jááj čo sa vy tu mlátite daedrami slávikmi atd. zato ja presvečím ALEXA MERCERA aby dobil môj kopec.
SOM DIEVČA!! A AK TO NIEKOMU EŠTE RAZ UNIKNE TAK BUDETE LUTOVAŤ!!
Uctievam mopidu daedrickú pani spamerstva.
Zoznámte sa: Alex<3 Mercer, najcharizmatickejší vírus pod virtuálnym slnkom...
na to že je v podsate mŕtvy vyzerá podozrivo dobre, nemyslíte?
Brinjolfa podplatím khajiitov nadrogujem daedrám pohrozím že im už viac nebudem robiť šampióna a to tvoje BRATSTVO OCELY nechám Alexovy. stejne už začínal byť hladný.
Ale BRATRSTVO OCELI je nejůžasnější bratrstvo jaký znám a máj mega-ultra-kruto-přísný brnko
Brynjolf je plně pod mocí NecroPhilla, protože ten zapříčinil jeho zmrtvých vstání (Beynjolf, ta nejbožejší postava z celýho Skyrimu, už tu totiž jednou umřel)
Daedry tě ignorujou, to JÁ jsem jejich mortal nebo šampión nebo co to melou
Taky mám na své straně Companiony a ti se do tebe pustí
A na Alexe použiju Mewovu taktiku a to že ho Vex svede (já vím, ale nic jinýho mě nenapadá )
sorry ale Alex je mutant takže na neho ženské zbranie nepôsobia. a čo to tu ty melieš o brnkách?! alexova čepel sa presekne aj ferobetónom takže smola. kopec je môj
Alex šel na pivo zadara a za chvíli dorazil i Sanguiny. Už u stolu není místo protože se ti dva rozvalujou a melou kraviny a tak všichni zůstali na mé ČOPDAJP (čajové oslavě pro daedry a jim podobné )
Takže, jelikož jsem Fallout dlouho nehrála a bojím se že něco spletu, tak aby nedošlo k nedorozumění jsem založila Skyrimské BRATRSTVO OCELI a to staré posílám zpátky do Pustiny. Skyrimské BRATRSTVO OCELI má to nejkrutější brnko co na Nexusu najdete, ty nejkrutější zbraně co na Nexusu najdete a co je hlavní tak pracuje pro mě (.\ u /.)
Ehmm ehmm... Jsem Jenassina kámoška, mě nesejme a bratrstvo taky ne, protože to jsou zase mí kamarádi (btw jestli byl Ancano mrtvej, nemá být i Savos Aren mrtvej?)
zatímco se tady překřikujete a smajlíkujete,já mezitím nalévám do toho piva zadara smrtelnej jed,ten zabije většinu přítomných a ten zbytek dorazím mojí armádou spriganů.A kdyby přece jen někdo přežil (např.Daedry,Alex...),tak udělam následující věc :na Alexe pošlu Jamese Hellera,Daedry zapudím pomocí mocných zaklínadel a ten zbytek porazím v čestném souboji a ten kopec je už konečně můj!
Kromě Skyrimu hraji ještě: Assasin's creed
Shogun 2 Total war
Mount and Blade Oblíbené Knížky: Legenda
o Drizztovi, Stíny nad Uldartem
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.