METTALIC napsal:
Yop Metro je hodně dobrá kniha. Česka Fantastika zkusim když je tak dobrá jak říkáš .
PS: Jedna věta? JSI MASTER
O Masterovi mi moc nemluv, pořád nemůžu z hlavy dostat jeho zvuky bubnů... ale ty si Doktora neviděl tak to asi nepochopíš. No, v podstatě nedokážu dostat jednu melodii z hlavy a musím ji pořád poťukávat
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
BadWolf napsal:
Jo, a obvykle je to právě všem ukradený A taky jsem línej. A taky jsme čekal že lidi budou reagovat na moje dloubání v nose. Ale tak krom toho že jsem viděl pár dobrých filmů (v jednom - Stingray Sam - byl epic song, najdete ho pod názvem Fredward song ) jsem přečetl jednu povídku jménem Divopivo - tak dlouho jsem se nenasmál už HODNĚ dlouho no a taky jsem konečně dočetl Legendy české Fantasy a tam přišlo to zjištění - zjistil jsem že česká fantastika je KUREVSKY dobrá, hned na to jsem si koupil nějaký knížky (Žamboch a Šlechta), jo a taky jsem si koupil Metro 2033, za 399,- (moh jsem to mít za polovic kdybych přivedl dospěláky a navíc bych za poškrábanej obal - kterej k tomu ale ladí - vyškrblil ještě asi další slevu, ale neudělal jsem to a ani toho nelituju, protože Glukhovskyho těma prachama klidně nakrmím ) a JE TO !@#%§ NEJLEPŠÍ KNIHA CO JSEM ČETL !
BTW, všimli jste si že jsem to řekl v jedný větě ? Ono se to nezdá, ale ono je to pak mnohem vyčerpávající než když to člověk řekne/napíše několika větama.
Ano metro je skvělá kniha. To bylo to co jsi chtěl říct jo ?
Víceméně... možná... trochu... ne
EDIT: Zoufale se snažím fixnout Metráckou hru
Hru jsem hrál taky (warez) , pak jsem na ni někde před koncem zapomněl a přestal hrát. Ale když FB stránka rozdávala zdarma klíče na Steam, tak jsem to smazal a začal hrát znova. Ale to se mi to pak neuvěřitělně sekalo. Nevím jak jsem to předtím mohl bez problémů hrát. Jestli to byla pomsta za to,že jsem to měl nejdřív stažený a nebo se mi nějak pokurvil PC. Možná obojí. Ale výsledek je takovej že jsem se na to vyka*lal. ehm vysral.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
No já to mám právě taky z FB... no a když jdeme s Bourbonem do Moskvy tak se mi ta kapitola jen načitá a načítá... a načítá... a nic... A nedaří se mi to opravit...
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Jsem zpět. Masters of Rock jedním slovem? NÁŘEZ!!! Nejlepší zážitek, co jsem kdy měl. Lístky na příští ročník bez váhání kupuju hned, jak budou k dispozici. Objevil jsem díky festu i několik skvělých nových kapel, z nichž nejvíc mě asi strhli POWERWOLF. Kdo nezná, poslechněte - klasický power metal s výbornou image a skvělými texty:
POWERWOLF - Sanctified with Dynamite
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Naga: Je Powerwolf je jedna z nej kapel a tenhle song miluju
BW: Nee doktora Who jsem nikdy neviděl i když o tom uvažuju ale já teď postahoval Metalocalypsu tak mě napadá NAGO ty náhodou neznáš Metalocalypsu
Upravil/a METTALIC dne 15.07.2013 21:11
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
1) Jo, Franta vypadá docela dobře. Ale byl bych naivní, pokud bych věřil, že se mu podaří změnit něco skutečně zásadního. Ale třeba jsem jen pesimista...
2) Ruština? Pche, pojď na čínštinu jako já, ta má koule!
3) Hmm, Lahola je dobrý exot
4) Jéé, Handel
5) OK, lidi, jsem teď moc přešlý na to, abych se nějak moc rozepisoval. Ještě pouvažuju nad tím moderátorským postem, ale asi tam teda do půlnoci napíšu. Jinak se budu snažit před odjezdem na Moravu (čtvrtek, nejspíš) postnout zase novou báseň. Mám teď v hlavě spoustu lehce fantastické temnoty a metalu, tak čekejte trochu hustší nářez
EDIT: OK, tak jsem se přihlásil
Upravil/a nagasadowcz dne 16.07.2013 00:41
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Nago, Nago, Nago! Mě tě tvoje body tak rozesmály. Jako kometáře typu Jéé Handel! A nebo Lahola je exot... No... nevím proč, ale směju se jak malej harant.
Tak až dojedeš, budeš tu zas mít shrnutí. (+ samozřejmě všichni další, kteří to budou chtít číst, jak poznamenal Ligos )
nagasadowcz napsal:
Jsem zpět. Masters of Rock jedním slovem? NÁŘEZ!!! Nejlepší zážitek, co jsem kdy měl. Lístky na příští ročník bez váhání kupuju hned, jak budou k dispozici. Objevil jsem díky festu i několik skvělých nových kapel, z nichž nejvíc mě asi strhli POWERWOLF. Kdo nezná, poslechněte - klasický power metal s výbornou image a skvělými texty:
POWERWOLF - Sanctified with Dynamite
Powerwolf jsou dobří. Maj hlavně zajímavej styl, takovej gothickej - upíři, vlkodlaci se ti vybavěj hned. Překvapuje mě že jsi o nich ještě neslyšel, zase tolik je neposlouchám, ale We Drink Your Blood je docela známá.
-Jinak zážitek závidím, kdyby se našel někdo z mejch kámošů, kdo má na tyhle věci peníze a poslouchá tuhle hudbu tak bych jel taky.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.