METTALIC napsal:
Len: Boužel ne mě to ničí o někdy musím napravit. Ale četl jsem že Mask Of Betrayer je free ne kdyžtak mě oprav
Mopi: AAA-LELUJA ten granát byl nej
Ani nevím BTW ty jsi asi nikdy nehrál za yuan-ti, že?Já si nejsem jistý jestli ho přidává MotB nebo SoZ anebo jestli je v základní hře
Ale poprvý hraju za toho yuan-ti, hraničář standart pack,boj se dvěma zbraněma , zákonné zlo, sociopat.
A koukám, že jako kouzlo rasy má temnotu a svázání (entangle myslím) asi nevíš co to má dělat, že ne? jo a ještě zvířecí trans já si totiž vůbec nic nepamatuju a na to jak rozbít dveře jsem si rozpomínal snad i hodinu -_-
Upravil/a Leneren dne 14.07.2013 12:12
No temnotu vím moc dobře ta je u Tieflinga nebo jak se to nazývá. Sešleš v boji na určité místo a nepřátelé tě pak hůř zasahují. Svázání to jsem tam někde měl jako kouzlo ale teď nwm ale myslim že učinek by mohl být že nepřítel se nemůže pohnout z místa po určitou dobu. Yuan-ti vážně nebyli v původní hře. Můj nejblíbenější mix byl Elf/Měsíční Elf/Zaklínač/Neutrální/Standart/Hrává/Zaměřená na boj se dvěma zbraněma a kouzla (kvůli prestižním povolání a myslím že to byl Rytíř magie
EDIT:Nehraje tu někdo Saint Row ?
Upravil/a METTALIC dne 14.07.2013 14:31
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
Aha tak díky, BTW dík za tu odpověd v PM.A nevíš jestli se někde dá sehnat roucho podobný jako mají ti lidští mágove z odněkud? na tom mým yuan-ti vypadá luxusně co jsme viděl podle náhledu v tvorbě postavy příští hru si asi taky zkusím zaklínače, nebo paladina resp. zlýho paladina, to by mohla být sranda
Myslím že se to dá v Letohradu nebo v Pevnosti Locke pořídit za nějákých 16 000 zlata ale nejsem si jistý jestli to je uplně ono.
Za Zaklínače to rozhodně zkus nýbrž Zlý Paladin ani nejde navolit
Zajímalo by mě kolik her tohohle typu (opravdového) RPG znáte osobně znám jen NWN,BG,IC a to je trochu málo
Csky
No tak jsem došel od kámoše. On je hroznej pařan Gothica
tak jsem ho zase nainstaloval
PS: Nezná tu někdo nějákej program na vytváření vlastních fontů,manipulací s písmem,vytváření log atd.... Ne photoshop mě v tomhle ohledu neoslovil.
Mopidu napsal:
Všimli jste si že jsem povýšila? Páč já ne Už mám 5 000 příspěvků no, teď už 5 001
Sice se mi tyhle nový levely moc líbí, nicméně, opravdu se v nich orientuji poněkud méně a ani si mnohdy nevšimnu, že se mi změnil... některé dost splývají (ale tím to nechci generalizovat )...
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.