Škorpion
Soudce se zvedne a řekne "Appie Quintie! Byl jste shledán vinným z vraždy Sybili Vici. Váš trest bude ve výši deseti let které strávíte v cele s vyšší bezpečností! A teď odchod!" dumner se zvedne a křikne "A jako hodnost mu zůstane?! To je ale spravedlnost! Aurelius má na svědomí více životů než Appius a jeho trest byla degradace a zbavení funkce Legát! Aa..." generál se zvedne a řekne "Mlčte!"
Norbi "Jediný kdo z naší rodiny žije je nejspíš otec. Většinu rodiny povraždily v jedné vesničce."
Škorpion
Laurana je zděšená (ani s tebou nechce mluvit) , stejně jako většina Appiovích svědků. Ale dumnerovi to očividně nestačí "Žádám aby byla znovu prošetřen Aureliův soud!" generál který stál křikl "K Aurelius byl dostatečně potrestán! Shodly se na tom všichni legáti co sním byly.." soudce "Tímto to ukonči ji!" Appius křikl "Sybila a támhle ten dumner Aurelia ovládaly! Mám i důkaz, amulet s vyrytým L."
Norbi "Jenže naše rodiče zabil legát, myslím že za to byl i degradován!"
SH
Zkoušíš útočit ale nord se obratně brání. Naštěstí ho jeden z tvých válečníků rozhodil ( trefil ho do nohy šípem ) a ty jsi ho snadno zabil.
Škorpion "A kde je ten podivný amulet?" zeptal se soudce, a na dumnerovi byla vidět značná nervozita. "Ehm..mno, víte..já ani nevím kde je." dodal Appius, a přistoupil k legionářům.
Norbi "Nejhorší je, že ten legát nebyl pořádně potrestán!"
SH
Přibližuješ se k lučišníkům, vypadá to že se vám daří. (Začínáte vyhrávat, a nepřátelé ustupují.) Pronásleduješ lučištníka jednoho z nich zabíjíš.
konečně jsme na sebe přestali křičet ? aspoň že tak ... můžu se zeptat ( kouknu na toho dunmera .. ) tohle nebyl první případ že ? ... ty se pořád snažíš ničit rod Vici že ? (tiše řeknu .... ) Proč ? .....
nemají pochopení ? .... já také nemám rád nekromacii ... mrtví by měli být mrtví ... ty jsi nekromat ? oživil jsi svojí matku aby sis vyzkoušel nová kouzla ? to se ti líbí ? žádám o snížení trestu pro VICI !!
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.