... ( pošetám Lauře ;D ) .. to volno vedle něj ... to znamená že ... Appia nepustili ? .... no sehnat těch 55000 nebo kolik to bylo ... to bude složitější ....
no .... ( špitnu na něj D ) Appia zavřeli za nedostatek důkazů nevinny ... i když jsem jim předložil ten amulet se S ( no jo mám ho ještě ? ) .... vypadá to bledě .... všechno vypadá bledě ... a to jsem se nechtěl míchat do politiky ...
... vyučovací hodiny ?? já byl na soudu a zkoušel jsem obhajovat rodinu Vici ... a prohrál jsem ... a ty na mě vytáhneš rozvrh ? já se asi picnu potřebuju se vyspat ... a neprobudit se
.....ale ty jeho keci byli strašný ...a ... moment .... teďka mi asi něco nedochází ... vy vyklízíte svůj kabinet ??jako proč ? .... ještě tohle mi scházelo ...
Scorpion "Noví arcimág si mě jako zástupce nepřál, dal radši přednost krásné Mirabell. Ani mu to nemám za zlé, jsem na místě zástupce už moc dlouho. Byl jsem tak za Eloruse, Aurelia a Pallagiase. Je na čase abych byl zase řadový učitel." řekl Tandil.
takže jo ... a na co tady vlastně čekáme ? .. nějak mi to vypadlo ... ale pak si asi půjdu lehnout ... zavřu oči ... a usnu ... pak se probudím a bude tohle normální den a to co jsem prožil se nestalo .... kdyby to tahle fungovalo hmm ?
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.