Neznámo je u mě doma,a kopec mám strčený v kapse takže mi ho nemůžeš sebrat!!!(je můj už kopec č.3!)
Jsem háklivej na Grafiku - je to má vrozená schopnost.
sláva Ufrikovi,největšímu blbečkovi ze Skyrimu!
12.9.2012 21:50 - mích prvních 1000 příspěvků
Já si tohodle smajlíka nikdy neodpustím -
Jsem povýšen na Falmera takže trochu úcty... :-D!!!
Čepele se zbaběle schovávají před Thalmorem a pak Drakorozeného ukecaj k tomu aby ve Skyrimu hájil jejich zájmy!!!
Thalmore!Usekej jim hlavy a napíchni je na kopí před Thalmorskym velvyslanectvím
Čepele se zbaběle schovávají před Thalmorem a pak Drakorozeného ukecaj k tomu aby ve Skyrimu hájil jejich zájmy!!!
Thalmore!Usekej jim hlavy a napíchni je na kopí před Thalmorskym velvyslanectvím
sakra, tu umíš švédsky? [quote]
Španělskou inkvizici nikdo nikdy nečeká!!! K naší výzbroji patří tak rozmanité prvky, jako je strach,
překvapení, brutální efektivita, téměř fanatická oddanost papeži a pěkné červené mundúry!
per aspera ad Kopec
Španělskou inkvizici nikdo nikdy nečeká!!! K naší výzbroji patří tak rozmanité prvky, jako je strach,
překvapení, brutální efektivita, téměř fanatická oddanost papeži a pěkné červené mundúry!
jsem zas trochu nalitej, tak píšu latinsky jinak to, že se tu píše slovo kopec ve všech možných jazycích je zábavný... co takhle hamlet:be or not be, that is the Kopec
Jenže nemáš potvrzení o tom že nejsi šílený. Já jo a kopec je můj
Jméno: Khajane
Rasa: Khajiit-female
Lékařská zpráva: jizva na čenichu-mimořádná síla v pěstech (vyvolává rvačky)-sklony k vraždění ostatních
Závěr: Zlá a trochu duševně narušená, ale rozhodně ne šílená
na vysokým kóopci bača š....kal óvci.... o ten kopec nestojim
La monteto estas Chuck Norris - nia batalo estas senutila.
clown333 napsal:
nevim proc se tu hadate ked kopec je muj ...
Nříkej hop dokud ses soupeře nezbavil (.\ u /.)
Já ten kopec dostanu!!! (mám to i v podpisu, nechápu že mě tak podceňujete)
A teď budu vymýšlet jak ten kopec dostat, takže pššššt... Génius přemýšlí (-_-)"
ukradla som ti múzu takže nič nenavymýšlaš kopec je môj.
P.S
funguje tvoja múza aj na písanie denníkov?
SOM DIEVČA!! A AK TO NIEKOMU EŠTE RAZ UNIKNE TAK BUDETE LUTOVAŤ!!
Uctievam mopidu daedrickú pani spamerstva.
Zoznámte sa: Alex<3 Mercer, najcharizmatickejší vírus pod virtuálnym slnkom...
na to že je v podsate mŕtvy vyzerá podozrivo dobre, nemyslíte?
Mi uzas ĉiuj Deader mi prenis Cheellovi kopec.Kopec estas mia! (Ted Chuck)
Chell napsal:
ukradla som ti múzu takže nič nenavymýšlaš kopec je môj.
P.S
funguje tvoja múza aj na písanie denníkov?
To nevím, každopádně to nezjistíme. Chytli tě Guardi a můzu mi vrátili. A já jdu přemýšlet...
Aha!!! Zadala jsem si získání kopce jako quest, použila kouzlo Chairvoice a to mě dovedlo až ke kopci. Mám pickpoketing na 100 tak jsem ho čorla a vrátila na původní místo. Kopec je můj!
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.