Dobrá, hurá k benzínce. O peníze se nestrachujte, v tomhle světě nemají žádnou hodnotu. Snad tam nebude nikdo, kdo by dělal potíže, až budeme tankovat. Dimitriji, pro jistotu buď ve střehu.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Podařilo se vám rozjet auto i když bylo nejspíše něco s jeho kolem, nebo geometrií protože vám stále zahýbalo ke straně. Benzínka byla už na dohled. Nikdo u ní nebyl. Zastavili jste u ní.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Navrhuju nejdřív areál objet a zkontrolovat z auta, co se dá. Až pak bych vystoupil. Dimitrij by nás opět kryl zezadu a my s Benem bychom se vydali podívat po benzínce. Přední ale bude natankovat, abychom v nejhorším mohli narychlo utéct. Souhlasíte?
Upravil/a nagasadowcz dne 21.09.2012 23:02
Pro Dimitrije: Ano, jsem kněz, jen normálně uvažuju Nemluvě o tom, že jeden z mých věřících dělal u zásahovky a docela se o tom rozpovídal. Dobrý člověk. Nedělalo mu radost, že někdy musí použít zbraň... Teď je mrtvý.
Objeli jste benzinku dvakrát. Nic jste neviděli. Zastavili jste na tom samém místě a Dimitri vás kryl. Ben a Thomas to šli omrknout. Oba se zasravili u čerpacích boxů.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Zůstat u auta.Pokud to střecha dovolí vylézt nan i kvůli rozhledu a pravidelně se rozlížet.Pokud má auto střešní okno tak ho Jěmně vyrazit pro případ rychlého úniku do útrob auta.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.