Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
Tondulin
"No víš nebudu ti lhát, mágy moc nemusím přece jenom většina z nich jsou srabové a nebo nepříjemný dědulové, doufám že se tě to nedotkne, ale prostě většinu mágů nemám rád, ale vidím že vás nesmím házet všechny do jednoho pytle. Znáš Škorpiuse? Třeba ten je úplně v pohodě a nevadí mi, že je to mág. A ty jsi taky moc fajn,milá a taky odvážná říct arcimágovi co si o něm myslíš to jen tak někdo nedokáže. Líbíš se mi". Pousměju se.
Upravil/a Tondulin dne 28.09.2013 23:00
 
Breza77
"Kdyby poslouchali, nikdo by nás neporazil, škoda že nevyšli..." porozhlídnu se po místnosti a pak se vydam ven "Tak půjdem ať na nás nečekaj"
Upravil/a Breza77 dne 28.09.2013 23:04
 
scorpioncz
"Jen 3? čekal jsem že nás všechny hodí do jedné třídy, no komu to vadí ... a kdy se začíná?"
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Aurelius
ScorpionCZ
"Asi za chvilku.. teď mají prý třídnickou hodinu, ale máme tam jít. A hlavně, jsme tu je tři ze třetího ročníku." podívá Serana a přijde ke dveřím od učebny. Potom zaklepe a vejde.

handa999
"Všichni mágové nejsou zlí a ani to nejsou srabové. Jsou ovšem i zlí.." řekne Mirabelle a odloží tácek na zem, chvilku mlčí a pak povídá "Opravdu, tak statečná zas nejsem... jen prostě Arcimága nesnáším a on mě nevyhodí.. a mo-možná bych už měla jít, přeci jenom čekají až jim přinesu ty lektvary.. můžeme si popovídat později." sebrala tácek a vykročila směrem k velkému sálu.

Breza77
"I tak je to moc riskantní." řekl Diego. Prohlédl sis místnost, krom pavučin a nábytku všelijakých věcí co měl Darien schované v jeskyni jsi nic jiného nenašel. Vyšli jste ven a pomalu se vrátili k domu. Jackal vás přivítal slovy "Tak co? Viděli jste toho velkýho?"

Mopidu
Postupně jste začali rozmisťovat koblihy, procházeli jste táborem. U Velitelského stanu bylo rušno, moc jsi toho nezaslechla protože jsi tomu nijak zvláště nevěnovala pozornost. Rozmístili jste koblihy. Vyšli vám až po velitelský stan.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..



http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
scorpioncz
"Taky pravda, asi nás sem ze třetího šlo opravdu pomálu ..." budu jí následovat
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Tondulin
"Tak zatím ahoj." Půjdu se kouknout do tábora jestli se už vypořádali se vzbouřenci.
Upravil/a Tondulin dne 28.09.2013 23:37
 
Breza77
"Jo teď už je i bezhlavej, jak to jde s teleportem?"
 
Aurelius
ScorpionCZ
Následoval jsi jí, vešel jsi do učebny a rozhlédl se. Byla to menší učebna, podala a stoly (lavice) byly kamenné, rozestavěné do dvou řad po třech. Učňů z cechu tu moc nebylo, dvě lavice byly volné. Těsně před katedrou a uprostřed řady u dveří. Všichni učňové byly dumneři, trochu vyjeveně na vás zírali. Dumnerský mistr se usmál a povídá "Ty budeš Serana Arterius a ty Scorpias.". "Ano.. jsme to my." řekla souhlasně Serana. "Skvěle, já jsem Aldwus Palagán. Určitě znáte mého otce, Dremwuse Palagána." odvětil Adlwus, opravdu byl obličejem podobný na Dremwuse. Neměl však vousy a jeho roucho bylo hnědé se zlatými runami.

handa999
Rozloučil jsi se a zamířil do tábora. Když jsi procházel přes velký sál, náhle jsi uklouzl a praštil sebou o zem. Novicové, kteří procházeli kolem z toho měli děsnou srandu. Podíval jsi se, po čem jsi tak uklouzl a uviděl jsi koblihu. Když jsi se podíval po sále, všiml sis že u dveří je položená další.

Breza77
"Už to bude.." ozval se Darien, který chvilku poté co promluvil otevřel portál. "Snad tím projdu a budu v celku." prohlásil s obavami Jackal a pomalu přistoupil k portálu, nevypadal moc stabilně jako ten, kterým tě teleportoval khajiitský profesor. "Neboj, vydrží to." uklidnil Jackala Darien. Potom Darien povídá směrem k tobě "Díky, za ty pavouky."

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..



http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
scorpioncz
Sednu si, nebo sedneme, do tý řady u dveří, co nejdál k učiteli xD a řeknu "Rád vás poznávám, pokud vás to zajímá, tak Dremwus je teď arcimágem v Imperial City, chytil docela zajímavou dobu ..."
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Tondulin
"Zatracená kobliha." Půjdu dál a budu si dávat pozor, abych neuklouzl po další.
 
Breza77
"Pavouci byli ještě v pohodě, neudělej něco podobnýho třeba s mamutem, jo ? Až budem v Imperial city zajdem do mýho stanu a domluvíme se na plánu" Projdu teleportem
 
Aurelius
ScorpionCZ
Posadil jsi se co nejdál od učitele, Aldwus povídá "Už jsem otce dobu neviděl, ale to že se stal arcimágem vím.". Poté pomalu procházel po učebně a povídá "Máme pár posledních minut, pak vás už konečně začne hodina. Místní učňové díky vám v Imperial City, získají možnost naučit se Runovou magii. Takže dneska končíte o něco déle, budete mít tři hodiny za sebou." pomalu se vrátil ke katedře, posadil se a opět pokračoval "Studenti z Imperial City budou dodržovat náš řád, pokud ho poruší bude potrestán příslušným učitelem. To ovšem platí i pro místní učně! Tak.. no, to je asi všechno." vstal a zamířil ke dveřím, "Zítra se uvidíme na hodině Proměny." s těmito slovy odešel ze třídy. Serana, která seděl vedle tebe (ty sedíš u zdi) se rozhlédla po učebně a povídá "Mají tu kamenný lavice, nejspíš se tu učí ničivá magie.". Do učebny přišel i novic (ten který na tebe předtím křičel a urážel Seranu) rozhlédl se a neochotně se posadil do přední volné lavice naproti katedře.

handa999
Pokračoval jsi ke dveřím, všiml sis koblihy na zemi. Novicové který stáli opodál se stále ještě smáli, nevšímal sis jich a vyšel z Univerzity. U velitelského tábora bylo celkem rušno, koblihy vedli až k němu. Uvnitř stanu, zřejmě probíhalo jednání. Před stanem postával Kvestor Amragor a nervózně přešlapoval z místa na místo.

Breza77
"Příště budu opatrnější.." prošel jsi portálem, teleportace však probíhala jinak ucítil si bolest a pak záblesk červeného světla, když pominulo ležel jsi kdesi v Imperial City, v nějakém zříceném domě. "Kam nás to ten Darien poslal?" ozval se Jackal a pomohl se ti postavit na nohy. "Nevíš, kde je zbytek?" dodal. "Teleport nás musel rozdělit, ale nebudou daleko." poznamenal Diego.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..



http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
scorpioncz
"Ničivá magie ... hmm ... že bychom se konečně naučili nějaký pořádný bojový kouzla? ty co umím jsem se naučil sám ..."
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Tondulin
Půjdu se kouknout za Amragorem.
 
Breza77
"Nemůžou bejt daleko a uměj se o sebe postarat, já se spíš bojim aby něco neudělali zbytku města a my je pak nemuseli vysvobozovat z kobky, napadá vás někoho jak je najít ?" postavim se , rozhlidnu se a vyjdu z domu
 
Aurelius
ScorpionCZ
"Já jich taky moc neumím, ale snad se to zlepší. Má se prý v Imperial City vyučovat nový předmět Ničivá magie. Tak nás tam konečně něco snad naučí." povídá Serana, chvilku jste vyčkávali. Po chvíli se dveře otevřeli a do učebny vešla dumnerka, měla na sobě dlouhé červené roucho s hnědými pruhy v ruce držela dřevěnou hůl s podivnými vyrytými runami, kolem krku měla medailon. Měla dlouhé černé vlasy a vypadala velmi mladě. Na místních učních, bylo vidět, že jí také vidí poprvé. "Kdo to je?" ozývalo se mezi nimi. "Zdravím vás novicové. Je to po dlouhé době co učím nějakou třídu, opravdu po dlouhé době... možná víte, že nepatřím pod tento cech mágů. Ale protože, jsou zde novicové z Cyrodiilu byla jsem požádána, abych vám učila Runovou magii." odmlčela se, po úžasu místních noviců opět pokračovala "Jinak, já jsem Xaria Arelas Vici.. ale teď už spíš jen Xaria Arelas."

handa999
"Legionáři.." povídá Kvestor Amragor, velmi znepokojeným tónem. "Opět došlo k povstání.. Generál Scipio už to řeší s Tribunem."

Breza77
"Netuším.. ale, nebudou daleko. Krom toho, myslím že půjdou k Univerzitě. Protože, ta jediná vypadá i takhle z dáli v pořádku." řekl Diego, když jste vyšli ze zříceného domu. Ještě před odchodem jsi se rozhlédl nebylo v něm nic zajímavého než sutiny a zničený nábytek. Všiml sis, skupiny hlídkujících legionářů, který procházeli ulicí na proti.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..



http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
Mopidu
"Tak... A teď se pojďme podívat co se to tu děje" otočím se ke stanu
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
scorpioncz
"Nevíš kdo to je? nějak si nevybavuju že bych jí znal ... i když říkala že je Vici ..."
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Breza77
"Dobře zajdeme k Univerzitě a budeme doufat že tam budou... doufam že sestře nic není, je poslední koho mam... " vydám se s Jackalem a Diegem k Univerzitě
Upravil/a Breza77 dne 29.09.2013 20:30
 
Tondulin
"Smím dále?"
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5098 22.06.2024 00:26
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4203 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8233 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5706 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4855 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12729 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7512 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6638 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6368 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7558 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist