Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
Tondulin
"Samozřejmě že jdu nemusíte se ani ptát."
 
Breza77
"Nevešla by se mi ta kniha do brašny ?" ukážu na brašnu "A co tady vlastně všechno je, když už jsme tady tak toho využijem ne ?" najdu nejbližší zajímavou knihu
Upravil/a Breza77 dne 08.10.2013 20:27
 
Taylar
Pomalu vjedu do vsi a z hlavy sundám hrubou kápi z huňaté medvědí kožešiny. Rozhlédnu se a přihmouřím oči. Svůj pohled upřu na hospodu, kam také s koněm pomalu přicválám, slezu z něj a uvážu ho za uzdu k nějakému plotu či trámu. Vydám se ke vchodu a po cestě na vesničany ze slušnosti kývnu, poté otevřu dveře a vejdu dovnitř.
 
Aurelius
handa999
"Výborně, následuj mě." řekl Kvestor Amragor a zamířil ke svému koni, také jsi nasedl na svého koně a následoval Kvestora pryč z města. Projeli jste kolem věže z bílého zlata. Legionáři, kteří tam postávali hrdě zasalutovali, když jste vyjeli z města čekal na vás už zbytek legionářů. Kvestor rozdal rozkazy a pak jsi ho následoval.
(3. příspěvky)

Breza77
"To asi ne, možná bychom jí tam narvali ale bylo by to poznat." řekl po krátkém přemýšlení Darien, potom se opět začetl do knihy. Začal jsi prohledávat knihy, některé byly o lektvarech byly to tlusté knihy a každá od jiného autora. Zřejmě obsahovali velmi nebezpečné jedy a nebo nějaké lektvary, které novicům jen tak do ruky přijít neměli. Také jsi našel knihu s prastarými kouzly, byla podobná té co měl Darien. Akorát byla o dost menší.

ScorpionCZ
"Jakou událost?" zeptala se zaujatě Xaria. Potom ti odpověděla "Jistě, že můžete.. pokud se nebojíte, že vám nějaké monstrum ukousne hlavu, možná ruku a nebo nějakou další končetinu. Prach ze sopky vám neucpe plíce.. no, život je krutej.. jste mladí užívejte si ho. Hlavně se vyhýbejte dolu a staré věži." zasmála se.

Taylar
Uvázal jsi svého koně k plotu a vykročil ke vchodu do hostince, místní si tě jen prohlédli a na pozdrav kývli. Následně jsi otevřel dveře do hostince a vešel, za pultem stál starý nord. V hostinci bylo klidno, seděl tam jeden místní opilec. A nějaký mág s kápí přetaženou přes hlavu. Měl modrou róbu a podle barvy rukou jsi poznal, že s jedná o dumnera. Seděl kousek od dveří, před sebou měl knihu a na střeně položené nedojené jídlo.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..



http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
scorpioncz
"No svatba, to je ta událost" usměju se "no jinak ... už mě nějak ta objevitelská chuť přešla ... ehm"
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Mopidu
"Ehm, pane?" obrátím se na něj. "Někdo neuvařil slepi.ci, mohli by jsme já a tady můj syn?"
Upravil/a Mopidu dne 08.10.2013 21:53
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
Breza77
"Dariene ! co tahle je podobná tý tvý ale je o dost menší" ukážu mu knihu "A tuhle by jsme mohli vzít Jackalovi" ukážu mu knihu o lektvarech
Upravil/a Breza77 dne 08.10.2013 22:10
 
Lord Rade
Jedu k osadě, nasávám svěží vzduch do nosních dírek a nechám vlasy vlát.
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
Taylar
Ve dvěřích se ještě opráším, rozhlédnu se po okále a poté se chvíli pohledem zastavím na mágovi, zavrtím si pro sebe hlavou a zamířím si to k baru. Vyloudám v kapse těch pár drobných, co mi ještě zbyly a pomalým jistým hlasem promluvím na hostinského.
"Jednu medovinu, poprosím." pronesu lámanou nordštinou a položím peníze na pult.
 
Aurelius
handa999
(2. příspěvky)

Breza77
"Zajímavý..." řekl Darien a začal si prohlížet menší knihu. Po chvilce povídá "Taky to tady je, ale není to tu tak podrobně." a ukázal na stránku, kde byli podivné symboly a nějaký obrázek na kterém byl zobrazen rituál. "Ale, jo.. to půjde." zvolala zabouchl knihu a strčil jí k sobě do vaku a velkou knihu vrátil zpět. "Tu knihu o lektvarech vezmi." dodal po chvilce.

ScorpionCZ
"Neboj, dělal jsme si srandu. Kolem nic tak strašně nebezpečného není.. snad." řekla Xaria když, viděla tvůj výraz. "A s tím portálem si nelámej hlavu, když budeš chtít teleportuju tě do Cyrodiilu. Ale dneska už ne, dneska jsem se už teleportovala a jsem docela vysílená." pokračovala Xaria.

Taylar
Když jsi se pohledem zastavil na mágovi, vůbec si tě nevšímal. Pokračoval v listování a čtení knihy. Hostinský si tě prohlédl potom sáhl pod pult a vytáhl láhev medoviny, podal ti jí a sebral peníze z pultu. "Ještě něco?".

Lord Rade
Vyjel jsi k osadě, cestou jsi potkal hlídku legionářů vracejících se do tábora. Projel jsi kolem nich a pokračoval až na rozcestí, tam jsi se vydal k nejbližší osadě. (1. příspěvek)

Mopidu
"Jo klidně." zvolal legionář a sebral klícku s slepi.cí a podal ti jí. "Můžete si to uvařit tady, nebo jít na Univerzitu do jídelny. Když jim řeknete pustí vás do kuchyně."

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..



http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
Breza77
Vezmu do brašny knihu pro Dariena a knihu o lektvarech. Rozhlídnu se jestli tu není nějaká kniha na zvýšení moci, když nic nenajdu "Tak ještě něco Dariene ?"
“Be who you are, do what you wanna do,
don’t listen to what other people say,
as long as you’re not hurting anyone,
who the f*ck really cares?"
 
Taylar
"Bude to všechno." odvětím a usadím se ke stolu. Lahev otevřu a s chutí se napiju. Poté sundám ze zad luk, sesadím z něj tětivu a odložím ho, sáhnu do torny a vytáhnu malý kalíšek s jelením tukem, kterým pak tětivu začnu potírat, provedu další preventivní údržby i u seker a poté už jen popíjím a hledím do stolu.
Upravil/a Taylar dne 09.10.2013 21:11
 
scorpioncz
"Jo jistě, nemyslle jsem také hned se teleportovat ... no prostě někdy v budoucnu, třeba za týden nebo tak ..."
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Aurelius
handa999
(1. příspěvky)

Breza77
Darien vytáhl knihu ze svého vaku a dal ji k tobě a společně s knihou o lektvarech jsi ji schoval do brašny. Ihned poté jsi začal prohledávat regál knih a hledat kniho, která by popisovala zvýšení moci. Po chvilce hledání jsi našel velmi starou knihu na obalu byla vyobrazená lebka, kniha byla poměrně malá obsahovala jen pár stránek přesto byla podezřele těžká. Na papírku, který byl ke knize připevněný stálo "Pokud nechceš trpět, knihu nikdy neotevřeš.". Darien si knihu také prohlédl a povídá "Zajímavý, ale tyhle nápisy jsou skoro všude. Není potřeba si z nich dělat nervy. Já už mám vše co potřebuji, takže můžeme."

ScorpionCZ
"Klidně, když budeš potřebovat tak se za mnou stav. Zatím sice nevím, kde budu přebývat.. ale to se nějak vyřeší." řekla, zavřela třídní knihu vzala jí do ruky a vstala. "Budete ještě něco potřebovat nebo můžu jít?" zeptala se ještě Xaria. "Já už nic nepotřebuju." odpověděla Serana. Xaria se na tebe podívala a očekávala tvoji odpověď.

Taylar
Posadil jsi se ke stolu a začal provádět údržbu luku a následně sekery. Už jsi měl skoro hotovo, když do hostince vešla skupinka ozbrojenců. Podle zbroje jsi poznal, že se jedná o stráže Bílého Průsmyku. Jeden z ozbrojenců s pláštěm na kterém měl vyobrazený symbol Bílého Průsmyku přistoupil k hostinskému a začal sním cosi projednávat. Jeden vyšel z hostince a zbylé dva postávali u dveří a prohlíželi si místnost. Měli uzavřené přilby a tak bylo těžké poznat o koho se jedná a jejich výraz na tváři. Hostinský po chvilce s ozbrojencem domluvil a ozbrojenec mu podal jakou si listinu.

Lord Rade
Dorazil jsi do malé vesničky, uviděl jsi asi pět domků. Dva byly větší zbylé dva byly dost malé, ovšem obydlené. Na náměstíčku vesničky pobíhali děti a zřejmě si hráli na válečníky, bojovali mezi sebou s dřevěnými meči a smáli se. Když tě uviděli přijíždět, přestali a překvapeně na tebe zírali. Potom se rozeběhli tě přivítat, spolu s nimi přišel i starší muž v ušpiněných hadrech. "Potřebujete něco veliteli?" pronesl znepokojeným hlasem.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..



http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
Lord Rade
Zamyslím se nad tím jak ví, že jsem velitel a pak si uvědomím, že mám na sobě tu zbroj.
,,Ano, jsem tu proto, abych vám vzkázal, že tu na několik dní nebude bezpečno. Sbalte si vše potřebné a vyražte do Kvatchu. Vše potřebné se dozvíte tam."

Upravil/a Lord Rade dne 11.10.2013 20:41
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
scorpioncz
"Ne nic nic ... klidně můžete jít ... nashledanou." asi se přece jen pak porozhlédnu po divočině.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Mopidu
"Tady bude stačit" usměju se. "Tak co, Aldo, chceš se dívat jak majznu slepi.ci po hlavě nebo zavřeš oči?"
Upravil/a Mopidu dne 10.10.2013 21:11
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
Breza77
Vezmu si podezřele těžkou knihu do brašny a vyrazím ke dveřím "Pro jistotu si to vezmu, ale teď už pojďme než někoho naštveme"
“Be who you are, do what you wanna do,
don’t listen to what other people say,
as long as you’re not hurting anyone,
who the f*ck really cares?"
 
Aurelius
handa999
"Blížíme se.. řekl bych, že Thalmorští válečníci jsou blízko." poznamenal Kvestor, krátce poté co jste vstoupili do lesa a našli první mrtvé tělo legionáře. Pokračovali jste hlouběji do lesa až k jakési skále. Skryli jste se do křoví a vyčkávali co se bude dít. "Zatraceně, mají výhodnou pozici.." povzdychl si Kvestor Amragor. Legionáři klečeli pod skálou, všiml sis, že je mezi nimi i Atius. Pět válečníků ve zlatavé zbroji bedlivě hlídalo zajatce. Jeden v černém rouchu mágů postával kousek od nich a pročítal si dokumenty (zřejmě patřili zvědům). "Výborně.. výborně.." opakoval si a pak se otočil a zamířil k zajatým zvědům. "Díky mému skvělému informátorovi vím vše co potřebuji, takže tahle vaše 'tajná' výzvědná akce. Byla již dávno určená k nezdaru!" v rukou mu vzpláli dokumenty a pak povídá "Popravte je! A hlavy pošlete do Imperial City!"

Breza77
Schoval jsi knihu do brašny a společně s Darienem vyšel ze omezeného oddělení knihovny. Novic, který zrovna dokončil přerovnávání knih si vás všiml. Prohlédl sis vás a pak povídá "Co jste tam dělali? Pokud vím, tak civilisté nemají v této části Univerzity co dělat.". Darien se ušklíbl a potichu povídá "Můžu se ho pokusit omráčit kouzlem, ale pokud to nevyjde bude průšvih."

ScorpionCZ
"Ahoj.." řekla Xaria a odešla z učebny, také jste zamířili pryč. Ve vstupný hale sis všiml, že Xaria zamířila po schodech nahoru. Společně se Seranou jste vyšli před budovu cechu. "Budeš se chtít procházet sám.. v téhle, jak ty říkáš divočině? Nebo... pokud by ti to nevadilo šla bych ráda s tebou. Ve stanu bych se nejspíš nudila.. sice mám knížky, ale nějak se mi je nechce číst. Přeci jenom si je šetříme na večer." povídá Serana a při posledních slovech se mírně usměje.

Lord Rade
"Ale- e.. ihned to všem oznámím.." řekl zmateně a zřejmě i zděšeně muž. Děti na tebe stále zírali, muž jim povídá "Běžte ke svým rodičům.." a rozeběhl se svolat ostatní. Po několika minutách se z pole (které bylo kousek od vesnice) přišlo několik farmářů a vyděšených žen. Ihned začali vyklízet domy, jeden z místních, takový starší vyhublí imperiál začal pořivovat "Elfové přijdou!! Poklekněte před nimi! Oni vás ušetří!! Já to vím!!"

Mopidu
"Ee.. budu se dívat." řekl Alda. "Je statečný to se musí uznat." poznamenal Legionář a podal ti sekeru. Slepice začala vyděšeně kdákat a snažila se dostat z dřevěné klece.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..



http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
scorpioncz
"Jistě že můžeš jít se mnou." usměju se "Doufám že tu budou nějaké hezké přírodní úkazy ... v okolí Imperial City byly nádherné vodopády, tedy samozřejmě na druhé straně jezera ... tam jsem chodil za mlada strašně rád."
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5098 22.06.2024 00:26
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4203 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8233 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5706 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4855 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12730 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7513 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6638 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6368 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7558 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist