Len:
Dorazili jste do Mořičky. "Tady máš padesát zlatých a jdi si něco nakoupit. Já nakoupím sama sobě." podívala se na oblohu. "No tak teď asi nic nekoupíme, to je jedno, peníze si nech na zítra, jdeme spát." seskočila z koně a za uzdu ho vlekla k hostinci.
Škorp:
Mraky byly seshora snad krásnější než obvykle, nad Mořičkou bylo částečně zataženo. V tom jsi dole matně spatřil člověka a ženu... Podíval jsi se pozorně. Byl to ten týpek co ti chtěl sebrat Červeňáka. Pták to uviděl taky, lekl se a zamířil rychle pryč od města.
Rade:
"Ále, kolikrát už jsem slyšel takovou výmluvu. Ženský tu pro příště nechcu, ale jestli chcete odejít, prosím, už jste mi zaplatil." podržel ti dveře.
,, no tak klid myslím že ten už problémy dělat nebude ... i když ... máš pravdu ... ale počkat ... zase dobrý jo ? nemusíme letět tak daleko ... nebo jo ? ale blbost ... ber to takhle pak budeme muset letět taky zpátky že ?? a co kdyby jsme si z toho šílence udělali srandu hmm ? ( bombový útok !! ) "
Upravil/a scorpioncz dne 15.12.2012 22:21
Len:
"Hostince nerad? Fajn, tak v sedum." uvázala Leyaween koně a vešla do hostince. Nic jsi neviděl. Utábořil jsi se, z dálky jsi ještě viděl jak odvádějí Roalda do stáje...a usnul jsi (spíš 2 kola)
Škorp:
Červeňák zaskřehotal, zamířil si to k nedaleké hoře. Střem hlav se spustil k zemi, obličej ti bičoval vítr. Když jste přistáli na skalním převisu, uviděl jsi veliké hnízdo.
Rade:
Venku byla pořád tma, na střechách nic, už i ti pobudové zmizeli, přesto jsi radši obloukem obešel kanál, něco se zablesklo u okraje domu na zemi.
,, yeah to byl let to bysme si měli někdy zopakovat ;D ale copak to tu máme ... hnízdo ? tady bydlíš červenáči ? ale docela útulný hmm ? hlavně když není kosa ;D ..." ( rozhlídnu se po něčem zajímavým )
Škorp:
Červeňák se posadil na hnízdo, pak vzal něco do zobáku a podal ti to. Byl to přívěšek s rytinou ve tvaru blesku, hned jak sis ho vzal začala bouřka a Červeňák se skrčil k zemi. Vypadal jako kdyby se usmíval. Za chvilku bouřka přestala, bylo to jako nečekaná přeháňka a Červeňák si prohrábl peří.
Rade:
nrhýbalo se to. Přistoupil jsi blíž, byla to věc. Došel jsi až k tomu, byla to šavle z části od krve, avatarka ji musela upustit když se měnila v čoud. Měla zvláštní rukojeť, hezky rytou a zdobenou.
Len:
Probudil jsi se, do očí tě zapálili vycházejcí slunce, následně přerušené něčím stínem. "Přichystanej?" zasmála se Leyaween. "Jdeme nakupovat." ukázala na otevírajcí stánky.
Škorp:
Červeňák naklonil hlavu a zamával křídly, zařval do hor, Slunce začalo vycházet. Pak se obrátil k převisu a ukázal na malou jeskyňku.
Rade:
Sklonil jsi se pro to, za tebou se najednou zjevila postava v kápi, pak se změnila v mrak černého dýmu a zjevila se před tebou, napřáhla ruku s dýkou a..."Sakra, vy nejste ona." zaklela postava ženským hlasem. Pak v ruce rozpohybovala nějaké černé kouzlo, dotkla se ti hlavy. Na chvilku jsi neviděl nic než temno. Když dala ruku pryč, udivila se "ale potkal jsi ji. Snažila se vás chytit!" sklonila dýku a odstoupila. "Anria, jméno mé. Vaše?"
Upravil/a Mopidu dne 15.12.2012 23:05
Rade:
"Dobrá, RYTÍŘI Rade," založila si ruce na prsou. "Ta, jak ona si říká, 'avatarka', jménem Kl'ewah, s tou jsi jistě měl tu čest. No, jedna z jejich obětí kterou ti poskočí pustili na svobodu si mě najala. Někdo mému povolání říká assassin, já spíš vysokorizikový pracovník. To, co ti zatmělo oči, nebylo pivo, ale mé kouzlo, říkejme tomu Dar. Dokážu tím číst stín minulosti a pár dalších vychytaných věciček, třeba teleportaci. Jo, to jak se změnila na kouř, to jsem udělala já. Chtěla jsem ji nalákat na její šavli, ale jak je vidno, někdo tu šavle taky rád."
Len:
Leyaween tě dovlekla na trh. Koupila si meč, trochu jídla a čepi.ci alá Robin Hood. Máš 50 zlatých.
Upravil/a Mopidu dne 15.12.2012 23:40
,,Ó... Jste spíš čarodějnice, než zabiják... A to jak jste se mi hrabala v mysli není zrovna dvakrát příjemné. Takže... co mi nabídnete za tuhle její "zázračnou šavličku" , která teď přešla do mého vlastnictví? "
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Len:
vše jsi utratil (máš celkem 33 šípů) a úvazal si věci ke koni. Leyaween má taky hotovo, pokyne ti rukou že máte jet. "Tak, Mořičky bychom měli. Teď...hmm...co že bylo to další město?" dívala se neznale do mapy.
Rade:
"Za ten?" uchechtla se. "Za ten ti nedám ani groš, už ho nepotřebuju, dotkl seš ho, heeheeici cítí i kapku potu na něčím čele." pak zvedla hlavu. "ostatně, nazval jsi mě čarodějnicí, tak si tu šavli užij." potichu se uchcechtla a změnila se v dým. Z dálky jsi ještě viděl jak se zhmotnila na jedné ze střech a utíká pryč.
,,Tak táhni..." Párkrát s tím mečem zamávám, abych ho otestoval a ocenil ho. Přemýšlím o tom, kdo by tu zbraň asi tak mohl koupit. Snad až tu budou nějací stánkaři. Pak půjdu asi na obhlídku města.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.