"Výborná mapa Ash." pochválím mapu Ash a potom dodám "Ale, příště nás už takhle nelekej.. už nejsem nejmladší." řeknu s hůmorem. Vzpomenu si, jestli vím něco málo o Bernouz a Lestvanově. "Kratov možná bychom tam něco našli, ale zase je pravděpodobnější. Že bychom mohli narazit na zombíky..."
Thomas si po zamyšlení vybaví, že v Berounzi ve stodole žije menší skupina, která není moc přátelská. Když za nimi byli prvně, tak je odmítli pustit dovnitř a když přišli po druhé, tak s nimi alespoň vyměnili pár zásob.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
"Když k nám nebyly moc milí tenkrát, nebudou ani teď. A navíc, stejně bychom museli obchodovat. Když půjdeme do města, je alespoň nějaká šance. Že budeme moc vyrabovat nějaký obchod. Nutně totiž potřebujeme jídlo a na výměnu s Berounzákama nic kloudného nemáme."
"takže do města? nebo půjdeme rabovat vesnici?" (zasměju se)" já bych asi navrhoval spíš ten venkov, město se mi zdá moc nebezpečný ... přece jen je to město"
"Co myslíš Ash? I když... Peter má pravdu, jsme jen tři. Zřejmě bychom nedokázali čelit nebezpečí, které číhá ve městu. Proto bychom tedy měli vyrazit na venkov. Co zkusit Lestvanov?"
"Dojíme guláš, sbalíme tábor. A vyrazíme." řeknu, dojím guláš. Zkontroluji si vybavení a pomalu půjdu sbalit stan a vše co je uvnitř.
Upravil/a Aurelius dne 30.08.2013 21:57
,,No díky bohu!" zaraduje se Ash. ,,Myslím, že za tu dobu, kdy jsme tam byli naposled se to tam uklidnilo... Tak snad budeme prvními, kdo se k těm uvolněným zásobám dostane. No... já uhasím oheň a uklidím věci venku."
Thomas s Peterem sbalí stan, deky a lahev Thomasem chráněné vodky, což je krom kotlíku veškerý jejich majetek. Za chvíli mají všichni tři batohy na zádech a vykročí směrem k Lestvanovu.
Cestou míjí jehličnany a pozorují kvůli možné hrozbě okolí.
Vesnice je vzdálená přibližně na dvacet kilometrů, takže cesta tam bude trvat kolem čtyř hodin.
Upravil/a Lord Rade dne 30.08.2013 23:24
Thomas si při cestě nudou začal zpívat, Ash se k němu přidala a Peter namátkově kopl do jedné šišky, které odlétl přinejmenším na deset metrů a odrazila se od stromu.
,,Člověk by v těhlech okamžicích ani na nějakou apokalypsu nepomyslel... " zamyslela se Ash. ,,No a to jsme ani neotevřeli tu flašku," dodá.
Upravil/a Lord Rade dne 30.08.2013 23:46
"Hele, když se ožereš tady. Jak chceš pak bojovat se zombíkama. Myslíš, že tě ušetří? A tohle bude silný.. 8 let, je 8 let.. " řeknu po chvilce dodám "To víš za svých mladých let, jsem býval taky takovej. Musíš se naučit ovládat a hlavně, můžeme to použít jako dezinfekci."
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.