Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
Tondulin
"Dobrý den chtěl bych prodat svoje staré kožené brnění kolik mi za něj dáte?"
 
S3cR3
"Hmm.. takže teď jsem jako člen Bratrstva ? žádné přijímací rituály či něco ?" rýpl jsem si "Ale co už, měli by jsme se co nejrychleji vydat do toho hostince"
https://i.imgur.com/hpyDdyh.png
 
Aurelius
ScorpionCZ
Merril se usmívala a hrála si s náhrdelníkem. Laurana mezitím vylezla z postele, oblékla se do čistého roucha a potom povídá "Abychom stihli první hodinu.. ty se přeci musíš dostat do Morrowindu.", naklonila se k Merril.

handa999
Novic si ho prohlédl a pak povídá "Je mi líto, ale nemá žádné magické očarování. Nemůžu ho koupit. Zkuste kováře u legie, ten takovéhle staré krámy opravuje a vylepšuje.".

Breza77
Zamířil jsi za Scipiem, ten ihned ochotně povídá "Jistě, že mám čas. Nástup legie je až v devět." potom ukázal, že máš pokračovat do stanu a sám do něj vešel.

S3cR3
"Na rituály není čas.. jak jistě vidíš jsme jen tři s tebou čtyři." řekl nabručeně Meldor a pak vstal. Podíval se na Altmerku a povídá "Já jsem vám k ničemu, budete to muset zvládnout sami..". "S tím jsem počítala, můj luk a dýky jsou vždy připravené." řekla hrdě Altmerka. "Sithis tě provázej.." řekla Altmerka a vedla tě opět k přístavu (2 příspěvky - možná komunikace)


Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..



http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
Lord Rade
,,ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁGGGGGHTTTTTTTTTT" protáhnu se a zamířím dolů na snídani.
Upravil/a Lord Rade dne 12.09.2013 21:31
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
scorpioncz
"no tak tam mě odešlou těma runama ... takže to nejspíše stihnu ... a na první hodinu by jsme tedy mohli vyrazit ..." pokud jsem se ještě nepřevléknul což asi ne ... tak se převléknu
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Tondulin
Půjdu ke kováři prodat celý svůj kožený set.
 
Breza77
Půjdu za ním a zeptám se "Chci se zeptat jak se změnil plán útoku, jelikož Garrus už to tady nevede předpokládám že jeho plánu se držet nebudeme"
 
Boris
"Ano, posílá mě sem za prací" podrbu se na hlavě.
 
Aurelius
ScorpionCZ
Převlékl jsi se a Laurana povídá "První dvě hodiny jsme spojený se čtrťákama, mají myslím Obranu proti Temné magii a naní mají Arteria. Takže se do Morrowindu nejspíš dostaneš až po těhle hodinách." vzala do náručí Merril a potom povídá "Jsme v té malé učebně doufám, že se tam všichni vejdeme. Já jsem připravena.. můžeme jít."

handa999
Vyšel jsi z Univerzity, prošel táborem až k orkskému kováři. Ten zrovna svačil, když tě uviděl vstal a vyslechl si stojí nabídku potom si prohlédl zbroj a povídá "Dost obnošená, ale pár úprav a budou ji moc používat hraničáři... kolik za to chceš?"

Breza77
"Poslal jsem na místo zvědy, už se vrátili.. Garrus měl důvod proč se zrovna tam připravit na boj, podle zvědů se na té 'louce' nachází stará zřícenina, která má kousek pod povrchem chodby. Zřícenina a 'louka' je obklopena lesem a podle dokumentů od Osmé legie, má Thalmorská armáda procházet zrovna tudy. Netuším jak jsem mohl na tu zříceninu zapomenout.. ale Garrus se o ní nezmínil, možná to bylo to jeho eso v rukávu." řekl Scipio a začal přehrabovat mapy a dokumenty na stole, po chvilce povídá "Máme podporu Osmé legie, Čtvrté legie a Univerzity, podařilo se nám získat i pár gladiátorů kteří zůstali loajální a nepřidali se ke vzpouře. Ale stále to není moc, Thalmor bude mít výhodu v počtu, ovšem oni zdejší terén neznají a v tom je naše výhoda..", potom vytáhl dokument a dodal "Čtvrtou legii povedu já, jakožto její Generál. Univerzitu povede do boje Arterius zástupce Arcimága a Osmou legii ještě musím vyřešit."

S3cR3
(1 příspěvky - možná komunikace)

Boris
"Potřebuji se zbavit té lodě.. máme dvě možnosti, buď loď napadnout ihned a to naší lodí. A nebo se k ní nějak tajně dostat a obsadit ji, každopádně nepoškozená loď by se hodila." řekla Legátka, potom vyšla ze stanu následoval jsi jí až ke skupině legionářů. "Co myslíš? Bude lepší zaútočit lodí a nebo se nám to podaří udělat nějak tajně?"

Lord Rade
Protáhl jsi se, oblékl jsi se a zamířil jsi po schodech dolů na snídani. Vešel jsi do prostorné jídelny, nacházel se v ní podlouhlí stůl pro šest osob a po stranách místnosti byly skříně a nad nimi vyseli trofeje. Správce už měl na stole připravené jídlo, ihned co jsi vešel povídá "Dobré ráno, vše připraveno." a ukázal na prostřený stůl.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 13.09.2013 20:48


http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
Tondulin
"Co říkáš na 80 septimů?"
 
Breza77
"Uznávám že s tou zříceninou to měl Garrus dobře vymyšlený, ale pořád to je šmejd. Z osmou legií si nevim rady, a kdyby jste chtěl bojovníky mohl bych sehnat pár starejch přátel z mojí rodný osady na okraji Morrowindu, nemyslím že by jich bylo víc než patnáct ale někteří jsou skvělí mágové, i když používají trochu 'nekonvenční' metody magie"
Upravil/a Breza77 dne 13.09.2013 20:28
 
Lord Rade
,,Děkuji, co jsem vám dlužen?" zeptám se a dám se do jídla.
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
SuperHunter
*použít schopnost Kámen stínů*
 
Aurelius
handa999
Ork se usměje, položí zbroj na stůl. Který byl nedaleko od kovadliny a pak ti hodí měšec a řekne "S tebou je radost obchodovat. Potřebuješ ještě něco, nebo můžu jít tenhle starej krám předělat na něco kloudnýho?"

Breza77
"Každá pomoc se.." řekl Scipio, ale byl přerušen příchodem Tribuna. Ihned zasalutoval a pak povídá "Potřebujete, něco Tribune?". Tribun vykročil ke stolu s mapou a povídá "Ano, před několika minutami dorazil posel. Vojska Thalmoru se zpozdí kvůli špatnému počasí.. takže máme na přesun tak čtyři až pět dní.". "To je nesmysl.. i kdyby je potkalo špatné počasí pokračovali by. Kde byly zahlédnuti naposled?" řekl podezřívavě Scipio. "Do dne budou u Kvatche, ale podle plánu se jej nepokusí napadnout." řekl pohotově Tribun. "Plány, pořád vycházíme z plánu co jsme získali. Pokud nenapadnou Kvatch, tak napadnou tábor páté legie. Protože, ten jim bude stát v cestě.." řekl Scipio a přehrabal mapy, až našel mapu na které byl zachycený Kvatch a vyznačený tábor legie. "Musíme vyslat posla, nebo nějakou posilu.." řekl Scipio a Tribun, který si prohlédl mapu povídá "Koho vyšleme?". "Někoho z mé legie.. co myslíš Thorusi?" povídá Scipio.

(Do čtvrté legie patří následující legáti: Legát Flavius Vici, Legátka Rikke, Legát Tullius.)

S3cR3
Dorazili jste ke konci stoky, vylezli jste ven a Altmerka tě vedla až k starší budově. Střecha byla porušená, ale dům stále stál. U vchodových dveřích měl nápis, který byl bohužel už nečitelný. "Tak, to je ten hostinec.. co si pamatuji tak měl dva vchody. Zadní a přední, zadní bude zamčený." řekla Altmerka, "Legie nikde, takže o jeden problém méně." konstatovala po chvilce a vykročila k předním dveřím hostince.

Lord Rade
"Nic, pane." řekl Správce a pak dodá "Sloužím tu už dlouhá léta, stačí když občas přidáte něco na chod domácnosti. Abych měl z čeho vařit jídlo a podobně, jinak je mou odměnou můj plat. Který už na tento měsíc zaplatil předchozí majitel a pokoj, který zde vlastním." posadil jsi se ke stolu a dal se do jídla. Během chvíle jsi měl snídani snědenou.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..



http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
Tondulin
"Díky moc už nic nepotřebuju" řeknu a půjdu se porozhlídnout po táboře zda se neděje něco co by upoutalo moji pozornost.
 
S3cR3
"Půjdu zadním vchodem, mám tu u sebe pár šperháků"
https://i.imgur.com/hpyDdyh.png
 
scorpioncz
"myslím že se tam nacpeme ... přece jen by nám snad nedávali malou učebnu jen tak ... a jo jdeme" vyrazíme
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Breza77
"Myslím že byste mohl poslat Legáta Tulliuse byl jsem s ním ve zlatobílé věži je to dobrý bojovník i velitel"
Upravil/a Breza77 dne 14.09.2013 19:34
 
Aurelius
ScorpionCZ
Vyšel jsi z kabinetu, počkal až vyjde i Laurana a pak zamkl. Vyrazili jste po schodech dolů, prošli velkým sálem až k učebně, před kterou postávalo mnoho noviců a novicek ze čvrťáku a několik noviců a novicek z třeťáku. Jeden z noviců ze čtvrťáku povídá "Nemuseli jste tak spěchat... máme Arteria ten chodí pozdě. A občas nepřijde vůbec."

handa999
Procházíš se táborem, nic zajímavého se neděje. Akorát z Velitelského stanu vyšel Tribun (byl to starý císařský) a rychlím krokem mířil k legátovi, který postával před Univerzitou a bavil se s nějakým novicem.

Breza77
"Dobrá, já mu to oznámím.." řekl Tribun a odešel ze stanu, Scipio ještě chvilku zíral do mapy a pak povídá "Vrátíme se k našemu tématu. Pokud chceš kontaktovat své příbuzné a přátele v Morrowidnu klidně můžeš, pokud se Legátovi Tulliusovi podaří, alespoň na chvíli udržet tábor získáme čas. Do Morrowindu se dostaneš pomocí Univerzity, slyšel jsem že tam dneska chtějí teleportovat nějaké novice."

S3cR3
"Dobrá, buď opatrný." řekla a vešla do hostince, ty jsi mezitím budovu obešel. Už jsi byl skoro u vchodu, když jsi uviděl redguarda. Seděl na schodech u dveří a popíjel pivo. Když tě uviděl zvolal "Jdeš.. jdeš se.. napít?" vydal ze sebe, zřejmě je už dost opilí.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..



http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
scorpioncz
"áha ... takže tu třeba můžeme hodinu čekat ? nepříjemné ... mimochodem jak dlouho tu jste vy?"
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5098 22.06.2024 00:26
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4202 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8231 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5705 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4854 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12724 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7511 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6636 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6367 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7558 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist