Ahoj,
video jsem neshlédl celé, pustil jsem si úvod, střed, závěr.
Musím říci, že co do obsahu jistě dobré, nicméně, mám jednu výhradu a to dosti velkou - mnoha pasážím jsem prakticky nerozuměl - pokud tedy mohu mít připomínku, pak lépe vyslovovat, "nepolykat" konce slov a opravdu se snažit mluvit zřetelně. Jinak nemám výhrad, určitě v této činnosti pokračuj.
Tak již u druhého videa je vidět ten obrovský skok - program dělá hodně.
Nyní bylo vše, až na droboučké výjimky (1,18) vše srozumitelné, opět, zhlédl jsem začátek, střed, závěr. Určitě dobrý krok, a nezbývá něž dodat: pokračuj.
Jinak, ještě bych připomenul - zkus dávat videa do prvního příspěvku - klidně je dávej i průběžně do diskuse, ale po nějakém čase, kdy bude mít diskuse XY stran by to ztratilo na přehlednosti. (Pro úpravu postu použij tlačítko "editovat".)
Upravil/a Mike dne 24.07.2013 13:43
Miku, alespoň malá kompenzace za to, žes nehrál Skyrim. Můžeš se dívat, jak to hraje někdo jiný....
Jinak, nic proti tomu, ale osobně dávám přednost vlastní zkušenosti a dívat se na to, jak to hrají ostatní, by mě ani nebavilo.
Hlasování v anketě se zdržuji, protože proti gustu žádný dišputát!
Upravil/a Ligos dne 24.07.2013 14:01
Mě to nevadí, dřív, když jsem ještě hrál, tak jsem koukal na některé, hlavně kvůli některým vyloženě zapeklitým úkolům, které jsem třebas týden nemohl vyřešit (Gothic)... Ale to už je jiná kapitola.
1) Také jsem viděla jenom kousek, mám teď trochu fofr, ale rozhodně bych se zaměřila na rétoriku- především mluvíš hodně rychle. Když si zlepšíš dikci a výslovnost a zvolníš, bude se to sledujícím mnohem lépe poslouchat a každý malý posun vpřed v rétorice je i ohromnou výhodou do života. Tohle mi zní spíš jako by sis mumlal něco pro sebe, ne komentoval průběh hry i pro ostatní - ber to jenom jako konstruktivní kritiku s povzbuzením
Protože jsem měl naposledy na hry čas o loňské léto, které jsem obětoval hře Alan Wake. Od té doby jsem na to neměl čas, nicméně, plánuji se k tomu konečně dostat, jak jsem řekl, snad etos na podzim.
(A teď už zpět k tématu. )
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.