Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
Tondulin
Někdo tvých schopností by se určitě hodil, protože pokud nás porazí Thalmor tady tak je konec. Mimochodem kdo jsou ty lidi o kterých ses zmiňoval rodina?
 
Aurelius
ScorpionCZ a handa999
Škorpion se dal do jídla, mezitím co jedl doběhli i ostatní novicové. Znaveně se svalili k zemi a oddechovali, po chvilce dorazil i Severio. Seskočil z koně na tváři měl úsměv a povídá "Tak se opět postavte do řady!" novicové se neochotně vstali a seřadili se. "Jelikož máme ještě druhou hodinu a zítra opět dvojhodinovku, tak se máte na co těšit." dodal Severio. Aedan, který postával o kus dál u Škorpiona. "Co tu chceš ty legionáři?" zvolal Severio směrem k Aedanovi.

Lord Rade
"Myslím, že odchod do důchodu očekává a hlavně si myslím, že se uleví Regulusovi oni se očividně moc nesnesou." řekla hraběnka a pomalým krokem se postavila před trůny "Teď.." řekla, jeden z sluhu mezitím svolal všechny důležité osoby do sálu a hraběnka začala "Vážení přítomní, je načase abych odměnila zachránce Kvatchu. Který mi nejenom zachránil život, ale také zbavil naše město zrádce, který udělal černou svátost proti mě a mému zesnulému manželovi. Tento muž.." ukázala na tebe, aby jsi předstoupil. Předstoupil jsi a hraběnka pokračovala "Nyní vystřídá Velitele Luciena v pozici Velitele. Bude chránit naše město.". Velitel, který zrovna pil (ačkoliv věděl, že je to během projevu nevhodné) vyprskl vše co vypil. Většina přítomných začala vyvolávat tvoje jméno a tím jasně dávali najevo, že s hraběnkou souhlasí. Velitel stal a naštvaným tónem řekl "Většinu svého života jsem, obětoval pro službu hraběti! A vy mě teď propustíte!". Kvestor Regulus ihned zvolal "Luciene, můžeš si za to sám. Poslední dobou bylo na tržišti hlášeno mnoho prošlých výrobků v lesích pobíhají banditi! Je na čase to řešit, je dobře že se do téhle pozice dostal někdo schopný!". "Grr.. tohle odmítám poslouchat!" zvolal naštvaně Lucien (velitel) a odkráčel pryč. Kvestor Regulus, mezitím pomalu mířil k tobě, natáhl ruku a povídá "Gratuluji, jsem rád že bude Velitelem konečně někdo schopný."

Breza77
Vypil jsi lektvar, měl mírně nahořklou chuť a dal jsi signál, že jsi připraven. Pomalu jsi vkročil do kruhu a pak ucítil jak tebou proudí magická moc, náhle se ti před očima zatmělo, po chvilce jsi uviděl modrou záři a pak se vše rozplynulo. (1. příspěvek nepiš)

SH
"Dobrá, tady máš.." řekl a podal ti meč a dýku, zaplatil jsi mu a kovář se pousmál a povídá "Ještě něco?"

S3cR3
Pootevřel jsi dveře a nakoukl, uviděl jsi nějakou nordku v kuchařském obleku. Jak míchá něco v kotli, pěkně to na dálku vonělo. Také sis všiml nějakého muže se šavlí u pasu, seděl zády ke dveřím a zíral na nordku.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..



http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
scorpioncz
"rodinou myslím Lauranu, kterou si budu brát a Merril" pak se otočím zděšeně na severia "i druhou ?! bohové ..."
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
SuperHunter
"Nekoupil by ste ode mě tuhle dýku a císařský meč ?" Zeptám se
 
Lord Rade
Potřásnu mu rukou. ,,Děkuji, jsem rád, že jsem dostal tuto příležitost."
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
Tondulin
To Škorp:"Dobře si to s tou bitvou promysli, pokud jsou tvoje rodina a my prohrajeme znamená to že zemřou. Ale jestli se rozhodneš odejít tak jim vyřiď že pokud budou něco potřebovat ať jdou za mnou. Asi už půjdu tak čus."
To Severius: "Promiňte, že jsem vyrušoval už jsem na odchodu."
 
Boris
"Dobrá zkusím ji tajně obsadit" Potom se pokusím najít si nějaké dobrovolníky a pramičku.
 
Aurelius
ScorpionCZ a handa999
Severio naštvaně odpoví Aedanovi "Díky, že si to uvědomuješ! Pokud vím, tak už jsi měl být dávno na nástupu legionářů! Teda, pokud jsi legionář a nekradl jsi někomu zbroj." potom se otočí směrem k novicům a Škorpionovi, Aedan mezitím odchází.
"Novicové! Dneska jste toho docela dost zvládli, ti nejrychlejší dali pět koleček. Ty slabší dali tři, ale hlavní je, že nikdo neumřel při tomto výkonu! Pro dnešek končím hodinu, zítra budeme pokračovat. Máme dvě hodiny za sebou, takže si vás vychutnám." promlouval k novicům a Škorpiovi Severio a poté ukončil hodinu a zamířil na Univerzitu, novicové zůstali před Univerzitou a oddechovali. Jeden z nich zvolal "Koho teď vůbec máme?". "Prostě, půjdeme do Univerzity a počkáme v sále." odpověděl další a vydali se do Univerzity.

Lord Rade
"Já jsem rád, že je v této pozici konečně někdo schopný. Pokud budete mít pak čas, zastavte se za mnou. Potřeboval bych s vámi něco důležité projednat." řekl Kvestor Regulus už byl na odchodu, když se otočil a povídá "Dneska budu celí den tady ve městě, až na večer se přesunu do tábora." a odešel.

Breza77
Opět jsi uviděl modré světlo a pak jsi ucítil zem, před očima se ti vše rozplynulo a ty jsi uviděl menší domek. Rozhlédl jsi se, uviděl jsi vesničku. Vypadala přesně jako sis jí pamatoval. Nacházíš se na náměstí, krom stráží na jsi na něm nikoho nezahlédl.

SH
"Meč legie?" vykulí oči nord a potom pokračoval "Kde jsi k němu přišel? Pochybuji, že jsi legionář! Určitě jsi ho někde ukradl! Z tím nic společného mít nechci.."

Boris
"Dobrá toto jsou dobrovolníci." řekl Zharia a ukázala na legionáře, "V tom případě se vám budou hodit moje kouzla a lektvary." ozvalo se náhle, pomalým krokem k vám pochodovala mladý bosmerka (lesní elfka) v kožené zbroji, na zádech měla meč a v ruce držela starší dřevěnou hůl. "Proč, by jsi nám pomáhala. Vždyť jsi pirátka." zeptala se podezřívavě Zharia, "Už nechci loupit, chci se normálně živit.. a tohle je šance začít nový život." odpověděla bosmerka. "Stejně si na tebe budu dávat pozor." odpověděla Zharia. "Mohu vám dát lektvar na dýchání pod vodou, ale budete si muset vzít kožené zbroje. Nebo vás pomocí kouzel dostat na loď, ovšem jen tři.."

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..



http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
scorpioncz
půjdu s nimi
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Lord Rade
,,Dobrá, později za vámi přijdu," řeknu a nechám ho odejít.
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
Breza77
Rozhlídnu se jestli neni nikdo poblíž a dojdu k menšímu dřevěnýmu domku na konci osady, tam by měl žít Diego
 
Mopidu
"No jasně, Aldo, nebo tě můžu vyhodit tady na školu a naučíš se to za dva dny" zasměju se "díky bohu že nejsi po mě, já nedokážu ani rožnout svíčku" pohladím ho "Merril, pěkné jméno" podívám se na Lauranu. "Podívej Aldo, pamatuješ strejdu Škorpiona? Myslím že už jsi ho párkrát viděl. Podívej jaké má pěkné děťátko."
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
Tondulin
Půjdu na ten nástup
 
Aurelius
ScorpionCZ
Spolu s novici jsi vešel do Univerzity, novicové se rozestoupili po velkém sále a začali se vybavovat. Jediné téma byl Severio, většina na něj nadávala. Všiml sis, že Laurana stojí stále na tom samém místě a mluví s Ra´Jazou a Arteriem, také sis všiml malého altmerského chlapce, který stál vedle Ra´Jazi. Přestávka bude trvat ještě minimálně pět nebo deset minut.

handa999
Odešel jsi na nástup, zamířil jsi ke stanu Kvetora Amragora. Před kterým stáli nastoupení legionáři, vedle Kvestora stáli dva legáti. Jeden imperiál a druhý nord. Ihned jsi se zařadil a jeden z Legátů si vzal slovo (imperiál) "Legionáři, jak jistě víte. Nemáme Generála... Vrchní Generál Scipio se prozatím ujal vedením naší legie, tudíž jej považujte za svého Generála. Alespoň dočasně, než se nějaký najde.". Po těchto slovech se několik legionářů začalo bouřit a svůj nesouhlas dávat najevo.
(Můžeš nějak reagovat, pokud nechceš reagovat nic nepiš)

Lord Rade
Kvestor Regulus odešel a ostatní se také začali rozcházet. Hraběnka k tobě přišla a povídá "Výplaty budeš dostávat pravidelně. Ale tu máš něco, na začátek." podala ti měšec, byl poměrně těžký. "A jak se ti líbil dům.. vím, že by potřeboval nějakou rekonstrukci. Ale snad se ti líbí.." pokračovala hraběnka.

Breza77
Došel jsi k dřevěnému domku na konci osady, už zdálky jsi viděl muže (nejspíše imperiála) jak se trénuje v lukostřelbě. Když jsi přišel blíž, poznal jsi že se jedná o Diega.

Mopidu
"Myslím, že Alda se to naučí sám od sebe.. má talent." řekne Arterius, Alda si začne prohlížet Merril a potom se na tebe otočí usměje se a řekne "Je taková malá..". "Narodila se teprve nedávno, sice její porod byl trochu komplikovaný, ale.." začala Laurana, ale Arterius jí přerušil "Komplikovaný? Vždyť jsi spala.. nemůžeš si nic pamatovat.". "Pamatuji si tu část, kdy jsi byl totálně na mol." řekla s úsměvem Laurana. "Ale tak strašný to zase nebylo.. a navíc, už nepiju." odpověděl Arterius. Laurana potom povídá směrem k tobě "To jméno vymyslel Škorpion.. taky se mi moc líbí."

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..



http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
scorpioncz
půjdu směrem k Lauraně a Ra´Jaze
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Breza77
Zamávám "Diego, jak se vede? Nějakou tu chvíli jsem tady nebyl ... dělo se tady poslední dobou něco ?"
 
Tondulin
Potichu povzbudím sousední bouřící legionáře slovy: "Hah Gay!"
 
SuperHunter
"Sám nevím kde sem k němu přišel. Myslím že když nás přepadli ti bandité u Bílého Průsmyku tak sem si ho vzal..."
 
Lord Rade
Vezmu si měšec a bez dlouhého ohmatávání ho někam strčím. ,,Dům je vpořádku. Na můj vkus až moc luxusní, vlastní domov jsem neměl snad od dětství... Jinak- nemáš ponětí, co ten Regulus potřebuje?"
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
Aurelius
Mopidu a ScorpionCZ
@Mopidu: "Myslím, že Alda se to naučí sám od sebe.. má talent." řekne Arterius, Alda si začne prohlížet Merril a potom se na tebe otočí usměje se a řekne "Je taková malá..". "Narodila se teprve nedávno, sice její porod byl trochu komplikovaný, ale.." začala Laurana, ale Arterius jí přerušil "Komplikovaný? Vždyť jsi spala.. nemůžeš si nic pamatovat.". "Pamatuji si tu část, kdy jsi byl totálně na mol." řekla s úsměvem Laurana. "Ale tak strašný to zase nebylo.. a navíc, už nepiju." odpověděl Arterius. Laurana potom povídá směrem k tobě "To jméno vymyslel Škorpion.. taky se mi moc líbí." - Více viz. tah Oba

@Mopidu a ScorpionCZ: Mezitím co probíhá diskuze mezi Ra´Jazou, Lauranou, Aldou a Arteriem. Přichází k vám Škorpion, je udýchaný rudý. Arterius ihned povídá "Koukám, že Severio drží to co slíbil.. docela vás lituji, ale na druhou stranu vám to pomůže přežít den v Thalmorském žaláři když vás dostanou." potom se začal smát. "Jsi v pohodě?" řekla ustaraně Laurana. (Mopi: Alda potichu povídá Ra´Jaze "To je strejda Škorpion?")
(Možná volná komunikace, jak mezi vámi tak s NPC.)

handa999
"Jakákoliv vzpoura, nebo nějaké akce na Univerzitě.. třeba ta včerejší bude tvrdě potrestána! Vrchní Generál Scipio za vyloučení Garruse z legie nemůže! Garrus si tento pád zapříčinil sám tím." pokračoval Legát, chvilku se odmlčel a pak předal slovo Kvestorovi "To je pro dnešek vše, máte rozchod. Připravujte se na nadcházející bitvu."

Lord Rade
Vzal jsi měšec a schoval ho do kapsy, "Netuším vím jen, že se s bývalým velitelem Lucienem nemuseli." řekla a když jste zůstali v sálu sami (krom stráží, který stáli u dveří) povídá smutným tónem "Ty.. ty jsi opravdu nikdy neměl pořádný domov? To musí být strašný.."

Breza77
"Nazdar Thorusi, pořád při starým... stále si vydělám lovem banditů a podobných zločinců. Ale, jinak v osadě skoro nic nového není. Krom toho, že Darien si málem vyhodil do vzduchu dům. Začíná se mi zdát, že s těmi pokusy o oživení Trii zachází už moc daleko." řekl Diego a odložil luk.

SH
"I tak je nebezpečné ho mít. Je mi líto, ten nekoupím." řekl nord.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..



http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5098 22.06.2024 00:26
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4202 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8231 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5705 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4854 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12724 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7511 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6637 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6367 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7558 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist