No, já myslím, že pokud vedení zaujalo taktiku banování a mazání příspěvků, tak by se mělo v tomhle duchu i dál držet a nerozpytvávat to už. Takže za sebe můžu říct, že myslím, že psát by se o tom do shrnutí už nic nemuselo.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
nagasadowcz napsal:
No, já myslím, že pokud vedení zaujalo taktiku banování a mazání příspěvků, tak by se mělo v tomhle duchu i dál držet a nerozpytvávat to už. Takže za sebe můžu říct, že myslím, že psát by se o tom do shrnutí už nic nemuselo.
Všechny příspěvky se akorát přesunuli do Hate Parku. Nic se nemazalo.
Diego napsal:
Takže: Něco o soutěži, dlc Dragonborn, Temné dny, Hry a pokud máten návrhy na nějaké příběhy, které stojí za připomenutí a zviditelnění, pište.
nagasadowcz napsal:
Všechny příspěvky se akorát přesunuli do Hate Parku. Nic se nemazalo.
OK, sry. Právě jsem si toho všiml. Tak nebo tak, taktika pohřbení a odpíchnutí se je celkem zjevná, takže myslím, že by se u ní už mělo zůstat. Očividně to funguje, takže co už
Diego napsal:
Takže: Něco o soutěži, dlc Dragonborn, Temné dny, Hry a pokud máten návrhy na nějaké příběhy, které stojí za připomenutí a zviditelnění, pište.
Diego napsal:
Yop. A jsou už vůbec o tom DLC nějaké kloudné informace nebo pořád máme k dispozici jen ty obrázky a náznaky? Po Heartfireu, co mi nic neřekl, se zas na něco TESovského docela těším.
Diego napsal:
Yop. A jsou už vůbec o tom DLC nějaké kloudné informace nebo pořád máme k dispozici jen ty obrázky a náznaky? Po Heartfireu, co mi nic neřekl, se zas na něco TESovského docela těším.
Uvidíme co najdu na zahraničních webech.
Kvůli tomu budu muset pořád používat překladač.
Na nexusu jej už ani nepotřebuju, protože je to furt stejné.
Navíc tam přihodím sbírky módů, ode všech, kdo nějakou má.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.