Smrt je jen další cesta, kterou musíme jít. (Gandalf)
95% teenagerů by brečelo, kdyby vidělo Justina Biebra na vrcholku mrakodrapu, kde by se chystal skočit. Já patřím k těm 5%, kteří by si přinesli popcorn a řvali by skoč, skoč!!!
U mě je to jednoznačně jedna z posledních scén z Walking dead , u toho jsem řval jak malá holka...
Naga to již popsal, takže není potřeba popis ode mě...
Mám hvězdičku na čudlíku :3
95% teenagerů by brečelo, kdyby vidělo Justina Biebra na vrcholku mrakodrapu, kde by se chystal skočit. Já patřím k těm 5%, kteří by si přinesli popcorn a řvali by skoč, skoč!!!
No, chvíli jsem nad tím uvažoval, ale každá hra, která mi přišla na mysl, měla nějakou tu vadu. Nakonec jsem si uvědomil, že čím jednodušší gameplay, tím míň se toho dá zkazit, takže možná trochu překvapivě volím tuhle stařičkou dosovou íbrklasiku Dámy a pánové, přivítejte jeho veličenstvo, prince perského:
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
U mňa vyhráva Skyrim v ktorom sa dá robiť takmer všetko. Od varenia až po miešanie lektvárov. Od stavby domu až po manželstvo. Od boja so zbraňami až po mágiu. Och, a keď niečo náhodou robiť nejde, vždy existujú módy
I used to be an arrow, but then I took an adventurer to the face.
Stejně jako Saňa, taky Skyrim
Je to First Person, ale místo kvéru vidím štilt a meč (což je dobře, FPS mi moc bejdou ). Taktových her moc není je ta bugů a kolizí jak natentováno, ale zas je to sranda na hooodně dlouho Ani nemusím být dovahkiin, když nechci, nemusím být mágem, ani u DB nemusím být a pořát být celkem obstojným assassinem (i když bez cool hadrů ). Takže tak, lukostřelba je úžasná, boj s čímkoli jiným taky a blocking taky není k zahození, questy jsou sranda a svět velkej
Upravil/a Mopidu dne 12.02.2013 12:27
Dala bych taky Skyrim, ale nedávno jsem se pustila do AC3 a myslím že to trochu překonalo moje očekávání. AC3 má sice spoustu much (naprosto debilní charakter v podobě Connora) a tlačítka se někdy pletou, ale těch kladnejch věcí tam je nespočet. Počínaje tím, když jsem s Desmondem lezla na nějakou óbr budovu, přes dokonalý let v podobě orla a konče naprosto epickým lodním soubojem. Takže tady máme vítěze ... Assassin Creed 3
Stejně jako Naga, přemýšlel jsem nad různými hrami, AC, Skyrimem, Dishonored... No, a pak mě to trklo
Dámy a pánové, nejlepší gameplay podle mě má
The Elder Scrolls Chapter One: Arena
Opravdu, sic jsem do téhle hry ještě moc nepronikl, ale pamatuju, když jsem jí zapnul, tak mě to dostalo Naprosto nejlepší combat systém co kdy byl a ani zbytek není k zahození
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.