dost v menšině jako ne-moderátor jinak cg
Nevím proč, jak slyším menšina, vždycky se mi vybaví dvě takové zásadní menšiny... a vždy mě to rozesměje...
Ďýki.
Hele, ono, jinak, vidíte, jak rychle stoupá počet lidí na foru? Mluvil jsem s několika "kuřaty", kteří se dušují, že a) budou příště dbalí pravidel, zapojí se jako aktivní uživatelé. Tak schválně.
Todle mě pobavilo: "Každá přiznaná vina je napůl odpuštěná, že? - Tak ji přiznávám hned dvakrát!"
Tak koukám a ona polovina lidí co na Skyrim 4 fan chodí jsou moderátoři Docela děsivý
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Mike napsal:
No, tak taky něco napíšu. Předně teda gratulace Nerovi, a samozřejmě taky tobě, bro. Ligosi Spravedlivý (!!!!) jak jsme řešili, držím palec ...
Tak, to, že jsem teda jeden z týmu je výsledek naší vzájemné konverzace se SA, kdy to prostě tak nějak vyplynulo.
No, s moderováním zkušenosti mám, docela velké, řekl bych.
Nevím, až na nováčky, kteří stejně tohle téma jistě (ne)čtou mě vlastně asi všichni znáte, takže nějaký řečičky si nechám od cesty a kdyby náhodou někdo něco chtěl, tak mi jednoduše napište, nebo tak něco...
Tak se také hlásím. Provádím zrovna údržbu PC, tak jsem vytížen, a zítra mám též perný den, ale pak tu zas nějakou dobu budu často. V rychlosti: Díky SA za přijetí, gratuluju všem ostatním čerstvým modům a přeju hodně štěstí a úspěchu v nové funkci! Všechny ostatní uživatele chci tímhle poprosit, aby dál přispívali do Velké čistky - s tímto počtem aktivních modů bude jistě zase o něco efektivnější. A teď jdu pořádně prozkoumat všechny ty modovské tentononcy a dodělat údržbu. Později tchüss.
P.S.: Probohy, ta moje IP je vážně strašně rozsypaná
Upravil/a nagasadowcz dne 17.07.2013 00:31
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Hele, hl. admin aktualizoval i seznam členů(dostupný jen moderátorům a adminovi) a při té příležitosti jsem narazil i na našeho "ducha".
Vivi tu fakt byl/a - http://skyrim.4fa...p?lookup=2
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.