Škorp:
Bude to trvat 3 příspěvky... BTW, získáváš Achievment: Uspokojit čekání Velkého Lorda Radea .
Aurelius:
"Ne... Ani ne.. Jen jsem si vzpomněla co jsme s těmi projímadly vždy dělaly."
Otočí se k tobě zase zády, hledá něco v tom bordelu (nemůžeš spustit oči z jejího zadku )
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Norbi:
Hotovo ! (máš 21 bodíků )
Jedna z růží řekne: "Tak, bude to dělat 400 000."
Škorp:
2 příspěvky
Aurelius:
"Hledám důkazy... A přestaňte mi civět na zadek, *povzdech* to dělají všichni chlapi."
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Norbi:
Růže vykřiknou. Příjdou dva rybáci ve zbroji, namíří na tebe plazmovými übr-mopidistickými brokovnicemi a řeknou: "Tak to ne, chlapečku."
Škorp:
1 příspěvek
Aurelius:
1 příspěvek než něco najde... BTW, máš Achievment: Dokázal nečučet na zadek
Chlapečku ? Vážne ? Opatrne sa zohnem, zdvihnem jej telo, a hodím ho do náruče jedného z rybákov, a toho druhého zatial odstrelím, a skočím za najbližšie niečo za čo sa dá schovť ...You can kill yourself, or die trying...
Norbi:
Jeden tělo odstřelí, druhý tě střelí do hrudníku. Odletíš pár metrů a cítíš strašnou bolest.
Škorp:
Náhle příjde epická komiksová bublina [v saku (viz. Whirtův obrázek ze kterého mám avatar) s doutníkem, v ruce má Carnifex. Má hlas jako The Illusive Man] a řekne:
"Tak to by stačilo." Zamotá se ti hlava, nevíš kde seš, co se děje, ztratil si svoji lásku a ty 2 sexy ženský co si měl v inventáři.
Získáváš Achievment: Potkal Vypravěče.
Aurelius:
"Ha! Něco jsem našla!"
Tak toto nie vy sráči ! , pokúsim sa vstať a sadnem si za nejaký múr, skontrolujem ako vážna je tá rana, a počkám si kým budú prebíjať aby som ich zostrielal You can kill yourself, or die trying...
Škorp:
Bublina vezme doutník, natáhne, vyfoukne kouř a sedne si do své židle.
"Plánujeme operaci. Důležitou operaci, kterou bude mít na starosti jeden člověk. Vybrali jsme mu i tým."
Aurelius:
Spadli jste na zem (spadl si jí obličejem na zadek ). Vstaneš a všechno je... krychličkové
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.