Já doufám že tam Dark Brotherhood bude, sice většinou hraju za postavu s dobrou charakteristikou, ale občas mívám i postavu druhou Wahaha :-)
Kryštof Plachta
Vojta napsal:
koho jineho nez umbru lze zabit bez pokuty aby za vama prisel ten typek s ukolem pro prijeti?
Eee.. kohokoliv, ne? Pokutu dostaneš jen když tě někdo uvidí, když tě nikdo neuvidí, pokutu nedostaneš, ale zvýší se ti špatná pověst. Pro tohle je nejlepší vybrat si Anvilského žebráka, ležícího docela daleko od nejrušnější zóny (podél hradeb).
Upravil/a SkyrimAdmin dne 01.07.2011 14:16
Většina určitě hraje podle vlastní povahy, takže já to zprvu hraju tak jak mi to vyhovuje, jak je mi to příjemné a při srsti a to za tu dobrou stranu.
Nadruhou stranu jsem takový, že mě nenechá klidným, když o něco přicházím. Když vím, že jsem něco vynechal, tak mě to jednoduše nenechá klidným, takže ztrávím v dungeonu, třeba hodinu, abych nevynechal jedinou chodbu, jedinej kout, kde bych mohl něco najít. Asi víc z vás to zná ( doufám ). Takže si pak tvořím další postavu na druhé straně a zkouším druhou stránku hry a další možnosti.
Ale zpět k tématu. Jsem hodně rád, že tam Dark Brotherhood bude. Bez toho by to asi ani nebylo ono, takže pokud by tam DB nebylo, udělali by určitě jinou zlou frakci.
jj, taky nemůžu žít s pocitem, že tam někde ještě něco je a já to minul. Taky jsem se vyhýbal branám, když jsem je nechtěl zavřít, protože z představy mapy plné bran u kterých nevím jestli jsou zavřené nebo ne, mi naskakuje husí kůže.
No jelikož je v Skyrim o dost vylepšené to zabijení ze zadu, myslim že by byla škoda toho nevyužít ve formě Temného Bratrstva
Upravil/a Honzas4400 dne 02.07.2011 03:39
Dovahkiin Dovahkiin.Naal ok zin los vahriin. Wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal. Ahrk fin norok paal graan. Fod nust hon zindro zaan. Dovahkiin Fah hin kogaan mu draal
"Dovakhiin? Ty?! HAHAHAHA!!!!" - "Fus-Ro-Dah!" - "ÁÁÁÁÁáááááááááá...."
MortusDominus: Nevim jestli by bylo dobrý aby bojoví mágové kradli a zabíjeli nevinný a zárověň ochraňovali císaře
Upravil/a Honzas4400 dne 02.07.2011 16:33
Dovahkiin Dovahkiin.Naal ok zin los vahriin. Wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal. Ahrk fin norok paal graan. Fod nust hon zindro zaan. Dovahkiin Fah hin kogaan mu draal
Zatím to tak fungovalo - a přišlo mi to i v pořádku tentokrát budu to muset hrát pokaždý jinak, když to generuje guesty podle charakteru. :/ Hodny mág, zlý mág, schizofrení mág ...
Nejlepší by bylo kdybych byl tlustej a ne dostával úkoly kde něco prozkoumávam
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.