bastard banditský ako ležím, zhrabnem hlinu do hrsti a vrhnem mu ju do tváre podkopnem ho, vyskočím a odseknem mu ruku kde mal zbraň , ak sa to podarí začnem ho vypočúvať, ak nič nepovie, odvediem ho ku koňom
na dnes končím You can kill yourself, or die trying...
Scorpion
Po elfech není ani památky, zatím co dav lidí si prohlíží hlavy mrtvých agentů. Ty postupuješ dál ke kurýrovy. Cestou jsi nic moc neviděl, jen nějaké bezdomovce a pár ožralů.
Dorazil jsi až k budově kde sídlí kurýr, je to menší budova.
Zarmr
Kupuješ přilbu.
(ztráta 265 Septimů)
SuperHunter
Kolem tebe projde stráž, nevšimly si tě. Ale měly docela naspěch. Mířily směrem k záhadným osobám.
Univerzitní roucho (Obnošené) +3
Kožené boty (pohlcují magii) +3
Kápě (Obnošené) +1
Dřevěná hůl (Element země) Ú 2 – 5
Poznámkový list papíru (zmačkaný)
Amulet s vyritým L
300 Septimů
Dopis (úkolový předmět)
Bochník chleba
Voda
Lektvar many (2x)
Ozve se: "Dále..." a ty vejdeš. Uvidíš starce jak třídí dopisy a po chvilce se k tobě hrne.
Zarmr
Vracíš se do pokoje, cestou jsi nic zajímavého neviděl. Opět se ale na tebe dívaly stráže. A měl jsi dojem že jsi zahlédl toho zvláštního Argoniána.
(budeš čekat 5 příspěvků)
SuperHunter
Stráž vchází do jeskyně která je napojená na katakomby. Když se ale otočil, ulekl jsi se a shodil vázu a ta se rozbila. Stráž se svižným krokem blíží zpět.
Norbi
Ležíš hlavou k zemi, ruku máš popálenou ale není to nic vážného. Ale pro jistotu by jsi měl navštívit bylinkáře nebo mága aby ti ránu ošetřil. (kvůli možné infekci). Bandita je mrtvý, zabil ho lučišník co tě kryl.
+15 Zkušeností za boj.
Leneren
Elf na tebe chvíli zíral. Až po chvíli promluvil: "Co mi můžeš nabídnout?!"
Upravil/a Aurelius dne 18.09.2012 19:06
strhnem mu teda tričko alebo čo mal na sebe, a zaviažem si ňou ruku, prehladám ho, a vrátim sa naspäť na cestu k ostatnýmYou can kill yourself, or die trying...
pozdravím a přijdu blíž .... poté podám dopis ( jo a to mám všechno jen u sebe nebo mám něco ještě v pokoji na univerzitě ? jo a můžu si pak na univerzitě vyměnit hůl za bleskovou ? )
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.