Já zase kvůli Steamu přišel o pěknou slevu 3,5 euro, jen protože mi to prostě nechtělo vzít kartu.. takže jsem zkusil objednávat ráno a to už to fungovalo, bohužel za cenu 7,3 euro.. no, co už .
Mike: Necyklopedie nikdy nezklame
Takže JUDr. PhDr. MUDr. RNDr. Mgr. et Mgr., Bc. Henryk Lahola, Th.D., DrSc., multi dr.h.c. je velmi zajímavá osoba Projekt na likvidaci hackerů
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
METTALIC napsal:
Mike: Necyklopedie nikdy nezklame
Takže JUDr. PhDr. MUDr. RNDr. Mgr. et Mgr., Bc. Henryk Lahola, Th.D., DrSc., multi dr.h.c. je velmi zajímavá osoba Projekt na likvidaci hackerů
Tyjo, to teda... akorát si to zase čtu a úplně u toho umírám tyjo...
Prej: Oči pravdy vás stále sledují...
já se odtamtuď jaksi dostal na Rythnuse nebo jak a ted jsem narazil na článek o našem oblíbeném fem. webu a zjistil jsem že je to nová vědecká organizace http://necykloped...nistky.comZapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Mopi: To si jenom myslíš
JUDr. PhDr. MUDr. RNDr. Mgr. et Mgr., Bc. Henryk Lahola, Th.D., DrSc., multi dr.h.c. Dokáže vytvořit programy nad hranice našeho chápání
Mě to dělá teď vždy tak 5 minut pak to jde a poté se mi občas Skyrim4fan zobrazuje špatně.
Tasemnice napsal:
Ad Steam: Před hodinou jsem si chtěla koupit na Steamu Hearthfire za 4,99.. nešlo to, měla jsem problémy s přihlášením, tak jsem si mezitím na chvíli zahrála, teď se mi konečně podaří přihlásit a je tam sleva 50% Hell yeah.
No, já si chci koupit Dishonored, ale teď koukám, že mezi volitelnými jazyky není na výběr čeština (což nechápu, dřív tam pokud vím byla), takže to holt asi padá no...
Co vím tak to s tou češtinou blblo a tak dále, ale dala se tam pak vložit myslím zvlášť
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.