Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
scorpioncz
Podám jí tu runu "Když jste tady říkala že je nebezpečné vytváření run, tak jsem rád že se mi nic nestalo ..."
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Breza77
"Scipio, pozdějc za vámi zajdu, musím najít zbytek svejch lidí" a odejdu ze stanu, a a zamířím k Univerzitě najít zbytek
Upravil/a Breza77 dne 01.10.2013 20:14
 
Aurelius
ScorpionCZ
Podal jsi jí Runu, Xaria si ji prohlédla a potom povídá "Zajímavý, vypadá stabilně.. dobrá práce." vrátila ti runu a potom povídá "Takže v Cyrodiilu už dokonce zkoušeli tvořit Runy. No, s tím začneme my až později. Nejprve si řekneme trochu té teorie." odstoupila a opět se postavila k před tabuli. "Dnešní hodinu se budeme věnovat 'Univerzálním' Runám. Univerzální runy obsahují libovolné kouzlo, které do nich uzavřete. Například Runa, kterou vám ukázal Škorpion.". Když řekla tvoje jméno začal ji přemýšlet jestli jsi se jí vůbec představoval. "Ona zná tvoje jméno.." řekla potichu udiveným tónem Serana.

handa999
Zaklepal jsi na dveře, po nějaké době jsi uslyšel kroky a pak klíč. Dveře se otevřeli a spatřil jsi Mirabelle "To jsi ty.. potřebuješ něco?"

Breza77
"Budu tady kdyby jsi mě hledal." řekl Scipio a posadil se na židli a začal prohrabávat dokumenty a mapy. Vyšel jsi ze stanu a zamířil k Univerzitě, před Univerzitou postávali všichni tvoji přátele. Diego povídá "Tak, přeci jenom přišli k Univerzitě."

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..



http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
Tondulin
"Chtěl jsem se jen ujistit jestli to s těmi lektvary dopadlo všechno v pořádku."
 
scorpioncz
"... moment ... jak to že to jméno zná? to je nějaký divný ... mám se jí na to zeptat teď nebo až potom ... co myslíš?"
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Breza77
"Jste všichni v pohodě ? následujte mě" dojdem k mýmu stanu
 
Aurelius
ScorpionCZ
"To nevím.. ale neexistuje žádný kouzlo které by odhalilo tvoje vlastnosti." řekla potichu a znepokojeným tónem hlasu Serana.

handa999
"No.. Arcimág sice řval, ale nic krom toho, že mi strhne něco málo strhne z výplaty se dít nebude... I když pohled, kdy se málem zadusil potom co si vzal místo oříšku kámen, byl k nezaplacení. Ještě jsem ho pak musela zachraňovat." řekla trochu veselím tónem Mirabelle.

Breza77
"Jo, jsme." řekl Darien a všichni tě následovali ke stanu, kolem stanu byl klid. Legionáři mají zřejmě nějaký nástup a nebo se jednalo o legionáře, kteří spadali pod Tulliuse a už vyrazili na pomoc táboru poblíž Kvatchu.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..



http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
scorpioncz
"Vlastnosti? ... no a co kouzlo na čtení myšlenek? ... to by mohlo ne? nahání mi to husí kůži ..."
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Tondulin
Zasměju se. "Kdyžtak ty lektvary zaplatím přece jenom jsem je rozbil já. Máš čas si chvíli popovídat?"
Upravil/a Tondulin dne 01.10.2013 22:59
 
Breza77
"Takže máme nějakej čas, Dariene ty si říkal že by si chtěl něco z Univerzity, někdo další tady něco potřebuje, když už jsme v Imperial City ?"
 
Aurelius
ScorpionCZ
"No.. to možná, ale jde použít jen na aktuální vzpomínky. Pokud se nemýlím, pokud by chtěla vše.. musel by jsi spát a nebo být nějak oslabený nebo jí prostě ten průchod do své mysli 'povolit'. Ale tohle je magie o které toho moc nevím." řekla potichu Serana. Xaria se rozhlédla po třídě a povídá "Budeme pokračovat bez přestávky.. potom vás pustím o něco dříve.". "Ale já potřebuju na záchod!" zvolal novic z Cyrodiilu. Xaria protočila oči a povídá "Běž..." novic odešel, Xaria chvilku čekala a pak začala opět vyučovat "Základní surovinou, ingrediencí kterou potřebujete ke tvorbě 'Univerzální' runy je runový kámen. Dále je potřeba speciální aparát, bohužel tady v Morrowindu ho nemáme. Takže se budeme muset prozatím učit jen teorii."

handa999
"Ne.. to je dobrý já to splatím." řekla a potom naznačila, že máš vejít a povídá "Jo, jasně.. ráda si popovídám." usmála se.

Breza77
"No, možná tu bude problém. Potřebuju něco co ostatní mágové můžou považovat za.. no prostě, někteří mágové nemají rádi nekromanty a to co hledám s tím dost souvisí. Ale nějak to zvládnu." řekl Darien. "Já si půjdu obstarat nějaké prázdné lahvičky, při teleportaci se jich pár rozbilo." řekl Jackal a přísně se podíval na Dariena.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..



http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
scorpioncz
"Áha, no škoda že o té magii nevíš víc ..."
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Breza77
"Dariene, co si myslí mágové mě nezajímá, dokud nenaštveme Arteria, jsme v pohodě, jestli potřebuješ něco extra přísně střeženýho jdu s tebou, jestli ne, je tady někdo jinej kdo vyžaduje mojí přítomnost ?" počkám až všichni domluví a až bude Darien na odchodu zašeptám mu "Máš nějaký tušení co je v tý zlatý věži, myslim až uplne nahore... takovej domaci ukol pro tebe"
 
Tondulin
Vejdu dál. "Teď jsem byl ve velitelském stanu, kde se řešilo kdo bude velet osmé legii, ale je to tam jen samé hádání vypadá to špatně Arterius a Scipio se nemůžou shodnout s Tribunem. Tak jsem se omluvil že mám důležitější věci na práci než je poslouchat". Usměju se .
 
Aurelius
ScorpionCZ
"Ale mám ve stanu učebnici, možná v ní něco bude.. takže, se na to můžeme navečer podívat." navrhla Serana. "Takže, postup při tvorbě runy. Do aparátu 'uzamkneme' kouzlo, které chceme do Runy uzavřít. To uděláme tím, že kouzlo vyčarujeme do aparátu. Potom vezmeme runu a začneme sní kroužit kolem, začne proudit energie a po nějaké době se do prázdné runy kouzlo uzavře a vypálí se do ní jakýsi symbol." pokračovala Xaria ve výkladu.

handa999
Vešel jsi, kabinet byl malí. Krom stolku který byl ihned naproti dveří, knihovny a postele uvnitř nic jiného nebylo. "Je to tu malý, ale mě to stačí." řekla ihned potom co jsi vstoupil. "Takže, přeci jenom je to pravda. Univerzitu by měl vést do boje Arcimág, jenže to je naprostý srab, tak místo něj jde jeho pěšák.. oba jsou stejný, stejný zmetci. Jak Arcimág tak Arterius. Dávej si na ně bacha."

Breza77
Ostatní se rozešli, Diego zůstal u tvého stanu a prohlížel si tábor legie. Darien ustoupil kousek dál a povídá "Máš něco konkrétního? V té věži toho může být hodně." řekl tak, aby to nikdo jiný neslyšel.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..



http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
scorpioncz
"Aspoň nebude večer nuda" usměju se
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Tondulin
"Díky za radu. S Arteriem už jsem měl takovou menší potyčku takže si na něj dávám bacha."
 
Breza77
"No byl jsem tam s pár legionářema a ta vež byla plná Thalmorů, mrtvejch i živejch, mrtvý měli zvláštně poškozenou zbroj, po čem mohli jít ?"
Upravil/a Breza77 dne 02.10.2013 21:42
 
Lord Rade
,,Stráže, do pozoru!" vyzkouším povel a spočítám jejich přesný počet. ,,Jak jistě víte jsem váš nový velitel. Nechci po vás nic jiného než se od vás čeká. Chci abyste měli oči a uši všude a vše podezřelé hlásili přímo mě nebo mému zástupci Deriusovi. Také požaduji, aby se zvýšila ochrana hraběnky, chci aby ji vždy k dispozici několik mužů, ale ať si ona sama rozhoduje, kdy se ji bude hodit soukromí. Další můj požadavek je ten, aby se sehnal nový spolehliví dvorní mág. Nevím jestli ve městě žije někdo schopný tuto funkci plnit, každopádně to zjistěte..." odmlčím se a pokračuji. ,,Každopádně tu chci mít jen schopné a cvičené muže, proto chci abyste trávili více času na cvičišti. Seženu vám i trenéra pokuď to bude nutné, ale zatím trénujte sami ve volném čase. Vaše zkušenosti si již brzy vyzkouším. Nakonec bych chtěl zvýšit kontrolu našeho trhu, jak jsem viděl neprodávají se na něm zrovna moc kvalitní výrobky. To je zatím vše, v budoucnosti vás nechám znovu svolat. Rozchod." Počkám až se muži rozejdou a řeknu zástupci. ,,A na vás je to vše zařídit. Poohlédněte se po spolehlivém mágovi a sežeňte vhodné kandidáty na trenéra. S vhodnými lidmi mi pak sjednejte schůzku. Ale nejprve vyberte čtyři nejschopnější muže z řad a udělejte z nich osobní strážce hraběnce. Rozumíte?"
Upravil/a Lord Rade dne 02.10.2013 22:41
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
Aurelius
ScorpionCZ
"Tak.. dneska jsme toho probrali dost. Další hodiny máme až o víkendu. Hmm.. dáme si testík, na to jak jste dávali pozor." řekla Xaria a usmála se, pomocí telekineze rozdala papír. "Hned první hodinu? Sakra.." povzdychla si Serana. Před tebe byl pomocí kouzla položen čistý papír, pero a inkoust jsi našel uvnitř lavice. Když jsi ji otevřel bylo tam mnoho podivných pomůcek. "Tak.. začneme něčím lehkým.." povídá Xaria a začala na tabuli psát zadání. Všiml sis, že novic z Cyrodiilu se ještě ze záchodu nevrátil.

Zadání


handa999
"Už jsi se s ním setkal? Byl nalitej nebo střízlivej? No.. spíš nalitej, v jiném stavu ho ani nepotkáš." řekla Mirabelle, potom však řekla "Určitě jsi sem, nepřišel aby jsi se bavil o Arteriovi, nebo jo?

Breza77
"Poškozenou zbroj?" řekl překvapeně a podrbal se na bradě "Jak přesně měli poškozenou zbroj? Myslím, že se říkalo že je tam nějaký artefakt."

Lord Rade
"Za Císaře! Za Kvatch!" křikli jednohlasně stráže a pak se rozešli, vše potřebné jsi pak zopakoval zástupci souhlasně kývl a povídá "Ihned se do toho dám, mám ve městě nějaké známosti ale mága bude těžší sehnat. Ochranku hraběnce ihned nějakou vyberu. Ihned se dám do práce." a zamířil do kasáren, po chvilce vyšel a zamířil do jedné z ulic Kvatchu.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 03.10.2013 19:07


http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5098 22.06.2024 00:26
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4203 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8233 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5706 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4855 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12729 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7513 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6638 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6368 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7558 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist