Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
scorpioncz
"Kde je univerzita? v imperial city byla velká budova, jak to je tady?"
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Tondulin
"Já hrozně moc se vám omlouvám, ale mám naspěch venku v táboře zuří bitva, možná by se jim tam hodila schopná léčitelka jako vy." usměju se a pomůžu jí na nohy. "Jak už jsem říkal mám naspěch potom se za vámi stavím a tu škodu napravím tady máte lektvar na tu vaši bolavou hlavu víc nedovedu." Podám jí ho a poběžím dál.
 
Breza77
Budu dávat pozor jestli se neukážou další
 
BadWolf
No, stejně to byly jenom rezavý meče, to že jsem vzal ty šperky o tom neví Pfft Takže to co jsem sebral v tomhle obchodě klíďo zahodím.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Aurelius
ScorpionCZ
Falwus se usmál a povídá "Sejdete z pole do vesnice a pak uvidíš větší budovu s věží a symboly Cechu mágů. Třídu si už najdete samy, naši učňové vám když tak poradí." potom se otočil k Dro´Barrumu a cosi mu povídal, bohužel jsi nic neslyšel. Potom Falwus odešel a Dro´Barri povídá "Novicové, zde si postavíme tábor. Všichni by jste měli mít stany... ten kdo ho nemá, bude muset spát venku." novicové se ihned dali do stavby stanů, nebylo to nic extra. Pokud by přišel nějaký pořádný vítr, byly by bez stanu. Dro´Barri vytáhl nějaký svitek a začal si zapisovat všechny přítomné. Serana mezitím odložila vak a začal z něj vyndávat stan.

handa999
Pomohl jsi Mirabelle vstát, všiml sis že ruku kterou si sáhla na hlavu měla od krve. "Dobrý.. jsem v pořádku.." řekla a rozzářila se jí ruka, přiložila jí k hlavě. Poznal jsi, že se jedná o léčivé kouzlo. "Arcimág bude mít důvod si mě pěkně vychutnat.. sakra, zrovna ty nejdražší lektvary." řekla smutnějším tónem a začala uklízet střepy z lahviček. Podal jsi jí léčivý lektvar, Mirabelle se na tebe podívala a pousmála se "Díky.." potom jsi pokračoval směrem k sklepení, Seběhl jsi dolů až ke starým dveřím, před kterými stál legionář. Zastavil tě a povídá "Co tu chceš legionáři? Bez povolení Generála a nebo Tribuna tě dovnitř pustit nemůžu."

Breza77
Diego po chvilce získal vše co chtěl a povídá "Můžeme.." pomalu a s opatrností jste kráčeli dál chodbou, po stěně chodby jste viděli mnoho pavučin. Zastavili jste se až u dveří, "Darienova skrýš.. co nás tam jen čeká." povídá Smough a připravil si kladivo. Pootevřel dveře, potichu jsi nakoukla a uviděl nábytek. Uvnitř bylo vše stejné, jako když jsi odtud odcházel naposled. Akorát bylo vše zašpiněné od pavučin. U 'oltáře' jsi spatřil obrovského pavouka, byl větší než ten předchozí. "Zatraceně." poznamenal Diego a povídá "Jaký je plán?"

Lord Rade
Imperiál kývl a odešel. Mezitím sis oblékl zbroj Velitele stráží. Seděla ti skvěle a vypadalo to, že ani není moc použitá. Když jsi vyndal všechny části zbroje, všiml sis že na dně truhly je ještě nějaký svazek dokumentů. "Veliteli?" ozvalo se náhle, otočil jsi se a uviděl jsi mladou imperiálku ve zbroji městské stáže, ihned začala sdělovat svůj důvod návštěvy "Omlouvám se, že vás vyrušuji. Ale je to důležité, měl by jste vědět, že vás zástupce.. je vlastně syn bývalého Velitele Luciena."

BW
Odhodil jsi vše co jsi našel v obchodě. Rikke se pousmála a povídá "Pochybuji, že bys sebral jen tohle harampádí, na to tě znám příliš dobře.. můžeš jít.". Odešla z obchodu a začala shromažďovat legionáře, který jí následovali.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..



http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
Lord Rade
,,Co, že jste sem vrazila tak náhle? Mohla jste mě vydět naháho. Heheheh," odmlčím se. ,,Zástupce? Nejsem si jist jestli jsem ho už viděl... A vůbec, proč na tom tolik záleží?"
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
Tondulin
"Uff to jsem si oddechl venku je zase vzpoura za Garruse tak mě napadlo jestli tu nezaútočili." Poběžím zpátky za Mirabelle.
 
Breza77
"Diego, pokus se dostat tak aby si ho mohl šípem trefit do očí, až tohle uděláš já na sebe nalákam pavouka, Smough ho přepadne ze strany a já se mu pokusim rozseknout 'hlavu' " jak jsem řekl tak uděláme
Upravil/a Breza77 dne 28.09.2013 19:24
 
scorpioncz
"Áha ... to mi někdo zapomněl říct ... " rozhlédnu se a pak přejdu k Seraně "Mohl bych přespat dnes u tebe? aspoň dnes než bych sehnal svůj vlastní stan? pod širákem jsem nikdy nespal a tady v morrowindu bych to ... nechtěl zkoušet." nervózně se rozhlédnu ...
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Aurelius
ScorpionCZ
Přišel jsi k Seraně, zrovna začínala stavět stan. Vše si jí pověděl a ona povídá "Klidně.". Náhle jsi uslyšel, jak jeden z noviců křičí "Škorpione! Nebav se s tou dě*kou!". Serana zesmutněla a sklopila hlavu a chvíli zírala do země. "Narrusi! To by stačilo!" křikl Dro´Barri. "P-pomůžeš mi připevnit stan?" zeptala se tě Serana.

handa999
"Už zase?! Pff.. ty legionáři z osmé legie jsou nepoučitelní." poznamenal legionář, ihned jsi se otočil a rozeběhl se na zpět, kde jsi uviděl Mirabelle. Zrovna vytřela podlahu a chtěla odnést střepy a rozbité lahvičky.

Breza77
Diego se pokusil dostat na místo ze kterého by mohl zasáhnout pavouka do očí. Byl jsi připraven nalákat na sebe pavouka, ale pavouk vystřelil pavučinu a přilepil sní Diego ke zdi jeskyně. "J-jsem v p-pořádku!" ozval se Diegův hlas. Pavouk, pomalu směřoval k Diegovi. Vběhl jsi mu do cesty a nalákal ho na sebe. Smough který byl připraven se rozeběhl z boku proti pavoukovi. Ovšem zakopl a spadl, těsně před pavoukem. Pavouk se k tobě otočil zády a zaměřil se na Smougha.

Lord Rade
"O.. já-já.. omlouvám se, opravdu." řekla po chvilce imperálka, která zrudla a zřejmě se cítila velmi trapně. "Zástupce byl ten imperiál, kterého jste poslal shromáždit muže. Jmenuje se Derius. Já.. nevím, poslal mě za vámi Kvestor Regulus. Ať vám to řeknu." pokračovala po chvilce.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..



http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
scorpioncz
"Jistě že pomůžu, jich si nevšímej, jestli to řekne ještě jednou ... pošlu na něj blesk." pomůžu postavit ten stan
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Lord Rade
,,Jo aha už si vzpomínám... No každopádně mi je to jedno, i kdyby měl být můj zástupce samotný bývalý velitel. No ale díky za navšívení... nevěděl jsem, že pod sebou budu mít ženy. Příjemně mě to potěšilo, tak ale teď už běžte na to schromáždění..." řeknu a nechám ji jít. ,,Nebo počkejte! Půjdu s vámi, nevím, kde se to má konat..."
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
Breza77
Skočím Pavoukovi na záda přelezu mu k hlave a zaseknu mu meč do předělu mezi tělem a hlavou když to nevyjde, pokusim se mu useknou kusadla nebo nohy podle toho kde budu
 
Tondulin
"Já ještě jednou se vám moc omlouvám, že jsem nemohl pomoci a taková pěkná slečna jako vy to musela sama uklízet." Usměju se. "Ty střepy klidně odnesu a jak vám mám ty lektvary vynahradit?"
 
Aurelius
ScorpionCZ
"Díky." řekla Serana. Společně jste dali dohromady stan, když jsi vlezl dovnitř byl poměrně prostorný. Serana do prostředka stanu hodila vak a tím vaše "postele" oddělila a povídá "Hotovo.. doufám, že tu nemají nějaký otravný noční hmyz." pousmála se vyndala si z vaku nějakou knihu a deník. Potom vylezla ze stanu a povídá "Půjdeš hnedka do toho cechu mágů? Nebo se tu budeš chtít ještě rozhlédnout.".

handa999
"Pěkná?" řekla Mirabelle, mírně se začervenala a povídá "To mi už hodně dlouho nikdo neřekl.. ne, to je dobrý. Já to s těmi lektvary vyřeším.".

Breza77
Rozeběhl jsi se a skočil pavoukovi na záda, ihned se tě pokusil setřást podařilo se mu to. Spadl jsi na zem a přilepil se do jedné z pavučin. Pavouk se rozběhl ihned k tobě, Smough který toho využil udeřil pavouka kladivem. Čímž ho ochromil, sáhl jsi po meči a uťal mu jednu z noh. Pavouk, začal kvílet. Pomalu jsi se dostal k jeho hlavě a zarazil do ní svůj meč.

Lord Rade
"Pár žen slouží ve stráži, stejně jako v legii slouží legionářky." řekla hrdě Imperiálka a potom vykročila ven z kanceláře, následoval jsi jí až před kasárny. Postávaly tam stáže, tvůj zástupce (imperiál - Derius) ihned povídá "To jsou všichni. Zbytek je na hlídkách mimo město a nebo v táboru legie."

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..



http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
Breza77
Projistotu mu halvu ještě useknu "Jestli je tu víc takhle velkejch nebo nějakej větší tak na celou Darienovu jeskyni kašlu a zapečetíme to tady kouzlem nebo tak"
 
scorpioncz
"Nejprve bych obhlédnul okolí, poté bych se podíval do toho cechu, ale nebudu se moct zdržovat, přece jen nechci zdržovat ostatní." Tak nějak projdu okolí pole, nebo prostě jen po okraji pole, abych se podíval jak to tu vypadá a pak bych se vydal k té univerzitě.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Tondulin
"Doufám že z toho nebudete mít nějaký problém, kdyžtak se na mě obraťte jmenuji se Aedan těší mě že vás poznávám, ikdyž za nepříliš příjemných okolností."
 
Aurelius
ScorpionCZ
"Tak jo, setkáme se v budově cechu." řekla Serana zadělala stan a potom odešla směrem k vesnici. Zamířil jsi po odvodu pole, kolem byl les ale přesto jsi mohl zahlédnout špičku strážní věže. Také sis všiml velké budovy, zřejmě se jednalo o hostinec. Potom jsi pomalu zamířil k vesnici, prošel jsi kolem hostince. Všiml sis, stráže která procházela kolem. Měla na sobě podivnou zbroj. Nikdy předtím jsi nic podobného neviděl. Zamířil jsi k největší budově, před budovou cechu postávalo několik učňů v hnědých róbách a vedli diskuzi o léčivých rostlinách a o zkouškách, které je čekají. Když jsi vešel, vstoupil jsi do sálu ze kterého vedlo několik dveří. Jedny do knihovny, všiml sis cedulky na zdi a druhé do vyšších pater a třetí do nějaké učebny, ze které vycházeli hlasy. Serana zrovna mluvila s dumnerem, který seděl za stolem. Zaslechl jsi jen "Budete v támhlecté třídě." ukázal na dveře. "Aha.. díky.". Když tě uviděla povídá "Jsme v třídě jen tři z Imperial City. Ostatní jsou rozházený po jiných třídách."

handa999
"Snad nebudu a když jo, tak alespoň budu mít šanci říct arcimágovi co si o něm myslím." povídá Mirabelle, následně jsi se představil a ona povídá "Já jsem Mirabelle Sarric. Už jsme se, ale setkali. Hledal jsi hůl Ancana a hlavně moc pěkně jsi o mázích nemluvil."

Breza77
Usekl jsi pavoukovy hlavu a Smough povídá "Škoda, že se nedají ovládat. Jsou odolní a třeba by to byly skvělí spolubojovníci. Kdyby jich Darien.." Diego který se osvobodil povídá "S tím nepočítej, jsou to ohavnosti, které zmutovalo jeho nevydařené kouzlo. Řekl bych, že tohle je poslední." Diego se pak naklonil k pavoukovi a prohlížel si ho.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..



http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
Mopidu
"Tábor zní dobře" posypu první koblihu, rozhlédnu se jestli se nikdo nedívá a položím ji "Cestou do tábora ty koblihy rozmístíme" vyrazíme
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5098 22.06.2024 00:26
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4203 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8233 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5706 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4855 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12729 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7512 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6638 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6368 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7558 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist