[/color]"Heh. Jo, tam jsem už byl. Několik let jsem tam pracoval! A pak mě ten namyšlenej šampón vyhodil, že se prý hodím víc na učitele než na vojáka... No nic... Hele... Tak mezi námi... Nevíte kde bych sehnal nelegální knihy? Jeden chlap mi za ně občas dobře zaplatí... Myslím takový ty knihy jako Černá svátost, atd. Nebojte, mám nějaký kontakty u Legie, ničeho se bát nemusíte... Pokud mě neprásknete... Mohlo by vám z toho i něco kápnout...
Upravil/a BadWolf dne 22.10.2012 19:49
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
zkntrolovat svou zbroj a čepel.Pokud jsou zde otlačenini nebo na čepeli zoubky tak se převyzbrojit.A porozhlédnout se jestli tam není vybavení které mi vzali
hmm .... ale co má člověk dělat řekněme .... je tam nějaké cvičiště ? ;D jasně že je ;D na dvoře jsou terče ;D ( vycházím z Obla ) takže se jde na cvičiště ;D
Scorpion
Jdeš na cvičiště, jsou tam nějací novicové a trénují si boj s holý.
Norbi
Zranění je poměrně vážné, vrah mohl zasáhnout i nějaký orgán raději s tým jdi k nějakému mágovi.
Leneren
Žádnou pořádnou zbroj nemáš, proto se vyzbrojuješ novou zbrojí. Bereš si nové meče. Ale po tvých věcí není ani památky.
Začínáš mít chuť na krev.
BadWolf
Odcházíš z hospody, a zahneš za roh. Všimneš si velké cedule "Knihkupectví" vejdeš. Obchod je malý, ale plný knih. Za pultem sedí vousatý stařec.
Zdravím. Bylo mi řečeno - z dobrého zdroje, že tu máte knihy které by mě mohli zajímat. Hledám knihu Černá svátost. Nepotřebuji si ji ani koupit, jen si něco ověřit. Bude to chvilka.XVI...............................................................[Dcery Nebes]
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Scorpion
Začal jsi mlátit holý a přitom si vzpomínal na to co jsi se učil.
Norbi
Obvázal jsi si ránu, a šel na cvičiště. Trochu bloudíš ale nakonec jsi uviděl novice jak se cvičí.
Leneren
Pokračuješ, přímo do hlavní místnosti chrámu (Ta patřila Appiovi) je to rozlehlá místnost, plná obrazů a trofejí. Uprostřed je obrovský stůl s mapou Morrowindu.
BadWolf "Zdravím, tuhle knihu jsem měl jenom jednu. Ale léta ji nikdo nechtěl...a zrovna před týdnem si ji někdo koupil."
Někdo koupil? No, tahle informace je užitečná... Tu knihu asi neznáte nazpaměť co? A mohl byste mi popsat toho, kdo si jí koupil?
Upravil/a BadWolf dne 22.10.2012 20:19
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
Scorpion
Vrháš koule, a jeden z noviců na tebe zařve "Nech toho nebo nás zraníš!"
Norbi
Jeden z noviců ti ránu začne ošetřovat.
Leneren
Vše si prohlížíš, a slyšíš chůzi.
BadWolf "Nemusím ti ho popisovat, protože vím i jeho jméno a kde bydlí." řekne stařec a vyndá jakou si knihu a pak řekne "Hmm...byl to nějaký novic, z Univerzity, nebo ne nemusel to být novic ale tohle jméno je falešné, jak to že jsem na to nepřišel dřív?"
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.