To není nic, předtím tu byl na požádání třikrát a v nekonečný pak čtyřikrát - dal jsem sem screeny. (zvěčte si tohohle smajlíka na 1000 procent a dívejte se mu do očí)
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Zdravím, ten čas letí… Jakoby to bylo předevčírem, co tato podivná show vznikla a teď tu máme díl třetí:
"VIVI - aneb navázání kontaktu s místním duchem"!
Sám jsem zvědav - co se bude dále díti jen?
Vivi
Včera jsi dělal divy
Každý byl překvapen
Být tu leneren byl by pokálen
Nyní členové fóra přání mají
Klást otázky ti chtějí
Nechť ti je předloží
A tvá hebrejština odpoví
První dotaz jest od člověka, kterému si za vydávání se za tebe přisoudil nevolnost – nagasadowncz: „Jak žiješ?“ toť otázka jeho.
Snad i ostatní pro tebe něco přichystaného mají. Nebo se snad bojí?
Ligos napsal:
Ne ne ne... Moment.... Vážně tu se tu objevil příspěvek od Viviho, ačkoliv je jeho účet blokován?
Tak ale nyní vyzývám člověka, který je za to zodpovědný, aby se neprodleně přiznal! Tady už končí sranda...
No, já popíchl SA k tomu, aby ho blokl... kde je jeho příspěvek (screen nemáte?) ...? To je... divný lidi... víte, mám pocit, jako by tady byl někdo, kdo to prostě sleduje a nějakým způsobem si tu z nás vyloženě dělá ...
Ligos napsal:
Ne ne ne... Moment.... Vážně tu se tu objevil příspěvek od Viviho, ačkoliv je jeho účet blokován?
Tak ale nyní vyzývám člověka, který je za to zodpovědný, aby se neprodleně přiznal! Tady už končí sranda...
No, já popíchl SA k tomu, aby ho blokl... kde je jeho příspěvek (screen nemáte?) ...? To je... divný lidi... víte, mám pocit, jako by tady byl někdo, kdo to prostě sleduje a nějakým způsobem si tu z nás vyloženě dělá ...
Já to nebyl. Takhle bych nevyužil pravomocí o kterých ani nevím že mám. Každopádně je možné, že fórum si hraje s účtem chudáka Viviho - už jsem zažil mnohé děsivé pohnutky fóra
Například záhadné blokování Škorpova účtu, nefunkčnost účtu SuperHuntera na jednom jediném PC, atd.
PS: Blokování jeho účtu je podle mě naprosto nesmyslné...
Upravil/a Whirt dne 08.09.2013 01:30
Ligos napsal:
Já to nebyl. Takhle bych nevyužil pravomocí o kterých ani nevím že mám. Každopádně je možné, že fórum si hraje s účtem chudáka Viviho - už jsem zažil mnohé děsivé pohnutky fóra
Například záhadné blokování Škorpova účtu, nefunkčnost účtu SuperHuntera na jednom jediném PC, atd.
PS: Blokování jeho účtu je podle mě naprosto nesmyslné...
Máš recht, kolego... a nezapomeň na Nagovu IP!
Ligos napsal: @Mike: Je to přímo na stránce č. 5 Dávno po tom, co byl zablokován...
Tak tady ale končí prdel...
Vivi napsal:
հրաժեշտ
JAK TO, že je to za těch... čtvrt roku co má ban jeho první post a první post vůbec po jaké době, a ZROVNA v TOMTO tématu...??? Že by opravdu... hm, vyšší moc? Já možná Vivimu zkusím napsat email... todle zavání...
(a pokud za tím je někdo z lidí odsud, nebojte se, já si to zjistím... to je pro mě maličkost...)
Začínám podezřívat Mika, že to dělá on. Jelikož má záhadné až podezřelé způsoby jak zjišťovat věci. Jestliže je schopen zjistit cokoliv, je možné, že je schopen také hacknout cokoliv
Strana 5 příspěvek 95.
1) Je zablokován, tudíž nemůže psát - stále se nezobrazuje ani jeho profil
2) Vůbec bych netušil, že se jde dostat na cizí účet. I že by měl admin takové pravomoce mi přijde divné.
3) Každopádně racionální možnosti jsou dvě - někdo z adminů lže (nechci obviňovat), nebo tu máme hackera, kterej na tohle vlákno shodou událostí narazil...
4) Méně uvěřitelná možnost - Vivi tu skutečně straší
5) Ať tak či tak, je to rozhodně ta nejdivnější věc, co jsem zde viděl..
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.