nagasadowcz napsal:
Jestli je s ENG problém, stačí, když mi pošleš, co potřebuješ přeložit. Překládání mě baví, takže se o to rád postarám, jestli budeš chtít.
Taky se přimlouvám za spravení toho hodnocení komentářů. Vím, že Admin tvrdil (pokud si dobře vzpomínám), že jemu to jede a je to asi prohlížečem, ale když to nefunguje nikomu, tak je asi problém jinde.
Upravil/a nagasadowcz dne 11.12.2012 18:34
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Jak sem ti bastardi pronikají? Já myslel, že ten nový systém dobře fungoval, docela dlouho byl klid. Každopádně je to svým způsobem pěkná ukázka toho, že jsme očividně vskutku populární, známý a navštěvovaný web, když se sem cpou reklamní boti
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
nagasadowcz napsal:
Jak sem ti bastardi pronikají? Já myslel, že ten nový systém dobře fungoval, docela dlouho byl klid. Každopádně je to svým způsobem pěkná ukázka toho, že jsme očividně vskutku populární, známý a navštěvovaný web, když se sem cpou reklamní boti
To ano, když jsem rozesílal neaktivovaným účtům maily tak víc jak polovina byli botové
Ale já si myslím, že buď já, nebo SkyrimAdmin jsme omylem dali aktivaci účtu tohodle bota, taže je to naše chyba...
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.