Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 2 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
Tondulin
Tak mi dejte aspoň 2 děkuji.
 
Breza77
"Taky tě rád vidím Scarlet" otočim se na Dariena, "a ja si řikal proč nejsi ve svy jeskyni, než bude ten teleport připravenej mam to tam s někym jít vyčistit ?"
 
scorpioncz
"Nevím ... " řeknu překvapeně ... "Ale ... zdá se to ... on se někam teď chystá?"
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Aurelius
ScorpionCZ
"Nevím, furt mluví o tom Riftenu, že tu zítra nebude.. a pak nasadí takový ten nostalgický tón. A začne mluvit stylem, jako by nás už nikdy neměl potkat." řekne Laurana. "Třeba ho trápí to s Mirabelle.. nevím, ale je divnej." řekne po chvíli.

handa999
"Dobrá.. tady je máte." řekne novic a dáti dva koblížky. "Legionáři to mají zatím zdarma.." poznamenal.

Breza77
"Ne! Není potřeba.. ono no.." odpovídal v rychlosti Darine, ale Jackal to řekl místo něj "Podařilo se mu poplést kouzlo a trochu ty pavouky 'vylepšil' být tebou tak tam nechodím.". "Vylepšil? Můžou být nebezpečný pro zdejší. Měli bychom je zničit, co když se nějak rozmnoží." řekl Diego.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..



http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
S3cR3
Připlížil jsem se za ozbrojence, a pokusím se ho tiše odstranit dýkou
https://i.imgur.com/hpyDdyh.png
 
Tondulin
"Ale já nejsem legionář jsem host z daleka, jsem zde na přání pana Arteriuse jmenuji se Baron Helmut Schnitzelnatzi, tato zbroj mi byla poskytnuta na ochranu má se tu sehrát nějaká bitva. Napište ty koblihy prosím na něj a nechte tu další dvě pro mého známého Škorpiuse. A řekněte mu tohle slovo: Aedan " Půjdu pryč z jídelny.
Upravil/a Tondulin dne 26.09.2013 21:55
 
Lord Rade
,,Aha, takže teď jste tedy můj zástupce," řeknu. ,,A mě rušit nebudete, já tu stejně sedět nebudu. Chci se jen zeptat na pár věci: Kolik mužů mám k dispozici? Jsou spolehliví? Zná každý své místo? Ví jaká je te teď aktuální situace?"
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
Breza77
"Skvěle, gratuluju k vytvoření nový rasy pavouků Dariene, no nic vy zůstaňte tady, Diego a Smough jdou se mnou na pavouky"
 
scorpioncz
"Doufám že neudělá nějakou blbost, něco ukvapenýho ... kdo ví čeho je schopnej ..."
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Aurelius
ScorpionCZ
"To snad ne.. jde jen do Riftenu, třeba navštíví starého známého nebo známou." povídá Laurana. "Ale, netrapme se tím ne? Musíme se rozloučit." řekla potom smutně a objala tě. "Buď v Morrowindu opatrný.."

handa999
"No.. dobrá.." řekne podezřívavým tónem novic, ale nakonec koblihy a vše co jsi koupil napíše na Arteria. Odešel jsi z jídelny, učitelé včetně Arteriuse postávali u otevřeného portálu a cosi vysvětlovali novicům. Ty po chvilce začali po jednom procházet portálem.

Breza77
"Ale opatrně.. jsou fakt nebezpečný." dodal Darien, spolu s Diegem a Smoughem jste vyrazili k jeskyni, která se nacházela pod osadou. Vešli jste, po zdi jeskyně byly rozmístěny louče, takže bylo světla dost. Diego si připravil luk a povídá "Támhle je jeden.. malej." ukázal na malého pavouka, mírně světélkoval. Zrovna splétal pavučinu.

S3cR3
Připlížil jsi se a podřízl jsi muže, ve chvíli kdy se nordka otočila. A začala připravovat maso, zatím o tobě neví.

Lord Rade
"Teď? Asi celkem čtyřicet. Zbytek je v táboře legie, poslal je tam bývalí velitel na žádost Kvestora Reguluse, taky se kvůli tomu dost pohádali. Situace je docela napjatá. Kvestor Regulus je toho názoru, že se ke Kvatchu blíží Altmerká armáda. Máme zde problémy s překupníky, dost se nám to podařilo omezit, ale khajiiti si vždy poradí." začne Imperiál. "V truhle máte zbroj, nebo teda měla by tam být." dodá po chvilce.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..



http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
scorpioncz
"Budu, ty se tu také s Merrill opatruj ..." Políbím Lauranu! 8D
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Lord Rade
,,Dobrá, dobrá," řeknu a přistoupím k truhle. Otevřu ji a podívám se tam. ,,Mám mít nějaký proslov k mužů, nebo tak nějak?" zeptám se ho přitom.
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
Tondulin
"Hm tak a co jdu dělat teď? Čekal jsem, že v životě legionáře bude plno věcí co dělat, ale zatím je tu jen otravování Arteria." No ale tak nejspíš se půjdu kouknout do tábora legie.
Upravil/a Tondulin dne 27.09.2013 21:23
 
Breza77
"Využijeme toho že o nás zatím neví, sestřel ho Diego, až zjistí kde jsme já se Smoughem tě budeme krejt"
 
Aurelius
ScorpionCZ
Políbil jsi Lauranu, usmála se a povídá "Budu ti pravidelně psát. Tak se tam měj pěkně.". Společně jste vykročili k otevřenému telepotnu, několik noviců už prošlo a zbylí se přišli jen podívat. Arterius k tobě přišel a povídá "Škorpione.. chtěl bych tě o něco požádat, dáš tam pozor na Seranu?"

handa999
Pokračoval jsi ke dveřím Univerzity, otevřel jsi je a zamířil do tábora legionářů. Bylo v něm celkem rušno, několik legionářů běželo směrem do tábora Osmé legie. Trochu jsi přidal na tempu a uviděl jsi několik legionářů bojujících mezi sebou. Zpozoroval jsi i Generála Scipia, který spolu s Flaviusem šel kousek před tebou. "Za Garruse!" ozývalo se od vzbouřených legionářů. Také jsi spatřil Kvestora, postával na vyvýšené zídce a měl napnutý luk. Zřejmě má v plánu odstřelit vůdce povstání. Také jsi spatřil Rikke, zrovna odrazila útok jednoho vzbouřeného legionáře.

Breza77
"Máme ho!" zvolal Diego a vystřelil z luku, šíp se zabodl do pavoukovi hlavy. "Dobrá trefa.." poznamenal Smough, "Zatraceně, jak to mohl přežít?" zvolal po chvilce Diego a vytahoval další šíp z toulce a opět napnul luk. Smough si připravil kladivo a vyčkával. Pavouk se protivám mezitím rozeběhl, šíp mu stále trčel z hlavy, mohl jsi vidět stopy zelené krve. "Co to ten Darien stvořil?!" zvolal Smough.

Lord Rade
Přistoupil jsi k truhle a otevřel ji. Vytáhl zbroj se znakem Kvatche Vlka, také nátepníky, boty a přilbu. (Vypadá podobně jako zbroj z Oblivionu, akorát je trochu vylepšená.) "Nevím, záleží na vás. Mám je svolat?"

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..



http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
scorpioncz
"Jistě, budu se snažit jí chránit před vším, co by jí mohlo ublížit." otočím se k portálu "Mějte se ... vrátím se." a pak šeptem pro sebe dodám "Doufám že na to chránění budu stačit ..." vstoupím do portálu ...
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Breza77
"No alespoň víme že šípy nám moc nepomůžou, vyzkoušíme jestli přežije až bude na dvě poloviny" připravým si meč a až bude pavouk dost blízko, vyhnu se jeho útoku a rozseknu ho napůl
 
Tondulin
"Zatracení tupci". Poběžím k tomu sklepení kde vězní Garruse."
 
Aurelius
ScorpionCZ
"Díky.." řekl Arterius, Laurana tě ještě políbila na čelo a pak se s tebou rozloučila. Pomalu jsi vykročil k portálu, prošel jsi jím. Všechno ti náhle zmizelo před očima, uviděl jsi záblesky modrých světel a uslyšel podivný zvuk, ucítil jsi mírnou bolest. Když bolest ustoupila, uviděl jsi před sebou Morrowind. Vypadal přesně tak, jak jsi ho znal z přednášet a vyprávění, spatřil jsi v dálce obrovskou sopku, ze které se valil hustý dým. Rozhlédl jsi se po okolí, stál jsi na nějakém poli. Kolem tebe bylo asi osm noviců z Cyrodiilu, včetně Serany. Která přišla chvilku po tobě, všiml sis že táhla velký vak. Po jejích zranění nebyla ani stopa. "Ahooj." řekla usmála se, možná to byl částečně vynucený úsměv, byla na ní vidět nedůvěra, už jen z toho, že si stoupla dál od ostatních a novicové a novicky na ní divně zírali.. Také sis všiml Dro´Barriho, který stál vedle starého dumnerského mága v honosném rouchu. "Myslím, že jsme všichni." poznamenal Dro´Barri a portál se zavřel. "Mirabelle, dorazí až zítra ráno." pokračoval. "Jmenuji se Falwus Palagán." řekl dumner s honosném rouchu a předstoupil. "Vítám vás tady v Morrowindu, část vašich kamarádů jsme zde přijali už nedávno. Místním se to sice dvakrát nezamlouvá. A proto bych vás chtěl požádat, aby jste zde zbytečně nevyváděli nějaké problémy. Za další, bydlet budete zde na louce. Postavíte si tábor a podobně, ale s tím vás už seznámí někdo z vašich učitelů. První vaše hodina začíná za půl hodiny, tak se na ní dostavte. Chce se ještě někdo na něco zeptat?" pokračoval Falwus.

handa999
Rozeběhl jsi se k Univerzitě, vtrhl dovnitř a proběhl velkým sálem. Mohl sis všimnout, že novicové se už rozešli a portály zmizeli. Zahnul jsi za roh, směrem ke sklepení. Ale nechtě jsi srazil nějakou bretonku, která nesla tác a na něm lektvary. Povalil jsi jí k zemi a rozbil lektvary, když jsi otevřel oči všiml sis, že jsi povalil Mirabelle. Zírala na tebe a rukou se hladila na hlavě, zřejmě se ještě praštila hlavou o zem. "Au.. jste v pořádku?" řekla po chvilce.

Breza77
Když se dostal pavouk, příliš blízko uhnul jsi jeho útoku. Chtěl tě zranit svými kusadly, ihned jsi sekl mečem a rozsekl ho. Pavouk zakvílel. "Vypadá to, že jsou jedovatí.. dokonce." řekl Smough. "Budou se nám hodit jejich kusadla a jed.. něco málo mi Jackal, ukázal tak zkusím jestli se mi to podaří získat." řekl Diego, dřepl si k pavoukovi a malou dýkou začal odřezávat kusadla.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..



http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
Lord Rade
,,Svolejte je," řeknu a mezitím se převléknu.
Upravil/a Lord Rade dne 28.09.2013 14:58
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5098 22.06.2024 00:26
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4203 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8233 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5706 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4855 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12729 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7512 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6638 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6368 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7558 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist