Škorp:
Omamné látky asi zabrali, ale možná to je tvůj přirozený sexappeal (). Nakloní se k tobě, dá ti ruku kolem ramen a řekne:
"Ach... ty si taky tak hezký a tak mužný, ne jako ty páprdy od nás z kolonie."
Dá ti druhou ruku na zadek () a zdá se, že tě chce políbit (ale čeká ten polibek spíš od tebe)
Aurelius:
V klinice je bordel a je tam členka GSAP, ale je k tobě otočená zády (nevšimla si tě).
Okomentuju to ještě takhle: DAT ASS
Sanued:
Už si přede dveřmi na kterými je napsáno:
"Hostinec.
Vede: Herobrine"
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Škorp:
Dáváš ji francouzáka.
Bude to trvat 2 příspěvky .
Aurelius:
Otočí se, ruku má na zbrani.
"Ano, provádím tu vyšetřování. Upusťte ten šroubovák a řekněte mi, kdo jste."
Sanued:
Vejdeš dovnitř. Všichni mobové se na teb podívají (Enderman se po chvilce teleportuje pryč).
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Škorp:
1 příspěvek (sevřela ti zadek a zavřela oči )
Aurelius:
"Já jsem členka GSAP, provádím tu vyšetřování."
Sanued:
Herobrine se na tebe podívá a řekne hlasem Chucka Norrise: Hele, mladej, radši to schovej.
Škorp:
Odlepíte se od sebe "Ach..." (máš coolovost +1)
BTW, myslím, že si to se svými sladkými řečmi, přirozeným sexappealem, svým zadkem, omamnými látkami a využitím chtíče Kuji TROŠIČKU přehnal
Aurelius:
"Růže z květinářství naproti tu viděli něco zvláštního, nějakou svíticí krychli nebo co... Chjo, mnohem radši bych se na tohle vybodla."
Sanued:
Herobrine řekne: "Tak a dost."
Objeví se Enderman, chytne tě a teleportuje se i s tebou někam do temnoty.
( taky se začnu ,, odhalovat " a pak na ní skočím ... " BW Style " ale dávám pozor na ostny její .. a taky moje )
Upravil/a scorpioncz dne 12.01.2013 15:05
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.