Sotva Len přijde dostane záchvat paniky
PS: Možná že za ty výpadky Skyrim4fan může JUDr. PhDr. MUDr. RNDr. Mgr. et Mgr., Bc. Henryk Lahola, Th.D., DrSc., multi dr.h.c.
(mě to jméno nikdy neomrzí) když Mopi Skopčila ten text tak jí možná vysledoval až sem a začal tu dělat bordel
EDIT: True story
Upravil/a METTALIC dne 13.07.2013 14:12
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
Mike napsal:
Leneren: Kde se pořád poflakuješ? Pamatuj, že oči pravdy tě sledují!
Ty oči mě vskutku děsí, příště radši zatáhnu žaluzie a zamču se
a kde se poflakuju? No všude kde se dá
Tak si v souvislosti s tím něco přečti - o tom, komu to oči patří. Bude se hooooooodně smát!! Zaručuju!! >> http://necykloped...ryk_Lahola
METTALIC napsal:
Sotva Len přijde dostane záchvat paniky
PS: Možná že za ty výpadky Skyrim4fan může JUDr. PhDr. MUDr. RNDr. Mgr. et Mgr., Bc. Henryk Lahola, Th.D., DrSc., multi dr.h.c.
(mě to jméno nikdy neomrzí) když Mopi Skopčila ten text tak jí možná vysledoval až sem a začal tu dělat bordel
EDIT: True story
Ano, může za to JUDr. PhDr. MUDr. RNDr. Mgr. et Mgr., Bc. Henryk Lahola, Th.D., DrSc., multi dr.h.c., teda vlastně Mopi, protože jí se do PC usadil program od JUDr. PhDr. MUDr. RNDr. Mgr. et Mgr., Bc. Henryk Lahola, Th.D., DrSc., multi dr.h.c., který se přes její PC dostal až k nám. A proto se nám JUDr. PhDr. MUDr. RNDr. Mgr. et Mgr., Bc. Henryk Lahola, Th.D., DrSc., multi dr.h.c. mstí!
Tu hru neznám, ale oratorium Mesiáš jo YouTube Video
Ligos napsal:
Tak je to jasný. Všechno se mi jen zdá.
Nejdřív začne fungovat web a pak tu vidím Lena. To tak...
Dobrou!
Ciao Ligos equa!
Upravil/a Mike dne 13.07.2013 14:43
Hmm, byl jsem si propláchnout oči ledovou vodou, a Len je pořád tady...
Takže žádný sen.
Jak říká Sherlock Holmes: Když vyloučíte všechno nemožné, až zbude jediné možné, bez ohledu na to, jak je to nepravděpodobné, bude to to správné.
Krleš Lene! Nebudeš tomu věřit, ale některým lidem jsi zde chyběl... A nebo taky ne a říkám ti to, abych ti zvedl náladu. Vyber si (můžeš postupovat podle Sherlockova výroku výše).
Z necyklopedie se nejlíp dělaj referáty
až teď edit jinak by to nedávalo smysl když jsem to předtím neneditoval EDIT: http://necykloped...omov%C3%A9 ty povolání
Upravil/a METTALIC dne 13.07.2013 15:06
METTALIC napsal:
Z necyklopedie se nejlíp dělaj referáty
až teď edit jinak by to nedávalo smysl když jsem to předtím neneditoval EDIT: http://necykloped...omov%C3%A9 ty povolání
On OK ale jde vidět že ty kněží fakt si jen namastěj kapsy (neříkam že všichni),znásilněj děti atd.... ale OK nechci tady vyvolávat nějáký rozbroje takže si jdu radši číst něco zajímavého na NECYKLOPEDII
Jak jsme se o tom bavili nedávno. Jen tak dál, Vaše Svatosti!
Přesně, jak jsem to četl, hned jsem si na tu naší debatu vzpomněl. A hele, todle fakt ve společnosti působí dobře a jak jsem zaznamenal, i na mnohé kněze (!!!)... Co víme, třeba se dočkáme i lepší společnosti díky němu.
METTALIC napsal:
On OK ale jde vidět že ty kněží fakt si jen namastěj kapsy (neříkam že všichni),znásilněj děti atd.... ale OK nechci tady vyvolávat nějáký rozbroje takže si jdu radši číst něco zajímavého na NECYKLOPEDII
Ten steam mě ničí mají dneska slevu na zaklínače 2 a peníze mi dojdou až v pondělí
BTW Mettalicu ty jsi hrál NWM 2, ne? a měl jsi i MotB a SoZ?
E:Teď jsme narazil na toto: http://www.deepsi...rocontest/ a myslím, že by místní umělci mohly dost dobře vyhrát
Upravil/a Leneren dne 14.07.2013 10:57
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.