Škorp:
"Ne, jen to ne. Ale tato operace musí zůstat v utajení. Potřebujeme, abyste sabotoval Alianci - naše nepřátele. Vybral jsem vás proto, že jste rostlina, jste ochotný pro tu... "holku" udělat víceméně cokoli. *doutníkuje* Poletíte na jednu planetu, dám vám souřadnice. Jsou tam zbytky tvora jménem Thorian, s jehož pomocí ovládnete alianční pracovníky a my se budeme moci hacknout do jejich sítě. *doutníkuje* Pak vám možná dám i další práci"
Škorp:
"Vše vám poví moje asistentka. *doutníkuje*"
Něco udělá, a podlaha pod tebou začne sjíždět dolů. Je to výtah. Dojedeš do nějaké místnosti.
Aurelius:
Všechno je kostkované a je tu nějaká hlíněná budova. Cítíš divné rostlinné aroma. Náhle tě policistka políbí
(zbylo tu ještě docela hodně omamné látky když tu byl Škorp ) Cítíš vzrušení.
Mopidu:
Tvůj šéf ti řekl, že tě čeká nový nováček kterého máš zaučit (si übr assassínka ).
Právě jde výtahem, jeho složku máš ve vnitřní kapse ve svém Matrixovém kabátě
Upravil/a BadWolf dne 12.01.2013 16:38
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Škorp:
Je to prostá laboratoř, ale před tebou stojí kytka, četla si nějakou složku a teď vypadá trochu nesvá (to bude plynem ). MÁ EPICKÝ MATRIX KABÁT (<-- to je hodně důležitý ) Můžeš volně komunikovat s Mopi.
Aurel:
"To je jedno."
Chceš romanci ?
Mopidu:
Jmenuje se Škorpus Kytkus, zjistila si, že je to prostá omamná kytka, nějakou dobu byl žebrákem, má chorobný strach z doktorů a má obvykle nulovou šanci u ženských, pokud nepoužije své látky.
Právě přišel. Ucítila si nějaký plyn, který na tebe trochu zapůsobil, ale ovládla jsi se.
[Věci co bys měla tak ňák vědět: Pracuješ pro mě (), /říkej mi Tim, si zkušená agentka a assassínka, jsi loajální této společnosti (ta se jmenuje Hydrerus ), měla si během svého života asi 3 chlapy, je na tebe vypsána odměna jednoho Mopmilionu (kecám, jen 40 tisíc ), máš nějaké city k Timovi ale nic velkého a máš za úkol nějak, jakkoli vycvičit tohodle kytkáče ] Můžeš volně komunikovat se Škorpem.XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
,, se zbraní ? ... no ... ne neumím ( nebo aspoň myslím ) a otázky ? ... co se to tu sakra děje ? to je první ... kde to jsem ? druhá ... a kde je Kuja ? to zatřetí ;D "
"Tak tě se zbraní budem muset naučit. 1. mluvím s tebou, 2. ve společnosti Hydrerus a 3. byla moc dobrá, ale chtěla přisolit." "Dobře, trojka byl vtip"
,, .... ufff ... už jsem se leknul ... tak jo a z čím mě chcete naučit hmm ? třeba s ... nevím ale fakt ... žádný tajnosti .. kde je Kuja ! mě jste nějak portli nebo co ... ale kde je ona hmm ? ... "
"S velkou pravděpodobností ji rozdrtil časoprostorový náraz, ale možná ještě žije. Ale ne tady. Tak, s jakou zbraní by ti to mohlo jít... Hm... Zkus tohle" podám mu smradlavou rybu "udeř mě tím"
,, promiňte ale myslíte že tohle je zbraň ? ( kouknu na už skoro rozmlácenou shnilou a zelenou rybu ... ) myslím že tímhle bych rybáky jen naštval ... double naštval nemáš tam něco ... lepšího ? pořádnej gun ? "
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.