Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
Aurelius
ScorpionCZ
"Já nevím.. moc toho o vašem rodu nevím." řekla potichu Serana. "Tak, mám v plánu začít úplně od znova. Protože, nevím jak daleko jsou v Cyrodiilu a tady v Morrowindu se tento předmět vůbec neučí." začala Xaria. Potom přistoupila k vaší lavici a povídá "Smím se zeptat, koho jste měli v Imperial City na Runovou magii? Profesora Warrela?". (Vzpomínáš si, že Warrel zamřel před 98 lety, byl to jeden z Arcimágů o kterém jste se učili v Starých letopisech.)

handa999 a Mopidu
Oba jste vešli do stanu, kolem stolku postávalo mnoho válečníků. Od Tribuna, který měl na sobě opět charakteristickou lehkou zbroj, Generál Scipio postával opřený o hůl a zíral na Tribuna, ačkoliv ho zřejmě ignoroval. Legát Flavius, který seděl kousek od Scipia a zíral do stropu. Arterius, který měl na sobě těžkou legionářskou zbroj, lišila se od ostatních zbrojí legie tím, že látka byla zelená. "Situace v Osmé legii se musí začít řešit a to ihned! Navrhuji jmenovat do pozice Generála, alespoň dočasně Garrus." navrhoval Tribun. "Zbláznil jste se! Garrus plánoval atentát na císaře!" zvolal Flavius. "Garrus by možná situaci uklidnil, ale jiní legionáři by se mohli začít bouřit kvůli nespravedlnosti." odpověděl Scipio. "Osmou legii nejlépe rozpustit.. je to banda zločinců! Ti kteří mají v sobě alespoň kousek dobrého se připojí k jiné legii." řekl nepříjemným tónem Arterius. "To nepřipadá v úvahu! Kvůli několika vzbořeneckým akcím nezavrhneme celou legii! Navíc, se mi to zdá přišel moc osobní." odvětil Tribun. "Osobní?! Takhle legie zmasakrovala můj rod, znásilnila mi včera sestru a ty říkáš, že je to osobní!" křikl Arterius. "Tak se zase uklidníme a budeme pokračovat v řešení této situace." povídá Scipio ve snaze uklidnit diskuzi. "Všechny přítomné toho činu jsi zabil. Zbytek legie s tím nemá nic společného." řekl Flavius. "K čemu vlastně potřebujeme tyhle čáryfuky?! To, že je má Thalmor.. noa?" křikl Tribun. "To je urážka!" řekl rázně Arterius. "Tribune s vaším dovolením, vás jsem v ruce meč držet nikdy neviděl.. spíš kecáte a pak skutek utekl." poznamenal Flavius. "Měli bychom se vrátit k tématu." řekl Scipio. "Mágové jsou zlo! Kdyby tu nebyly nebylo by takové síly na bojišti a boj by byl vyrovnaný!" zvolal Tribun. "Co vy víte o tom jaké jeto na bojišti!" přidal se do hádky i Scipio, který už vzdal uklidňování situace. "Do hodnosti vás dosadil váš otec, jinak by jste ještě teď kydal hnůj!" dodal Scipio. "Koukám, že stále nedospěli k nějakému východisku.." poznamenal Kvestor Amragor, který právě vešel do stanu a stoupl si vedle vás.

Breza77
Vydal jsi se k Univerzitě (zabere ti to 1 příspěvek, mezitím můžeš mluvit i se svými společníky.)

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..



http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
Mopidu
"Co je tohle za zmatený soud?" zeptám se "Nebylo by jednodušší aby si všichni sedli ke kulatému stolua probrali to s klidem nad pečeným kuřetem které bych si fakt dala?"
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
Tondulin
"Generále Scipio chápu, že nesnášíte Garruse kvůli tomu atentátu. Je pravda že je to zrádce a bastard, ale nevidím jiné řešení než ho po dobu bitvy osvobodit a poslat celou 8. legii do prvních řad v čele s ním. Neuvěřitelně to zvýší morálku a beztak tam někde zemře. Pokud Garruse nepustíte do bitvy tak to prohrajeme."
 
Breza77
"Takže situace je tady jak vidíte že město je v troskách, jeden generál legie plánoval atentát na císaře, a po jeho zatknutí se půlka jeho legie vzpouřila, začala zabíjet a znásilňily sestru jednoho mága kterej pomáhal toho generála zavřít... jedinej komu tady můžeme věřit je Generál jménem Scipio a mág jménem Arterius, a Mirabelle z Univerzity... to že jim můžeme věřit neznamená že jim musíme všechno řikat. Nějaký dotazy ?"
Upravil/a Breza77 dne 29.09.2013 21:43
 
scorpioncz
"... ne toho ne ... pokud vím měli jsme arteria ale ten Warrel ... ten už je nejspíše 98 let nebo kolik po smrti ..."
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Aurelius
ScorpionCZ
"Ouch.. to už je tolik let?" řekla překvapeně Xaria. "Ale to, že vás učí Arterius jsem čekala. Myslela jsem, že vyučoval v Ledohradě." pokračovala. "Učil, ale pak odešel do Cyrodiilu." odpověděla Serana. "Zvláštní.. já jsem nikdy Morrowind neopustila. Nevím jak to tam vypadá.." řekla Xaria a zamířila za katedru, posadila se začala zapisovat do knihy. "Je trochu zvláštní, nemyslíš?" řekla potichu Serana.

handa999 a Mopidu
"To by bylo to nejlepší co by mohli teď udělat." řekl Flavius směrem k Ra´Jaze a usmál se. "Garruse nepotřebujeme.. stačí udržet Osmou legii pod kontrolou." řekl Arterius. "Souhlasím s Arteriem. Garrus již není Generál, byl zbaven hodnosti a někteří legionáři to můžou brát jako nespravedlnost. Protože nebude za stoje zločiny patřičně potrestán!" prohlásil Scipio. "Výborně! Konečně nějaká podpora! Legionáři ty to máš v hlavě pořádku!" zvolal Tribun směrem k Aedanovi. "Hlavně, že nechcete Garruse. Ale mágové, támhle toho šaška z Univerzity necháte velet všem mágům a ještě na jejich ochranu budeme, tolik riskovat! Prostě navrátíme Garruse!" dodal rázným tónem Tribun. "V žádném případě! Garrus bude pykat za své zločiny vůči Císařství!" křikl Flavius.

Breza77
"Žádné.. akorát koukám, že z legií to jde celkem z kopce." povídá Smough. "To je válkou.. legionáři jsou vyčerpaní a chtějí ke svým rodinám. Proto je to v legii tak zlé, né všichni jsou rození válečníci. Někteří jsou jen prostí sedláci, co sotva drželi meč a několika denní výcvik z nich má udělat válečníky." řekl Diego. Pomalu jste prošli táborem, až k velitelskému stanu. Uvnitř bylo zřejmě velmi rušno.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..



http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
Mopidu
"Já jsem mimo." zakroutím hlavou "Stejně mě politika nikdy nezajmala. Pojď Aldo, zabijem sle[color=#cc0000]!@#%§ a ugrilujem si ji, co ty na to?" vyjdu ze stanu[/color]
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
Tondulin
"Vám nepřijde dostatečný trest poslání do první řady a smrt v bitvě?"
Upravil/a Tondulin dne 30.09.2013 21:44
 
scorpioncz
"Je trošku více zvláštní ..." řeknu a zamyšleně pokývu hlavou "na to že jí je tolik vypadá strašně mladě ..."
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Breza77
"Diego počkej tady, Smoughu jdeme do toho stanu, seš největší týpek kterýho znám třeba je vystrašíš" vejdu do velitelského stanu
 
Aurelius
ScorpionCZ
"Četla jsme, že někteří velmi mocní mágové se dožívají velmi dlouhého věku.. a nebo třeba jen používá nějaké dobré kouzla iluze. A nebo je to upírka, ale oči jí nesvítí a kůži pobledlejší nemá." povídá Serana. Po chvilce ještě dodá, aby jsi se netvářil udiveně, že toho tolik o upírech ví. "To mám od bratra, byl bdícím.. krátce potom co opustil Univerzitu, potřeboval si nějak vydělávat tak se k nim dal. Ale nesouhlasil s jejich praktikami a musel odejít.". Xaria dopsala do knihy a potom si obešla třídu a povídá "Nejprve začneme bezpečností, která je při praktikování Runové magie velmi důležitá. Mágové, který se této magii věnují a nepoužívají při tvorbě runy rukavice a nebo posilující lektvar si zahrávají se životem. Také je pro Runové mági, charakteristická barva očí, někteří Runový mágové můžou mít problém s plodností. Zkrátka tato magie je velmi nebezpečná a tvorba run by se neměla nijak uspěchat." přešla před tabuli a pokračovala "Máte nějaké dotazy ohledně bezpečnosti? Nebo můžu pokračovat dál?". (Vůbec si nepamatuješ, že by s vámi Arterius nějakou bezpečnost probíral)

handa999 a Mopidu a Breza77
@handa999 a Breza77: Ra´Jaza (Mopidu) už je s Aldou na odchodu, když do stanu vchází Imperiál a Thorus (Breza77). Thorus spatřil Tribuna, který měl na sobě opět charakteristickou lehkou zbroj, Generál Scipio postával opřený o hůl a zíral na Tribuna. Legát Flavius, který seděl kousek od Scipia a zíral do na Tribuna a zřejmě jeho přednášek a řečí měl už po krk. Arterius, který měl na sobě těžkou legionářskou zbroj, lišila se od ostatních zbrojí legie tím, že látka byla zelená. "Stejně o tomhle rozhoduji já!" řekl rázně Tribun. "To postu nejvyššího Generála Cyrodiilských legií jsem vás Scipio jmenoval já! A taky vás můžu odvolat a zbavit hodnosti! Protože, se neřídíte příkazy svého nadřízeného!" pokračoval rázným tónem Tribun. "Tribune! Vy tu chytračíte a hrajete si jak hrozně rozumíte situaci v legii! Před chvílí jste tu chytračil, že ochrana mágů je pitomost! A kdo bude léčit zraněné? Kdo pak zastaví nepřátelské mágy, když nebudete mít vlastní mágy?! Kdo?! Nikdo!" křikl rozzuřený Legát Flavius. "Na tohle nemám nervy... nebudu se tu s vámi bavit, zatím co ty Thalmorský bastardi vraždí nevinné civilisty." dodal Flavius a odešel, ze stanu. "Tribune, já si naivně myslel, že máte rozum.. ale hluboce jsem se spletl. Tím, že povoláte Garruse zpět do funkce, aby vedl Osmou legii nic nezískáte. Jenom další povstání ze strany legionářů, který věří ve spravedlnost. Tohle není řešení, měli bychom se konečně začít bavit o strategii." řekl Scipio. Tribun rázně řekl "Scipio! Jenže o tom kdo povede legii, nerozhodujete vy! Ale já!". "Koukám, že v tom mají pěkný bordel.." řekl potichu Smough.

@Mopidu: Vyšla jsi spolu s Aldou ven, Alda se rozhlédl a pak povídá "Hele, táhle je slepička." a ukázal na slepi-ci uvězněnou v malé kleci nedaleko ohniště. Legionář, který měl na starost přípravu jídla zrovna nějak odešel. "Tribun jeden pitomej.." poznamenal Legát Flavius, který vyšel ze stanu.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..



http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
Tondulin
"Pokud nechcete přistoupit na variantu s Garrusem. Tak už zbývá jen jedno řešení, abychom se zbavili těchto vzbouření: Dejte mi starost nad osmou Legií Tribune a já je zklidním, říkal jste, že mluvím rozumně a máte právo to udělat. Já to dokážu, dokážu vám dovést vojáky s dobrou morálkou, které potřebujeme."
 
scorpioncz
"Ehm ... takže když nemám rukavice tak mě to mohlo zabít? V Imperial City jsme žádnou bezpečnost neprobírali ..."
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Breza77
"No počkej až se do toho přidam já" zašeptam Smoughovi "Takže jestli jsem správně slyšel, Tribun nemá rád mágy a přitom tady Arterius je jeden z nejlepších bojovníků který znám, a všechny by nás tady smet na hromadu kdyby chtěl" promluvim na Tribuna, odmlčim se a pak dodam "A jestli si myslíte že povoláte Garruse do velení tak vám řeknu jen jedno, JESTLI TEN BASTARD OPUSTÍ SKLEPENÍ, TAK HO ZABIJU. podívam se na Aedana a řeknu "Jestli bude velet osmý on místo Garruse , tak má muj hlas"
Upravil/a Breza77 dne 01.10.2013 18:05
 
Aurelius
ScorpionCZ
"Neprobrali?" řekla překvapeně a zároveň znepokojeně Xaria. "To je zvláštní, bez toho se ani nemůže pořádně vyučovat. Ty rukavice potřebuješ mít, nějaké mám u sebe. Tak ti je potom půjčím, potřebuješ je jen na tvorbu runy, protože při tvorbě se uvolňuje teplo a mohl by jsi utrpět mírné magické popáleniny." pokračovala. "No.. ono bylo spíš zázrak když došel na hodinu. Furt byl nalitej a nebo byl někde pryč a my měli toho krypla z legie." řekl Narrus (novic od z Cyrodiilu). "Zvláštní.." řekla překvapeně Xaria, "No, budeme pokračovat. Runovou magii rozdělujeme na tři skupiny. Jedna jsou všechny runy tak zvané Univerzální, které mohou vzniknout z libovolného kouzla. Druhou skupinu tvoří runy Teleportační, to jsou runy, které jdou použít pouze k teleportaci. Poslední skupiny tvoří Vzácné runy, ty obsahují kouzlo, které bez runy nelze vyčarovat. Tak chápete to, nebo to mám ještě trochu více vysvětlit. My budeme postupně tito skupiny probírat, takže se o nich později dozvíte více."
(Můžeš reagovat - potichu mluvit se Seranou s Xarii a podobně. A nebo nic nepsat)

handa999 a Breza77
@handa999 a Breza77: "To, že nevrátím Generála zpět do funkce je jedna věc. Ten si tu hodnost kdysi zasloužil, ale jmenovat do hodnosti Generála legionáře, který je v legii teprve druhý den. Nemohu..." řekl Tribun. "Nanejvýše, by jsi musel mít podporu minimálně dvou Generálů a nebo tří nižších důstojníků Legii. Pak bych možná mohl o tvém jmenování uvažovat." dodal ještě po krátce odmlky a ticha Tribun. "Co Kvestor Amragor? Možná hodnost Generála odmítá, ale určitě by si ji zasloužil. Dokázal udržet přístav jen s hrstkou legionářů." povídá po chvilce Scipio. "Amragora?!" zvolal Tribun "Divím se, že jste ho přijali vůbec do legie! Na začátku války jako jeden z vyšších důstojníků velí útokům na Hammerfellská pobřeží. A následně se po porážce u Helgathe vstupuje do legie.. je mi jedno, jestli ho žere svědomí! Jednou sloužil Thalmoru bude sloužit na vždy a pokud zradil Thalmor je jen otázka, kdy zradí nás!" pokračoval Tribun. "Kvestor Amragor se vyznamenal, já osobně mu věřím. Garrus mu také věřil, když ho přijal do legie." obhajoval Amragora Scipio. "Nezájem! Tady legionáře Aedana také jmenovat nebudeme. A nějakému čáryfukovi z Univerzity velení legii nesvěřím.".

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..



http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
scorpioncz
"Jestli chcete tak můžu jednu runu ukázat ... vyrobil jsem si jí při hodině ... bez těch rukavic a zatím funguje dobře!"
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Breza77
"Takže Amragor byl pod Thalmorem a proto ho hned znevažujete i když věrně sloužil legii, což věřte mi, nikdo kdo legii nesnáší nedokáže, kdyby legii nesnášel už by odešel nebo by se zbláznil" jestli se budou ještě chvíli dohadovat tak odejdu se slovy "hádejte se jak chcete, ale varuju vás, nepouštějte Garruse... Scipio později se za vámi stavím potřebuju něco probrat"
Upravil/a Breza77 dne 01.10.2013 18:45
 
Tondulin
"Nemám čas na tyhle hádky omluvte mě." Půjdu najít Mirabelle na univerzitu.
 
Aurelius
ScorpionCZ
"Dobře, tak mi tu runu ukaž." usmála se Xaria a pomalu přešla k lavici, kde jsi se Seranou seděl. Místní učňové na tebe začali zvědavě koukat.

handa999 a Breza77
@handa999: Odešel jsi ze stanu a zamířil k Univerzitě, vešel dovnitř. Ve velkém sále byl klid, několik noviců sedělo pod jednou ze soch, které měli zdobit sál a připomínat významné arcimági. Chvilku jsi hledal po škole, ale nakonec jsi našel ve přízemním patře Mirabellin kabinet. Stanul jsi před dveřmi kabinetu, na dveřích bylo na malé tabulce napsáno zlatavým písmem Mirabelle Sarric.

@Breza77: Aedan po svých slovech odešel ze stanu. Tribun se zamračil a povídá "Fajn.." a následně odešel ze stanu. Ve stanu, zůstal pouze Arterius a Scipio. Následovala chvilka ticha do doby než Arterius povídá "No, já už taky půjdu." a byl na odchodu.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..



http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
Tondulin
Zaklepu na dveře.
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5098 22.06.2024 00:26
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4203 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8233 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5706 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4855 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12729 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7513 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6638 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6368 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7558 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist