kevin36 napsal:
Já zkusil napsat na Cenegu jestli neví o nějakém řešení. Tak sem zvědav co mi odepíšou.Anglicky moc neumím tak jinam psát nebudu.
Dodatek:
Takže pecka Cenega mi odpověděla během pár minut a napsali tohle.
Dobrý den vážený pane,
omlouváme za Vaše potíže se hrou Skyrim. Zdá se, že se jedná o chybu v posledním patchi pro českou verzi hry. V současné době intenzivně pracujeme na nápravě.
S přáním hezkého dne
CENEGA technická podpora (JK)
Provozní doba: Po - Pá 8:00 - 16:30
Tel: +420 270 004 366
Přidal jsem i telefon jestli jim nechcete někdo zavolat. Jen doufám že jim to nebude trvat měsíc už jsem se poohlížel po nějakém laně.
Dobrá práce Taky doufám, že si letos ještě zahraju a nezkoušejte mi někdo navrhnout že si to mám dát na anglickou verzi, nebo bude můj obouručák práci.
Upravil/a skeve dne 13.06.2012 13:48
Ó Skyrime, Skyrime jsi prokletí mé i požehnaní. Já utápím se v Tvých hlubinách a žiji zde život svůj....
A ještě jeden email s dotazem ode mě a odpovědí od Cenegi. Ptal jsem se jich jak dlouho to bude trvat.
Bych nerad něco sliboval, protože z naší pozice nejsme schopni proces opravy urychlit - jsme závislí na Bethesdě, až pošle aktuální soubory, aby mohly být přeloženy a vloženy na Steam (termín je zase čistě v rukou Steamu). Nezávazně máme termín dnes večer nebo zítra ráno.
kevin36 napsal:
No přeložit celí patch jinak to všechno poběží anglicky nebo vůbec.
no hej ale predca tam pribudlo len bojovanie na koni pokial viem žiadne Q ani rozhovory
SOM DIEVČA!! A AK TO NIEKOMU EŠTE RAZ UNIKNE TAK BUDETE LUTOVAŤ!!
Uctievam mopidu daedrickú pani spamerstva.
Zoznámte sa: Alex<3 Mercer, najcharizmatickejší vírus pod virtuálnym slnkom...
na to že je v podsate mŕtvy vyzerá podozrivo dobre, nemyslíte?
kevin36 napsal:
no hej ale predca tam pribudlo len bojovanie na koni pokial viem žiadne Q ani rozhovory
No v novém updatu nejsou jenom přidány animace soubojů na koni, ale i oprava spousty bugů v questech což znamená že se v těch questech museli hrabat a změnit tam pár věcí... Takže to se také musí přeložit
Upravil/a Gorin dne 13.06.2012 16:36
kevin36 napsal:
No v novém updatu nejsou jenom přidány animace soubojů na koni, ale i oprava spousty bugů v questech což znamená že se v těch questech museli hrabat a změnit tam pár věcí... Takže to se také musí přeložit
Pokud někdo zjistí že už vyšla oprava tohoto problémů, tak to sem prosím vás napište, to přepínání je dosti zdlouhavá záležitost...
Jednou za čas to zkouším, zatím marně
Upravil/a Gorin dne 13.06.2012 19:16
Gorin napsal:
Pokud někdo zjistí že už vyšla oprava tohoto problémů, tak to sem prosím vás napište, to přepínání je dosti zdlouhavá záležitost...
Jednou za čas to zkouším, zatím marně
Už to tu tuším bylo. Buď dnes, nebo zíta ale nic neslibují
ale až to bude tak to sem někdo určitě napíše
opravte mě pokud se mílím
hej mně to píše, když to spustím Your game versions is NOT, supported patches a nejde mi to spustit
Upravil/a MJ95 dne 13.06.2012 20:40
Nebojím se armády lvů, když je vůdcem ovce, ale bojím se armády ovcí, když je vůdcem lev !!!
Takže je to tak. Vše funguje jak má i když jsem vrátil všechny módy , hd textury atd. dokonce i přes skse to funguje všechno dobře. Zanedlouho přijde další aktualizace tak uvidíme. Verzi mám napsanou 1.6.89
Já už si asi nikdy nezahraju , pokaždý mi hra hlásí critical error už sem jí přeinstaloval a nic
Nebojím se armády lvů, když je vůdcem ovce, ale bojím se armády ovcí, když je vůdcem lev !!!
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.