Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Věk Vzestupu
Adrian_S
"Ještě, aby to tak byli vojáci...", pronesl jsem si v duchu. Avšak, zachoval jsem si prozatím chladnou hlavu a dál pokračuji v pečení. Ale přesedl jsem si na místo, kde bych byl čelem k pěšině.

Pokud se tam někdo objeví, počkám, až zjistím, kdo to je. (Ať je to voják či nějaká jiná osoba). Do ruky si připravím "krystalovou šipku", ale nevypustím ji (ani při příchodu neznámé -> pokud přijde).

Pokud se neznámý nedostaví a odkráčí po cestě dál, vyrobím si pochodeň z klacku a roští, uhasím táborák a vstoupím do jeskyně.

"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!"

7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka"

17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014
7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"

Přečtěte si také moje díla:
Adriho verše
Adriho povídky I - Ruka zloděje
Adriho povídky II - Temná smlouva
Adriho povídky III - Děti Skyrimu
Adriho povídky IV - Prokletí daeder
Adriho povídky V - Osvobození
Adriho povídky VI - Putování M'aiqa Lháře
Adriho povídky VII - Torna plná cukříku
Adriho povídky VIII - Zapřísáhlej
 
BadWolf
Zachovám klid a pokusím se ho s nově zabitý mečem zabít. Když na mě takhle běží tak by se mu třeba mohlo ustoupit z cesty aby mě nesrazil a pak ho zasáhnout když bude nekrytej...
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Aurelius
"Jako mám já jistotu, že ji odvoláš a pak mě nepošleš nějaké kouzlo do zad?" zvolám na něj a zastavím se, "Věř mi, kdybych tě chtěl zabít nebudu na tebe sesílat kouzla jako je pavučina nebo něco kostlivce co tě chytne za nohu a pokuse tě zdržet." dodám, pro jistotu však budu mít v ruce pevně stisknutý meč a v duchu už budu pomýšlet na kouzlo vnitřní žár, to však použiji jen v případě, že by mě mág chtěl napadnout.


http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
scorpioncz
Tondulín:
Velitel se zamyslel a na chvíli odvrátil hlavu. Po chvilce se na tebe zase zadíval "Můžeš mi zaručit že to není past? Je pravda že kdyby byla tak by jsi byl dost odvážný že by jsi šel až sem ... ale v tomto městě se najdou i tací, kteří by to za pár zlatých udělali. Ale budiž, moji muži si dokážou poradit s velkými nebezpečími. Samozřejmě nevyšlu všechny své rytíře pryč ... máš nějaké informace o jejich počtu? a kde se přesně ta jejich banda nachází?" přešel ke stolu a rozbalil mapu. Všiml sis koutkem oka že Tas něco drží v rukou, jen jsi nepostřehl co to bylo. Velitel pak položil ruce na mapu, všiml sis že to musí být mapa města, a pravil "Jinak ano, pomůžeme ti ... nějak začít musíme, čím méně banditů tím lépe. Říkal ti ten ... zdroj ... kde přesně se nacházejí?" Velitel rytířů se podíval na mapu a pak ješět jednou rukou jakoby pohladil šedý mramorový kousek kamene o velikosti tvojí pěsti, který byl většinu času při tvém pobytu schovaný pod mapami a svitky. Kámen slabě zazářil, nic jiného se však nestalo.

Mapa, kterou vidíš na stole.


Adrian_S:
Přesedl jsi si a skoro hned jsi skulinou v roští zahlédl kousek zbroje, nejspíš jeho hrudní pancíř, ale nevíš jak je vysoký či jak moc je obrněný. To co jsi zahlédl byla snad ocel nebo nějaký jiný kov a ještě k tomu do ornamentů poskládané bambusové kusy. Podle otáčení zbroje se nejspíš otáčel, asi něco hledal, ale nešel k tobě a nakonec se zase se zařinčením okovaných bot rozhodl pokračovat v cestě. Dopekl jsi všechno maso co jsi měl, nádherně se rozvonělo po okolí ... možná to na tebe předtím upozornilo toho muže či ženu. Uklidil jsi maso a vyrobil jsi primitivní pochodeň, která ale stoprocentně nevydrží dlouho, na druhou stranu táborák šlo uhasit celkem dobře. Nakones ses přikrčil a vstoupil do jeskyně, takhle zvenčí nevypadá nijak zvlášť zajímavě a takhle brzy zevnitř také ne ... je to prostě vodorovná díra o tvaru kruhu, která je po stěnách vlhká a po zemi kluzká a porostlá místy mechem. Jeskyňka náhle zabočila do strany a nakonec jsi spatřil díru přímo dolů, od odlesků stěn jsi vidět dole nějaké světlo, zatímco tvoje pochodeň celkem účinně zaháněla tmu. Náhlédl jsi kousek a uviděl, dalo by se říct podlahu, či jednoduše kámen na který by se dalo skočit a nic si při tom nezlomit, podle tvého odhadu to bude tak tři metry hluboké, avšak také ti došlo při pohledu na kluzké stěny, že se nejspíš ndostaneš po skoku dolů zpátky nahoru. Když už, tak horko těžko ... také nevíš co tě tam může čekat, ať už v dobrém či zlém.

Aurelius:
"To kouzlo, kterému říkáš něco kostlivce ... by mi dokázalo utrhnout nohu a nechat se polévat horkou krví ... jak se zdá vůbec se v tomto učení nevyznáš." řekl upřímně "Řekni mi co mi chceš a proč jsi na mě vlastně zaútočil, vypadáš totiž jako někdo kdo se přátelí s Nadvládou ... a to mi věř ... ty nenávidím ..." řekl temně a zle se na tebe podíval takovým probodávavým pohledem, zatímco jeho obličej osvětluje ta zvláštní zelená záře co jde z té koule.

Matthew:
"Výborně ..." řekl prodávající když bral tvoje peníze. "Je to jednoduché, na západě od týhle vesnice jsou vidět hory, tak přesně k nim půjdeš. Když budeš jakž takž u nich, tak by jsi měl vidět nějaké první z těch květin rostoucí po okolí. Samozřejmě sbírej všechny které uvidíš, ale pokud si chceš opravdu vydělat, tak bys měl jít až úplně k úpatí té nejbližší hory, kde se nachází taková jeskyně, uvnitř se prý nacházejí větší a pro alchymii vhodnější květiny, přitom jsou úplně stejné jen jsou prostě ... šťavnatější abych to přesněji řekl." odmlčel se a po chvíli se zašátráním pod pultem pokračoval "Samozřejmě tam nemusíš chodit, to je jen na tobě. No tak prostě v okolí tý hory a v tý jeskyni rostou tyhlety kytky." Vytáhl na pult květináč s vysokou úzkou bledě modrou lodyhou, zakončenou koulí tvořenou maličkými temně modrými kvítečky tvaru pěticípé hvězdy. "Takže takhle to vypadá, přeju šťastný lov ... jen je trhej, nemusíš je přinášet s kořeny. Když tma kořeny necháš tak zase po čase dorostou ..." dořekl a kývl ti. Ty jsi pak bez rozloučení, s chvilkovým zakňouráním dvou chitinových plátů o sebe, otočil a vyrazil k hospodě. Prošel jsi kolem místní zdobné kašny, která kupodivu i přes mráz stále vydává tečící vodu. Netrvalo dlouho a našel jsi i zmíněnou hospodu, která má na vývěsním štítu jen obrázek korbele s bohatou pivní pěnou. Neotálel jsi a vystoupil po schůdku a rozevřel dveře, hned se na tebe vyvanul známý horký pach kouře od ohně, masa a alkoholu. Hospoda je celkem velká budova, kde u několika stolů o společnost rozhodně není nouze. U baru stojí nejspíš majitel, což jsi poznal podle špinavé zástěry a úsměvu směřovanému ke korbelům. U baru dále ještě spí nějaký vandrák v roztrhaných šatech, asi toho v alkoholu dostal víc než snesl ... a ještě tam sedí nějaký muž v bílém rouchu. U stolů je to zcela jinak, můžeš si sednout jen ke dvěma z pěti starších dřevěnných stolů, protože jsou jinak zcela obsazeny. Jeden stůl ke kterému si můžeš přisednout je úplně prázdný, další obývají nějací dva muži s luky a kápěmi. Ostatní plné stoly jsou obsazeny povětšinou horníky, nebo nějakými žoldáky, kteří hlasitě popíjejí svoje pití a stejně hlasitě se projevují a jedí svoje pokrmy. Kolem tebe se mihla servírka, která se neuvěřitelně obratně proplétá s tásem plným lahví vyhýbá nestydatým rukám opilých mužů ...

BadWolf:
Bandita na tebe běžel a ty jsi jednodue vykročil o krok do strany. Skákající bandita kolem tebe proletěl a skoro spadl na zem, nečekal jsi až se otočí a bude vzdorovat ... a zabodl mu do zad svůj nově nabitý meč. Bandita se zkroutil a sám z tvého meče vyklouzl na namočenou zem, otočil si se v pravou chvíli aby jsi uhl smrtícímu úderu sekyrami. Obě tě minuly, ale jedna přeťala tvůj už tak po boji zubožený prut, už ho nebudeš moci použít bez důkladné opravy! Bandita couvl a očekává tvůj další tah ... ten se štítem se zvedl a doběhl k vám, jelikož mu došlo že už jsi také nejspíš vyčerpaný a neschopný něco seslat. Do boje se však nezapojil, jen si připravil štít aby se kdyžtak mohl proti tobě bránit, ale nezapojil se ... za sebou slyšíš občasné zařinčení kovu, ale nevidíš tam.
Upravil/a scorpioncz dne 12.11.2014 21:13
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Adrian_S
"Tyhle jeskyně bývají hluboké a někdy i zatopené...", řeknu si v duchu.

Pokud je u mé nohy nějaký kamínek, hodím jej do dolů a zaposlouchám se, jestli náhodou na dně není voda.

Pokud je, otočím se zpátky, vyjdu z jeskyně pryč a vydám se zpátky po cestě do další vesnice.
"Abych se dostal z ostrova pryč, musím najít přeci nějakou kotvící loď, které se většinou nacházejí na odlehlých kotvištích v mysech ostrova..", pronesu si potichu.

Pokud tam není (a vidím za svými zády denní světlo, nebo si aspoň pamatuji cestu zpět), hodím dolu pochodeň a nechám si ozářit místo.

Upravil/a Adrian_S dne 13.11.2014 18:13
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!"

7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka"

17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014
7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"

Přečtěte si také moje díla:
Adriho verše
Adriho povídky I - Ruka zloděje
Adriho povídky II - Temná smlouva
Adriho povídky III - Děti Skyrimu
Adriho povídky IV - Prokletí daeder
Adriho povídky V - Osvobození
Adriho povídky VI - Putování M'aiqa Lháře
Adriho povídky VII - Torna plná cukříku
Adriho povídky VIII - Zapřísáhlej
 
Aurelius
"Já jsem na tebe zaútočil? Ty jsi na mě vyvolal to podivný monstrum. A kdybych tě chtěl zabít tak jsem to už dávno udělal." zdůrazním svá poslední slova, "Byl jsem zvědavý co se tu nachází a tak jsem se sem vydal - nic víc. A nějaká Nadvláda je mi úplně ukradená." dodám, ale i tak nebudu povolal v opatrnosti a budu dávat pozor.


http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
Tondulin
"Jediné co vím je kde se schovávají. O počty se nezajímám, čím víc jich bude tím líp ne?" Usměju se a ukážu veliteli to místo na mapě.
 
matthew074
Pokuď je u hostinského pultu ještě místo přisednu k němu tak či onak dojdu až k pultu i kdybych si neměl kam sednout. "Hospodskej jednu pintu!" Houknu na hostinskýho trochu hlasitěji pokuď mě přes hluk co se line hospodou neuslyší. Při čekání na pivo se opřu o pult a začnu postupně prohlížet podrobně návštěvníky návštěvníky hospody zda-li mě někdo snad někoho nepřipomíná. Jakmile dostanu pívo sednu si k jednomu ze stolů poblíž hornického stolu. Chvilku je budu poslouchat a pak jejich rozhovor nabořím otázkou. "Nazdar chlapi hele jak tak koukám asi makáte někde pod zemí voni tu sou nějaký doly či co?"
 
Matthew
scorpioncz
Tondulín:
Ukázal jsi veliteli místo kde si myslíš že jsou (banda ožralů neříkala přesnou lokaci, takže trochu hádáš, i když to tady jakž takž znáš). Velitel se na tebe podíval "Samozřejmě že je lepší když jich tam bude hodně než jen malinká bezvýznamná skupinka banditů, jenže nehodlám vysílat své rytíře na smrt." řekl vážně. Hned na to do místnosti vešel dveřmi nějaký voják v stříbřité zbroji téhle jednotky "Volal jste mě pane?" velitel se na něj ustaraně podíval "Vy jste měl dávno ležet v kasárnách ... to je jedno, vyberte ze své jednotky pět schopných rytířů a ještě jim řekněte, aby se připravili na zteč, není to daleko a potřebujeme je v dobré formě ... sestavu nechám na vás." odmlčel se, ale pak ještě dodal "A ještě řekněte Ornillovi ať je vede, naposledy se osvědčil a potřebuje nové zkušenosti. Odchod!" Voják zasalutoval a odešel odpochodoval pryč. Velitel sklopil hlavu na mapu a smutně šťouchl do figurky rytíře s kopím, která to nevydržela a spadla na mapu. Nakonec soustředěně zvedl hlavu a zeptal se "Nic dalšího tedy nevíte? Radím vám aby jste se do toho nepletl, pokud nám něco nezatajujete tak už nám nejste k potřebě a zbytek zvládneme samotní, ale je to samozřejmě na vás ... pokud se potvrdí vaše slova tak vám dáme odměnu. Jestli se chcete připojit tak se jen nahlašte venku před budovou ... raději jim ještě řekněte že to je osobní přání velmistra, jestli to je vše tak můžete jít." řekl, mávl rukou a zvedl se od mapy.

Adrian_S:
Kamínek dopadl a začal se odrážet od stěn, dokud se úplně nezastavil. Voda tam není, dokonce to není ani tak hluboké jak se zdálo, cestu si jakž takž pamatuješ, protože jsi nemusel nikde odbočovat a ven vede jen jedna cesta. Nahl jsi se přes okraj a hodil dolů pochodeň, která celkem dobře místo osvítila. Jedná se o nějaký přírodní tunel, který vede dvěma směry, naneštěstí se potvrdilo to, že když tam vstoupíš, tak se už asi nedostaneš nahoru, jelikož vstup je přímo nahoře na stropě celého tunelu.

Aurelius:
"Nehraj si se mnou! Já jsem nebyl ten kdo sem vběhl a hodil na mě pavučinu!" řekl zuřivě mág a bylo vidět, že zrudl. Zahýbal znatelně prsty a pak dodal "Nadvláda to tady má skoro všechno pod palcem a tvoje výluva na zvědavost se mi vůbec nezdá! Na druhou stranu by mě zajímalo kde bereš svojí troufalost si trvdit že bys mě dokázal tak snadno zabít, když ti tak trvalo odrovnat i tuhle slaboučkou hroudu masa." hněv se vytratil a nahradil ho nenápadný úsměv. "Sděl co mi chceš a uvídímě co bude dál!"

Matthew:
Ještě tam byli dvě místa, nezaváhal jsi a jedno z nich obsadil. Prošla kolem tebe znovu servírka, tentokrát s prázdným tácem a zamířila přímo do nějakého přístavku, který je za barem. Barman vzal skleničku a dal jí k ostatním prázdným, nakonec se k tobě otočil a neutrálním hlasem se tě zeptal "Přejete si něco? Máme teplá jídla i silná pití. Jestli se hodláte ve městě zdržet tak máme i pokoje, podle zbroje odhaduji že si něco dovolit můžete, pokud jste jí teda nestáhl z nějaké mrtvoly, nebyl by jste jediný kdo by to v poslední době dělal a snažil se mě obrat, platí se předem!" zdůraznil hostinský "Pokud chcete nějaké zdejší drby tak je u mě nehledejte, od toho jsou tu jiní." jen tak dořekl a odsunul ožralu, který se převalil když ho probudil jeho vlastní větší zachrápání.

BadWolf:
Bandita na tebe běžel a ty jsi jednodue vykročil o krok do strany. Skákající bandita kolem tebe proletěl a skoro spadl na zem, nečekal jsi až se otočí a bude vzdorovat ... a zabodl mu do zad svůj nově nabitý meč. Bandita se zkroutil a sám z tvého meče vyklouzl na namočenou zem, otočil si se v pravou chvíli aby jsi uhl smrtícímu úderu sekyrami. Obě tě minuly, ale jedna přeťala tvůj už tak po boji zubožený prut, už ho nebudeš moci použít bez důkladné opravy! Bandita couvl a očekává tvůj další tah ... ten se štítem se zvedl a doběhl k vám, jelikož mu došlo že už jsi také nejspíš vyčerpaný a neschopný něco seslat. Do boje se však nezapojil, jen si připravil štít aby se kdyžtak mohl proti tobě bránit, ale nezapojil se ... za sebou slyšíš občasné zařinčení kovu, ale nevidíš tam.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Adrian_S
"Nemá smysl, abych procházel neznámé přírodní tunely, o kterých nic nevím.." pronesu si potichu, "Určitě tam skočím a tunel nikam nepovede..."

Vrátím se zpátky na cestu a půjdu směrem do další vesnice...

"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!"

7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka"

17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014
7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"

Přečtěte si také moje díla:
Adriho verše
Adriho povídky I - Ruka zloděje
Adriho povídky II - Temná smlouva
Adriho povídky III - Děti Skyrimu
Adriho povídky IV - Prokletí daeder
Adriho povídky V - Osvobození
Adriho povídky VI - Putování M'aiqa Lháře
Adriho povídky VII - Torna plná cukříku
Adriho povídky VIII - Zapřísáhlej
 
BadWolf
NEEEEEEEEEEEEEEEE, MŮJ PRUT!
No... pokusím se dál bojovat... kdyby proti mě šel ten se štítem tak ho zkusím plnou vahou kamennýho brnění zkopnout, shodit, kdyby ten se sekerama tak přejdu do rychlý ofenzívy aby neměl čas zaútočit. Asi.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
matthew074
"Ste teda milej jak osina v zadku. Hoďte mě sem teda radši jedno pivo." Vytáhnu jednu z posledních zlatek a zaplatím tomu držgrošovi jeho pivo. "Doufám že to bude stát za to." Nevrle zamrmlám na hospodskýho a mezitím co se bude pívo točit vytáhnu z báglíku kus chleba co jsem nedávno našel a s nechutí se do něj zakousnu. Jak tak budu přežvykovat seschlou kůrku zakrůtím ušima a pokusím se zaposlouchat do dění v hospodě a pochytit nějaké ty informace.
 
Matthew
Aurelius
"Nic od tebe krom ohřátí se u ohně a krátké konverzace nechci." odpovím, "Nejsem zdejší.. to sis asi možná už všiml. Takže by mě zajímalo co je ta Nadvláda zač." dodám, ale stále nepolevuji v ostražitosti.


http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
Tondulin
"Díky za pomoc. do boje se ale nejspíš zapojím to si nemůžu nechat ujít." Odvětím, usměju se a půjdu pryč směrem k jeskyni.
 
scorpioncz
Tondulín:
Velitel se za tebou ještě chvíli díval a pak se také otočil, jen ale k oknu. Jen co jsi vyšel ze dveří, tak tě skoro srazil běžící voják s nějakou listinou, asi poslíček ... ani se na tebe epodíval a běžel dále jako by se nic nestalo, jen ty jsi málem spadl nějaké soše do náručí. Tas když viděl tu příhodně natočenou sochu, která tě přímo žádala o obětí, se zazubil a hned se tě zeptal jestli nechceš tu sochu požádat o ruku ... Nakonec jste se dostali ven, kde se už začali řadit ti rytíři, co velmistr nakázal. Ani jste se nezastavili a hned šli směrem z města ... u brány žádné problémy nebyly a tak jste prostě jen šli přímo k místu, kde by měli teoreticky bandité být. (cesta ti bude trvat 1 přízpěvek, pokud chceš dělat něco jiného, třeba odbočit někde z cesty nebo si promluvit s tvým jediným posluchačem Tasem ... máš možnost)

Adrian_S:
Jak sis řekl, tak jsi udělal a otočil se. Jedinou tvojí smůlou bylo, že si odhodil svůj jediný zdroj světla a když jsi procházel potmě zpátky k východu, jen za pomoci paměti ... tak jsi se jednou praštil o strop do hlavy a také málem narazil do stěny. Nakonec jsi spatřil světlo a s novou vervou se k němu vydal. Přikrčený jsi vyšel z tunelu a čekalo tě nemilé překvapení, venku před tunelem se mezitím rozhodli čekat tři vojáci v plných zbrojích, jeden z nich možná byl ten co šel předtím po cestě. Zbraně mají pestré, jeden má meč a štít, další má dva meče a třetí má palcát, všichni mají své zbraně uklizené nebo v pochvách a se zájmem tě sledují. Bohužel jim nevidíš přímo do obličeje a vidíš pouze oči, které jsou zpod přilby vidět.

Aurelius:
"Krátké konverzace? no dobře, uděláme to jednoduše." řekl a obě ruce namířil na tu zelenou kouli. Z té se začal vinout tenký svítící vlásek, který procházel vzduchem přímo do mágových rukou ... začal se zvětšovat a najednou celá koule zmizela a s ní i paprsek. Nekromant se napřímil jakoby znovu získal svojí energii a podíval se na svojí levou ruku. Na té se kupodivu táhli zelené čáry v místě tepen a vlásečnic, celkem zajímavá podívaná. Mág se pak podíval na tebe "Kouli jsem odvodal, ale varuji tě, když zemřu tak díky kouzlu co mám právě v sobě zemřeš také ... takže pokud nechceš sám zemřít tak nebudeš zabíjet ani mě." zlomyslně se usmál nad svým plánem. "Takže ..." luskl a ukázal na ohniště, kde vzplál oheň "Řekl si že si chceš popovídat a ohřát se u ohně, dobře ... o čem si chceš popovídat? To že nejsi zdejší člověk jen tak nepozná, až tak málo lidí tu také není ... neznám všechny osoby co tu žijí a podle kožešiny bych spíš usuzoval že tu již nějakou dobu jsi ... nově příchozí totiž netuší jaké to tu je a nemají ani zimní oblečení." pousmál se "Ale stále nejsem přesvědčený že nepatříš k Nadvládě ..." řekl temně a zezelenalé žíly slabě zasvítily.

Matthew:
Hostinský si vzal zlatku, jen letmo jí prohlédl, ale byl spokojen a schoval si jí do kapsy. S korbelem se otočil k pípě a začal do ní točit pivo, už teď jsi viděl že to opravdu aspoň jako pivo vypadá ... během chvilky se na vrchu udělala i pěkná pěna. Mezitím co jsi hryzal ten kus chleba, jsi nic moc nezaslechl, protože se probuzený ožrala začal dožadovat dalšího piva a také vydával nějaké divné opilecké zvuky. Jediné co jsi jakž takž pochytil, že na západě probíhá nějaký střet, ale kdo proti komu nebo něco víc jsi nezaslechl, takže se klidně může jednat o boj roztomilých permoníků s šílenými uřvanými kuřaty. Z poslouchání tě vytrhl ožrala, který s tebou začal třást. "Tákžue ví ste šlodák? najmám si vás! kupte mi další pívo!" začal do tebe žvatlat. Hostinský se otočil a dal před tebe tvůj korbel "Tady to máš." řekl prostě, ale s ožralou nic neudělal, spíš tě jen sleduje jak zareaguješ.

BadWolf:
Bandité tě začali pomalu obcházet, ani jeden nezaútočil, jen si drží odstup. Bandita se štítem se trochu odkryl, aby mohl lépe použít svůj meč, který zatím měl skrytý za štítem. Druhý bandita sekyrami švihl do vzduchu, nemohl sis nevšimnout že s jednou rukou to udělal pomaleji. Přesně z té ruky trochu odkapává krev, důsledek tvé šipky ... možná kdyby sis pár hodin počkal tak by vykrvácel.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
BadWolf
Využiju příležitosti a rychle zaútočím na banditu se sekerama na jeho zraněnou ruku.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
matthew074
"V klidu chlape." Vezmu pívo ze stolu a začnu ho plnými doušky pít dokuď skoro nevyprázdním půllitr. Počkám chvilku než se hostinskej začne věnovat jiným zákazníkům a začnu reagovat na ožralu. "Pívo jo? Jasný, že ti jedno seženu! Chvilku počkej!" Zvednu se od pultu a vydám se ven z hospody zajdu někam dál od rohu a vymočím se do korbelu. S plnou pintou se pak vrátím zpět k pultu a nabídnu korbel ochlastoj se šibalským úsměvem na tváři. "Tu pi."
 
Matthew
Aurelius
Pousměji se a opatrně se posadím k ohni, ohřeji a se poté se otočím směrem k mágovi, "Taky jsem neměl kožich.. když jsem sem přišel." poznamenám, "Co je vlastně zač ta vaše 'nadvláda'?"


http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
Adrian_S
Pěkně pomalým krokem se vydám zpátky do jeskyně, nebudu dávat najevo, že se jich bojím. Utíkat před nimi je marný, protože moc dobře vím, že bych jim neutekl a asi těžko bych je přesvědčil o tom, že studuji přírodní krásu jeskyně.

Pokud se na mě vrhnou (ať už kvůli rvačce nebo se jen na něco zeptat) pokusím se schovat někam do temného kouta. Když tam nic takového nebude, holt skočím do toho tunelu.

Pokud se na mě nevrhnou, chvíli vyčkám v temnotě a budu doufat, že odejdou.

"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!"

7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka"

17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014
7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"

Přečtěte si také moje díla:
Adriho verše
Adriho povídky I - Ruka zloděje
Adriho povídky II - Temná smlouva
Adriho povídky III - Děti Skyrimu
Adriho povídky IV - Prokletí daeder
Adriho povídky V - Osvobození
Adriho povídky VI - Putování M'aiqa Lháře
Adriho povídky VII - Torna plná cukříku
Adriho povídky VIII - Zapřísáhlej
 
scorpioncz
Tondulín:
Velitel se za tebou ještě chvíli díval a pak se také otočil, jen ale k oknu. Jen co jsi vyšel ze dveří, tak tě skoro srazil běžící voják s nějakou listinou, asi poslíček ... ani se na tebe epodíval a běžel dále jako by se nic nestalo, jen ty jsi málem spadl nějaké soše do náručí. Tas když viděl tu příhodně natočenou sochu, která tě přímo žádala o obětí, se zazubil a hned se tě zeptal jestli nechceš tu sochu požádat o ruku ... Nakonec jste se dostali ven, kde se už začali řadit ti rytíři, co velmistr nakázal. Ani jste se nezastavili a hned šli směrem z města ... u brány žádné problémy nebyly a tak jste prostě jen šli přímo k místu, kde by měli teoreticky bandité být. (cesta ti bude trvat 1 přízpěvek, pokud chceš dělat něco jiného, třeba odbočit někde z cesty nebo si promluvit s tvým jediným posluchačem Tasem ... máš možnost)

Adrian_S:
Začal jsi zacouvávat zpátky do jeskyně, během chvilky se ti zúžil zorný výhled ven. Dva vojáci se sklonili ke vchodu a slyšel jsi i tlumený smích "Vylez ven! Chceme si jen popovídat." řekl se zjevně rozradostněným hlasem jeden z vojáků. Vchod do tunelu je celkem kus od tebe, ale kdyby jsi vyrazil tak samozřejmě vojákům v těžších zbrojích lehce do útrob země unikneš. Jeden z vojáků se skrčil a vlezl na okraj tunelu "Pojď ven, nic ti nehrozí."

Aurelius:
"Dobře, budu předpokládat že k nim nepatříš ... víš kdo jsou Snoví Démoni ne?" zeptal se tě a přešel k tomu alchymistickému stolku, u kterého byl i předtím, když jsi vlétl dovnitř. Vzpomínáš že to jsou mocné bytosti, někteří říkají polobozi, které žijí na jiných světech než na Esuře, ale občas zasahují i do osudů přímo na Esuře. Všiml sis, že si vzal nůž, který zařízl do nějaké ingredience "Tak tohle je jedno z míst, kde jednoho z nich můžeš najít ... je to vlastně vůdce Nadvlády, dalo by se říct že to je zdejší armáda nebo stráž na Ledových Pláních, ale díky jejich v poslední době velké brutalitě nebo ... já vlastně ani nevím proč, ale utvořila se tady odbojná armáda co chce toho Snovýho Démona svrhnout. Myslím že to začalo nějakým osobním sporem mezi tím démonem a tím vůdcem, moc toho nevím, protože jsem poslední dobou tady ... jsem tu vlastně jen díky Nadvládě, začal jsem se učit temný umění, protože mi bandité zabili sestru ... a víš co? jednotky Nadvlády těsně předtím utekly bojovat jinam." Zlostně zabodl nůž do stolku "Vlastně obě strany spolu neustále bojují, jen pro tu rebélii to teď nevypadá dobře. Ale to mě ani moc nezajímá." řekl a popadl vidličku, se kterou začal něco míchat v hliněné misce. "Vypadáš jako chytrej elf, nezasahoval bych do toho, ale je to na tobě, dřív jsem se snažil nějak oživit sestru, ne jako zombíka, ale její duši ... abych se mohl alespoň rozloučit. To se mi nepovedlo ... vzdal jsem to, teď už prostě jen ... ani nevím co dělám." vytrhl nůž ze stolu a začal krájet další věci, které hází do misky.

Matthew:
Přitom, co jsi pil ... tě ožrala s otevřenou hubou sledoval. Pak ses zvedl a když se ti konečně podařilo se prodrat lidmi ven, tak tě nehorázně zamrazilo. Venku zase padá sníh a fouká nepříjemný vítr, vymočl ses do korbelu a rychle se vrátil zmrzlý dovnitř. čekala tě znovu cesta skrz lidi, ale i tu jsi pokořil a dosedl na místo od kterého jsi odešel ... hostinský po tobě jen vrhl trochu naštvaný pohled že jsi odešel s korbelem, ale nic neříkal. Ožrala pivo přijal a se zasmátím tě poplácat po rameni, že ti to "pivo" trochu nakapalo na nohy. Pak to zvedl k ústům ... a velkým douškem se napil, hned ale se zařváním "Tohle není pivo!" korbel odhodil, který spadl na půlt. Bohužel jak se to rozprsklo tak se tvoje moč dostala ne jen na hostinského, ale trochu i na tebe. Hostinský sepodíval na svoje oblečení a znechuceně se na tebe podíval, pak se podíval na ožralu a začal se smát. V hospodě zavládlo ticho a všichni otočili hlavy, aby se podívali na zdroj toho mamutího smíchu. Hostinský ze sebe sundal zástěru, která schytala tu spršku a hodil jí na zem, zatímco ožrala na něj jen nechápavě koulil očima. Pak se majitel hospody otočil na tebe a poslal k tobě korbel, který byl natočený z jiného soudku, kterého sis do téhle doby nevšiml ... je mnohem menší než ten, ze kterého normálně čepoval. "Jen se napij, zasloužíš si to, takhle mě už nikdo dlouho nerozesmál ... připomněl jsi mi mládí." řekl s úsměvem a ještě gestem tě povzbudil k napití, pak se otočil a ještě s úsměvem začal obsluhovat ostatní.

BadWolf:
Rychle jsi vyrazil vpřed, jakoby nějaká neviditelná síla vedla tvoji čepel a přímo banditovi čistým sekem přeťala ruku ve dví. Bandita zařval, ale útok neopětoval. Bylo vidět jak mu z očí vytryskly slzy a upustil druou sekyru, která spadla hned vedle první ... kterou stále svírala uťatá ruka. Severský bandita si přiklekl a chytil si pahýl, co mu zůstal po ruce ... Ten druhý se štítem dále nehodlal čekat a rozběhl se proti tobě se zvednutým štítem, míří ti středem štítu, kde je malý tupý hrot, na hruď.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Věk Vzestupu • Diskuze Zdejší kobky 12 15.09.2016 22:47
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4199 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8228 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5698 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4850 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12720 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7504 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6631 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6364 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7556 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist