kevin36 napsal:
Takže se dá verze Dawngardu dovezená z Ameriky normálně aktivovat na českém steamu ?
Já jsem si hru(Dawnguard) koupil v českém eshopu ve formě klíče, který si aktivuješ ve steamu a hra se pak stáhne a přidá do Skyrimu. Musíš si ale před tím Skyrim ve steamu přepnout na ENG a nechat stáhnout potřebný obsah a potom klíč aktivovat.
Jinak fungovat by to mělo - ty klíče jsou už zaplacené, regionální ochrana se řeší při koupi. Je jedno jestli jsi pak z CZ nebo Japonska - pokud máš klíč k zaplacené hře, neměl by být s účtem problém.
Upravil/a baris dne 02.09.2012 16:00
Já mám originál krabicovou verzi aktivovanou přes steam zakoupenou v Čechách a distribuovanou Cenegou. Právě si myslím že u tady té verze nebude dawnguard kompatibilní ani když to přepnu do angličtiny a zřejmě nepůjde ani aktivovat.
Upravil/a kevin36 dne 02.09.2012 16:12
Nepřišli gumičky. Všechno vylejt Kubrte.
kevin36 napsal:
Já mám originál krabicovou verzi aktivovanou přes steam zakoupenou v Čechách a distribuovanou Cenegou. Právě si myslím že u tady té verze nebude dawnguard kompatibilní ani když to přepnu do angličtiny a zřejmě nepůjde ani aktivovat.
Jsem na tom stejně a funguje - je kompatibilní jak s hrou, tak se steamem.
Zdarec mohl by mi někdo dát jednoduchý návod jak získám Dawnguard v češtině? na Steamu semi ho nedaří najít. Jsem majitel originalní krabicové verze od xzone.
Ravenwolf napsal:
Zdarec mohl by mi někdo dát jednoduchý návod jak získám Dawnguard v češtině? na Steamu semi ho nedaří najít. Jsem majitel originalní krabicové verze od xzone.
CZ verze zatím neexistuje. ENG lze koupit v eshopu, ale musíš pak hrát v ENG.
POZOR: toto je odpověď Cenegy na můj dotaz z minulého týdne (- ptal jsem se, jestli už mají konkrétní datum vydání):
Dobry den,
bohuzel stale cekame na finalni potvrzeni o dostupnosti tohoto datadisku pro nas region ze strany Bethesdy. Datadisk je jiz prelozeny a bude tedy opet v cestine pro PC. Muj osobni odhad je, ze vyjde snad v prvni polovine mesice rijna.
S pozdravem
Chalid Himmat
Tzn, že z avizované poloviny září se stala polovina října... Super ne?
Upravil/a Ligos dne 17.09.2012 18:20
Ligos napsal: POZOR: toto je odpověď Cenegy na můj dotaz z minulého týdne (- ptal jsem se, jestli už mají konkrétní datum vydání):
Dobry den,
bohuzel stale cekame na finalni potvrzeni o dostupnosti tohoto datadisku pro nas region ze strany Bethesdy. Datadisk je jiz prelozeny a bude tedy opet v cestine pro PC. Muj osobni odhad je, ze vyjde snad v prvni polovine mesice rijna.
S pozdravem
Chalid Himmat
Tzn, že z avizované poloviny září se stala polovina října... Super ne?
Takže, opět jsem se na Cenegu obrátil s dotazem, protože předpokládám, že jejich avizovaný termín (polovina října) již opět neplatí.
Jakmile mi odpoví, dám vědět...
Leneren napsal:
To jo.Nechápu jakto ,že na Dishonored už češtinu vydali hned po vydání.A dawnguard který má o hodně méně textu ještě nění po 3 měsících.
Ale čeština je už dááávno hotová, jen ji nemohou vydat bez povolení Bethesdy. Takto mi to bylo prezentováno přímo z Cenegy.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.