Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
Tondulin
"Zdravím Thorusi, dík že jsi se mě zastal v té debatě ve velitelském stanu."
 
Breza77
"Co ty tady děláš ? nějak často se potkáváme... ohledně toho generálování pokusim se přesvědčit Scipia že to je dobrej nápad, ale budeš potřebovat i podporu pár lidí z Osmý"
Upravil/a Breza77 dne 06.10.2013 11:29
 
Tondulin
"Já jsem tu za Mirabelle přece jenom mi poslední dobou přijde, že je jediná kdo tu má zdravý rozum." Usměju se." Ale je potřeba s osmou něco udělat, než se ti tupci pozabíjejí navzájem."
Upravil/a Tondulin dne 06.10.2013 17:09
 
Aurelius
handa999 a Breza77
"Ne.. určitě to nemá nic společného s Thalmorským rodem, udělal jsem pár pokusů a zjistila něco zajímavého, teda pokud se nemýlím. Tak by tento amulet měl svého vlastníka ochránit před jakoukoliv magií." řekla užaslým tónem směrem k Thorusovi a vrátila mu amulet. Potom pozdravila Dariena. "Smím se zeptat, kde je tady knihovna?" řekl zdvořile Darien. "Hned vedle arcimágovi komnaty, po levé straně." odpověděla Mirabelle. "Aha.. díky." odvětil Darien.
Můžete i nadále pokračovat ve své komunikaci..

Lord Rade
Vyhledal jsi prodavače masa. Všiml sis, že jeho stánek je poloprázdný. Buď toho musel tolik vyhodit, nebo toho tolik prodal. "Ork? Jo.. ten kovář, včera na večer odjel z města. Zřejmě vydělal tolik kolik potřeboval." řekl prodavač masa, "O-opravdu?" zvolal překvapeně avšak vesele prodavač. "Moc vám děkuju.. ani nevím, jak bych se vám mohl odvděčit, veliteli."

ScorpionCZ
"Můj manžel se jmenoval Capilus I., je pochovaný v Cyrodiilu.. myslím.." řekla Xaria, "Myslíte?" řekla podezřívavým tónem Serana. "Ano, neviděla jsem ho od porodu.. odvolali ho, sbalil naše děti a odjeli. Nikdy jsem je pak neviděl, ani vlastně nevím co stalo s rodem. Jestli vůbec ještě existuje." odpověděla Xaria.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..



http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
scorpioncz
"Jo existuje, vlastně se do něj hodlám přiženit." usměju se "Z toho vyplývá že se rodu docela daří ... řekl bych."
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Lord Rade
,,Teď si s ničím nemusíte dělat starosti, až budu něco potřebovat, tak se sám ozvu," řeknu klidně a odejdu.
Tak... a doufám, že vše proběhne bez větších komplikací. Raději si s sebou zítra vezmu pár mužů, kdyby se mi chtěl postavit, ale stejně si myslím, že se toho vola nikdo nezastane. Všichni ochlastové mi jsou stále zavázáni a i kdyby se proti mě někdo chtěl postavit, tak něco vymyslím. Usměju se nad plánem a přemýšlím, kde strávit celý dnešní den. Nějak se mi začíná stýskat po divočině... Teď mám volno, tak bych mohl něco podniknout a večer jít za hraběnkou. Rozhodl jsem se. Jdu si udělat menší vyjížďku. Vykročím ke stájím a podívám se na svého koně.

http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
Breza77
"Měl by? Jestli to je pravda tak to je úžasnej amulet" zahledím se na amulet "Pozdějc tu teorii tady s Darienem odskoušíme a pak vám přídu říct jak to dopadlo...No nevadí, ještě si musíme něco zařídit, prozatím oba nashle" pokynu na Dariena že odcházíme, dodělat to co potřebuje on
Upravil/a Breza77 dne 06.10.2013 19:51
 
Tondulin
"Nechtěla by ses večer projít ven a oddechnout si od tohohle všeho ruchu?"
 
Aurelius
handa999
"Klidně.." řekla Mirabelle, pousmála se a potom dodala "Asi by mě opravdu pomohl oddych od tohleho všeho."

Breza77
Odešli jste z kabinetu a zamířili do knihovny, vyšli jste schody a zamířili ke knihovně. Prošli jste kolem Arcimágovi komnaty, zevnitř byly slyšet hlasy zřejmě se tam probíhá jednání. Otevřeli jste dveře do jídelny a vešli. Byla to podlouhlá obdélníková místnost s knihami. Mnoho regálů, knihy byly rozděleny podle začátečních písmen. "Zatraceně.." poznamenal Darien. "Tohle je velká komplikace, sice se můžu zeptat támhle toho novice. Ale nechci riskovat, že to pak vykecá nějakému učiteli co nesnáší nekromanty." dodal a ukázal na mladého novice, který seděl za stolem a četl si knihu.

Lord Rade
Vykročil jsi ke stájím, když jsi k nim došel spatřil jsi Kvestora Reguluse. Zrovna mluvil s několika legionáři v lehkých zbrojích (zřejmě se jedná o zvědy), vypadal vezmi znepokojeně. Došel jsi až k místu, kde byl uvázaný tvůj kůň. Byl v pořádku a zřejmě o něj bylo i dobře postaráno.

ScorpionCZ
"Takže budeme příbuzní. To je dobře, že rod nevymřel. Možná jsem tehdy měla odejít s Capilusem.. ale nedokázala jsem opustit svůj milovaný Morrowind. Možná to byla chyba.. a možná ne. Kdybych bývala odešla, neměli by jste teď v Cyrodiilu Runovou magii. A já bych byla už mrtvá.." odpověděla Xaria.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..



http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
scorpioncz
"... ehm proč by jí neměli? a proč by jste byla mrtvá?"
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Lord Rade
Pohladím koně a řeknu si jak jsem rád, že o něj bylo postaráno. Vyhledám stájníka a... sakra já vlastně nemám peníze pomyslím si. No nic, tak příště.
,,Nějaké problémy?" zeptám se ze zvědavosti a slušnosti Kvestora.

http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
Tondulin
"To mě taky, měj se večer se stavím." Půjdu do tábora legie.
Upravil/a Tondulin dne 06.10.2013 21:57
 
Breza77
"Teď by se hodilo pár Milaelovejch iluzí, ale co nazbyt, jestli to někomu vykecá bude mít problém se mnou... co že to vlastně hledáš ?" dám si záhadný Thalmorský amulet na krk
Upravil/a Breza77 dne 06.10.2013 22:49
 
Aurelius
handa999
"Taky se zatím měj.." řekla Mirabelle, rozloučili jsi se a odešel jsi z kabinetu, zavřel dveře a zamířil pryč z Univerzity. Pokračoval jsi do tábora legie, prošel jsi táborem Čtvrté legie až k táboru osmé. Kvestor Amragor zrovna promlouval k pěti legionářům ve středních zbrojích Legie. Když tě uviděl povídá "Legionáři, pokud máš volno. Měl bych pro tebe úkol."

Breza77
Dal sis amulet na krk, ucítil jsi mírné chvění. "Hledám knihu, která bude popisovat temné až tajemné rituály.. ale obávám se, že to budou mít támhle.." řekl potichu a ukázal na dveře na, kterých bylo velkým písmem napsáno Omezený přístup. "Určitě totiž, nenechají novicům něco podobného číst." pokračoval potichu.

Lord Rade
"Ano, máme jeden velký problém.. Asi den od Kvatchu bylo spatřeno Thalmorské vojsko. Podle dokumentů, které se nám podařili získat. Nemají v plánu napadnout Kvatch, ale nedalekou pevnost Legie.. tudíž můj tábor. Už jsem poslal pro posili. Pokud to bude nezbytné, zajistíme město." řekl Kvestor odmlčel se a po chvilce pokračoval "Bylo by dobré shromáždit lidi ze statků okolo Kvatche, nemůžeme jim poskytnout ochranu. Můžu tam poslat akorát legionáře, které jim pomohou dostat se do města."

ScorpionCZ
"Jako Nejvyšší mág se dožívám vyššího věku, jak to dělám je tajemství.. ale to podstatnější, Runovou magii u vás v Cyrodiilu učí teda Arterius, že jo? Arterius byl dříve obyčejný mág co vyučoval pouze Obnovu a další předměty, nevím jak to máte vy v Cyrodiilu. U nás by to byla Obrana proti Temné magii a nějaké praktická cvičení. Obnovu mu tuším zakázali vyučovat, že jo?" podívá Xaria, Serena souhlasně kývla a Xaria pokračovala "Kdybych žila v Cyrodiilu nikdy bych ho nepotkala a nikdy bych mu nezachránila život a následně mu nepředala svoje zkušenosti z praktikování Runové magie. Byla to velká shoda okolností.."

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..



http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
scorpioncz
"Áha ... takže takovej příběh z toho je ... no ještě bych se chtěl zeptat kdy bude to pevný spojení, jakože ten portál do cyrodiilu?"
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Breza77
"Tak tam jdeme" a vyrazím ke dveřím
 
Tondulin
Vyslechnu ho.
 
Lord Rade
. ,,Dobrý nápad, to udělejte, co nejdřív. Já jsem se stejně chtěl projet, tak můžu pomoct, kde je nejbližší osada?" zeptám se a případně nasednu na koně a pojedu
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
Aurelius
handa999
"Generál Scipio chce pochodovat na místo bitvy už zítra ráno. Tribun, to odkládá... takže, se tu možná zdržíme. Našim úkolem bude vyrazit hledat ztracenou hlídku, velet jí měl legionář Atius. Cíl jejich mise je tajný. Ale je velkou prioritou najít, alespoň jednoho živého." vysvětlil Kvestor, potom se ohlédl k legionářům. Ty dali signál, že už jsou připravení na cestu. Kvestor jim rozkázal sehnat koně a rozkaz počkat před bránou města. Potom se otočil k tobě a povídá "Jdeš s námi?"

Breza77
Vyrazil jsi ke dveřím, Darien se rozhlédl a povídá "Novic, nekouká.. máme šanci." chytl za kliku u dveří a chtěl dveře otevřít. Ale byly zamčené, "Sakra!" zvolal potichu a začal mumlat nějaké kouzlo, přiložil ruku k zámku a chvilku čekal ruka začala zářit a uslyšel jsi tiché cvaknutí. "Hotovo.." poznamenal Darien a vešel, následoval jsi ho. Zavřel jsi dveře, aby nebylo nic poznat a Darien ihned začal hledat knihu, kterou potřeboval. Viděl jsi mnoho podivných knih, měli zvláštní obaly. "Tady.. něco je." řekl po chvilce Darien a vytáhl tlustou knihu, měla černý obal a na něm byl velkými smaragdovými písmeny napsáno Temné a tajemné rituály. "Tu asi jen tak nepropašuju." povzdychl si Darien a začal knihou listovat.

Lord Rade
Kvestor Regulus ti vysvětlil cestu a pak opět promluvil s legionáři, potom se otočil k tobě a povídá "Zvědy pošlu do ostatních vesnic s několika legionářemi. Pokud mě budeš hledat tak budu v táboře." potom se také vypravil ke stájím. Mezitím jsi nasedl na koně a vyrazil pryč z města. (Cestu do nejbližší osady znáš kvestor ti jí řekl.)

ScorpionCZ
"Příběh by to byl.. ale na opravdu dlouhé povídání." řekla a podívala se z okna, položil jsi otázku o portálu a Xaria se na tebe překvapeně podívala a povídá "Portál? O tom nic nevím, je mi líto. Zeptej se třídního, nebo nějakého z vašich učitelů. Já jsem tu jen na Runovou magii, jinak normálně nikoho neučím."

Taylar
Pomalu jedeš na svém koni k Vorařovu (Riverwood - v Originále), už zdálky vidíš kamennou hradbu s otevřenou branou. Malou vesničku znáš velmi dobře, mnohokrát jsi tudy projížděl. Většinou je málo střežená a nebo se v ní vůbec nenachází žádní stráže. Projel jsi bránou, na hradbě nikdo nebyl. Uviděl jsi pilu, hostinec před kterým postávalo několik místních. A několik domů, jeden se zrovna budoval.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..



http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
scorpioncz
"Škoda ... chtěl bych se totiž vrátit zase do Cyrodiilu ... tedy ne napořád samozřejmě ... před chvílí jsem sem do morrowindu přijel ... ale mám na mysli jednu takovou událost, ale to nevadí ... tak ještě jedna otázka ... budu se moct jít projít třeba po okolí? jakože do divočiny?"
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5098 22.06.2024 00:26
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4203 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8233 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5706 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4855 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12730 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7513 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6638 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6368 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7558 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist