No ona ta hra není pro každého, obzvlášť pro ty bez smyslu pro humor. Hlavně 3 si na nic nehraje takže není jediné opodstatnění o tom říkat že to stojí za hovno. To já řekl, že na GTA seru protože mě to nikdy nijak nechytlo, vůbec nepopírám, že je to dobrá hra (1 byla určitě, to si pamatuju jak jsem jsem to hrál). A navíc, třeba takovej kreténismus jako BF3, co je na + taky zdarma (proto to hraju) na to nenadáváš?
No vidíš, já vyrůstal postupně na všech dílech GTA a když jsem zkusil Saint 2, tak mě to omrzelo po pár dnech a to samý i trojka. Na GTA to nemá a ty blbosti ve hře (na kterejch to staví ) tě brzo přestanou bavit. Takže já mám právo říct že je Saint Row sračka protože jsem to zkusil.
A když zmiňuješ BF3, tak to mě taky nebavilo. First person Střílečky (hlavně ty vojenský) mě nějak už neberou celkově. Nejspíš proto že je to pořád to samý a nemáš tam žádnou volnost. V BF jsem se trochu oddálil od skupiny a hned mi skončila hra. Tak jsem se na to taky vysral.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Ano říkám, že to je můj názor. Nedohaduju se co je lepší.
Mám rád věci který jsou alespoň trochu uvěřitelný a Saint Row to není. Mafii 2 jsem dokonce dohrál bez zabíjení/přejíždění civilustů. Hledám ve hrách něco jinýho než samej masakr. To samý platí i o filmech sere mě to, že se dnes natáčí jenom samý sračky kde je 100 výbuchů, 1000 mrtvých, 10000 děvek a tak dál a lidi na to přesto chodí protože to má dobrý počítačový efekty..
Lord Rade napsal:
Ano říkám, že to je můj názor. Nedohaduju se co je lepší.
Mám rád věci který jsou alespoň trochu uvěřitelný a Saint Row to není. Mafii 2 jsem dokonce dohrál bez zabíjení/přejíždění civilustů. Hledám ve hrách něco jinýho než samej masakr. To samý platí i o filmech sere mě to, že se dnes natáčí jenom samý sračky kde je 100 výbuchů, 1000 mrtvých, 10000 děvek a tak dál a lidi na to přesto chodí protože to má dobrý počítačový efekty..
@Rade: Realistických her je habaděj, stejně tak jako filmů, stačí se jen koukat. Mám jich nahráno habaděj, ale někdy je skvělé se odreagovat, vypustit vztek nebo se jen od srdce zasmát u vtípků, což SR3 zvládá skvěle.
No jo vždyt jsem napsal, že to mám tak na odreagování. Nemusí to být ale realistické pokud je to uvěřitelné a má to dobrý děj. (Fallout, Uncharted, Walkind Dead..) Ale Saint Row je přímo ztělesněním toho, co nemám rád i když to na chvíli zabaví.
No nic, ještě bysme mohli polemizovat, ale brzo začne kdo Přežije, tak se půjdu koukat.
vždyť je to přesně to co jsem napsal.
-Knihy čtu taky neboj.
PS: A myslím teda, že to platí i pro hry. To že se kouknu 40 min denně na Kdo Přežije není tak strašný jako kdybych deset hodin propařil.
Upravil/a Lord Rade dne 16.07.2013 20:21
Krom toho drtivá většina, napsal bych všichni, ale jsi tu ty, hráči GTA stejně skončí tím, že dělají ty píčoviny, co jsou standartní pro SR3 - kradou auta, přejíždějí chodce, střílejí z raketometu. atd atd.
To jsem dělal jako malej. A pak jsem si to stejně loadnul. Říkám tohle jsou jen kraviny na odreagování a pak zas hraješ normálně. Ale Saint Row je o tom celej.
-Tak Survivor začal. Doufám, že mé knihy těch 40 minut vydrží a nepodřežou se do tý doby než to skončí.
Upravil/a Lord Rade dne 16.07.2013 20:25
Šmarjá, to je zas diskuze Rada baví jedno, hRDLu baví druhé. Tečka, serte na to. Já taky sledoval Survivora, pak jsem přestal, když jsem byl pryč a už jsem se k tomu nevrátil, ale hodlám shlédnout všechny řady prostě proto, že mě to baví. A jinak čtu často a rád a píšu, takže taky nasrat. Každému co jeho jest. Ale pravda, rozebrat to je taky někdy sranda; jen se nezačněte hádat, prosím vás.
BTW, já tu některé asi velmi potěším - právě jsem si nainstaloval BF:BC2 a BF3, poněvadž mám chuť na nějakou nesmyslnou FPS řežbu. Snad se pobavím.
Upravil/a nagasadowcz dne 16.07.2013 20:33
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.