Scorpion
Soudce řekne "Předlož důkaz, a řekni kde jak si ho získal?"
a) Dostal jsem ho od Auili II. když jsme sní chodil v Anvilu.
b) Sebral jsem ho Dremvusovi z kabinetu (tímto lžeš).
c) Našel jsem ho hozený poblíž starých ruin.
d) (vlastní odpověď)
Norbi "To nevím, měli divné pláště. Vyptávali se na karavanu, nevím co jsem jim všechno nakecal."
SH
Přistupuješ k strážníkovi a on ti odpovídá "Je mrtví.."
Leneren "Je jich mnoho, ale nebudu ti je říkat. Je jich mnoho. Za 12. příspěvků objedu mocné lordy. Ty mezitím obsaď chrám Čepelí. Bude to dobré místo na poslední boj!"
Upravil/a Aurelius dne 18.10.2012 21:30
Každopádne ďakujem pekne za informácie, ak chceš choď dospať dnu, /na khajitky, potichu/ A je to tu, už m našli, takže mienite riskovať so mnou, alebo vás raz nájdem v Kvatchi ? You can kill yourself, or die trying...
Scorpion "Chmm..Stále jsou to nedostačující důkazy, můj rozsudek platí. Další ale povoluji kauci v hodnotě 55 000 Septimů!" prohlásil soudce, a zvedl se. A když legionáři odvedli Appia řekl "Ještě jedna věc, ohledně arcimágství na Univerzitě."
Norbi "Jdeme s tebou, a neboj na magickou univerzitu se nedostanou."
Leneren Chceš vyrazit do chrámu ? Pravděpodobně bude hlídán.
"V momentálnej situácii si myslím že by nemali problém, a ešte k tomu pochybujem že ma tentokrát podcenia, no to je jedno, ale rád by som sa najprv rozlúčil zo škorpom, takže by ho bolo dobré nájsť ...You can kill yourself, or die trying...
"Rada rozhodla že novým arcimágem se stane Solus Wictus, z funkce zástupce odchází Tandil. A nastupuje Mirabell Sarric! Toto je konečné rozhodnutí, a teď odchod."
Všichni se zvedli a odcházely.
Norbi "Pojďme se najíst."
Leneren Tvoje přípravy budou trvat 2 kola (příspěvky).
Scorpion
Běžíte přímo k univerzitě, a pak do velkého sálu. Je tam poměrně rušno, žáci i učitelé sedí na židlích. Všimli jste si že Tandil má vedle sebe volno.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.