Já jakožto moderátor a scénarista přináším nový pořad jménem:
"VIVI - aneb navázání kontaktu s místním duchem"
A jak tento pořad bude probíhat?
Jednoduše - V první epizodě této show oslovíme zmiňovanou duši s jednoduchým požadavkem a tím postoupíme o jeden krok k vyřešení této záhady. Jaký to bude krok? Nechce se překvapit - 1. díl startuje dnes v 00:00 a vy nemusíte dělat nic jiného než to tu bedlivě pozorovat. Ptáte se na předměty, které musíte mít u sebe? No potřebovat nebudete vlastně nic, až na připojení k internetu a nočník či hadr na podlahu v případě, že se pokus č. 1 povede. A zdali tomu tak bude, tak si buďte jisti, že o nás televizní noviny ještě uslyší...
Buďte naladěni. Největší show českého internetu právě ožívá!
Velkolepý úvod, snad ještě nějaké dunění pohřebních bubnů z povzdálí by to podtrhlo, nicméně, dnes jdu spát již (výjimečně ), takže se juknu až ráno...
Ano, přesto duch, jenž o sobě dává sám od sebe vědět určitě nebude uražen.
mimochodem: čau Vivi, doufám, že mě chápeš a nijak jsem tě neurazil. Jsi tu hned dvakrát, což mě těší. za tři čtvrtě hodiny začneme.
Upravil/a Lord Rade dne 06.09.2013 00:11
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Vivi, ať tu s námi jsi či nejsi.
Ve své duchovní, elektronické či duchovně-elektronické podobě.
Již řádu týdnů tě pozorujeme, jak tu s námi pobýváš.
Pobýváš, ale přesto nepíšeš.
Pobýváš, ale přesto již neexistuješ.
Nedokážeš si připustit, že jsi byl z tohoto fóra navěky vyňat?
Nebo nám chceš něco sdělit?
Každopádně to vypadá, že láska k tomuto 4fanu ti neklesla ani po smrti.
Ať je to tak či onak… máš příležitost se projevit.
V prvním pokusu tě proto jednoduše žádám…
Tento projekt má nyní 57 zobrazení.
Jestli tu s námi jsi, dokážeš jejich počet zvednout?
Ukaž nám své síly.
Toto jest první pokus, ale zdali se počet zobrazení změní nějak radikálně, tak si tu s námi někdo zahrává. Ale nestrachujte se, další pokusy přijdou již zítra...
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.