Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Se zelenou polární září
Mopidu
http://img696.imageshack.us/img696/3968/38671133.png

Ve světě, který není náš, který se jmenuje prostě Svět, kdysi vznikli čtyři kontinenty. Ledobrod na severu, kde si žili medvědí lidé Ursusové, Slunopád na západě, odpradávna byl domovem mnoha kultur, jako lidí, trpaslíků a elfů, Stín ostrovů na východě, kam se nikdo neopováží kvůli zhoubné nemoci a Plovoucí ostrovy na jihu, kde si žije kmen Heehheiů, modrých opic.
Když do Trpaslického přístavu Trenovu přijela zdevastovaná Ursuská loď jejíž obyvatelé vypadali nadmíru podvyživeně, špinavě a zesláble, trpaslíci pochopili že v Ledobrodu se něco stalo. Přeživší mluvili o stvořeních podobných elfům, jen tmavších a vyšších a v jejich očích se míhalo něco modrého. Měli však dvě víčka, jako kmen Rybáků, ale drápy jako ten největší Heehee. Odváděli všechny mamuty po stovkách, ne li tisících, ke svým ocelovým schránkám kde je zabíjeli a odváželi jejich kosti. Ursusové se snažili slonovinu bránit, je to jejich hlavní surovina ze které se dělají ty nejlepší magické potřeby. Stavěli hradby, útočili na "Cizáky", jak jim říkali, ale pokaždé byli poraženi. Jediné co o nich vědí jistě je, že přicházejí vždy spolu se zelenou polární září.
Nedaleko od Stínu ostrovů na Létajcích skalách mágové vyvolili několik osob, které mohou Cizáky zastavit. Otázka je, kde ty osoby jsou...

http://img687.imageshack.us/img687/2353/ostrovy.jpg

PŘIHLÁŠKA

a) Jméno

b) Rasa


URSUS
-HP-130
-MP-70
-hbitost-3
-velikost-3
-síla-5
-přesnost-2

TRPASLÍK
-HP-120
-MP-80
-hbitost-2
-velikost-1
-síla-5
-přesnost-3

ELF
-HP-80
-MP-120
-hbitost-4
-velikost-2
-síla-2
-přesnost-4

ČLOVĚK
-HP-100
-MP-100
-hbitost-3
-velikost-2
-síla-4
-přesnost-3

HEEHEE
-HP-110
-MP-90
-hbitost-5
-velikost-2
-síla-1
-přesnost-4

c) Povolání

KOUZELNÍK
-kouzelná hůl, nebo meč
-bez armoru


BOJOVNÍK
-kladivo, sekyra, meč
-armor 4


RYTÍŘ
-meč, nebo kouzlo
-armor 4


ALCHYMISTA
-lektvary, meč
-armor 1


VIDLÁK
-vidle, motyka, lopata atd.
-armor 1


ZLODĚJ
-dýka, luk, meč
-armor 2


LUKOSTŘELEC
-luk, dýka
-armor 3

PYROTECHNIK
-bomby, dýka
-armor 3


OBECNÍ BLBEČEK
-cokoli (ale bude snížen dmg)
-armor jakýkoli (ale bude snížen)


MNICH
-boží zaříkávání, dýka
-bez armoru

HUDEBNÍK
-loutna, hlas, meč
-bez armoru


VLKODLAK
-vlkodlačí forma, meč
-armor 3

d) Životopis (povinné!!! -bohužel lidi, základ mít musím- ) + vzhled

e) Kde by jste se chtěli nacházet? (Mimo Stín ostrovů)


PŘIHLÁŠKY STÁLE PŘIJÍMÁM

Našli jste během hraní mezeru v LORE? Budu ráda když mi ji oznámíte ať zaplníme prázdné místo

INFO
-Chtěla jsem používat kostky, ale nevím kde je mám. Má zvrácená mysl bude zřejmě rozhodovat v bojích. Ale možná je najdu
-Nemám přesně určen dmg u potvor, takže to bude znova náhodně, nebo jestli najdu ty kostky (ale komu by se chtělo sedět u kompu s kostkama)
-V mém DrD se musí pít, jíst a spát...a možná ještě něco přidám
-Obrázky Coming soon (zahrnuje i mapu)
-Budete moct psát i v neherní časy
-Hrajte prosím vás trochu Role play
-Každé povolání má ještě dvě různé reputace
-Jsem líný člověk, tak budete mít dost času psát odpovědi
-Každá postava má něco ze mě, takže nemyslí úplně normálně

PŘÍBĚH SE MĚNÍ DLE VAŠICH ROZHODNUTÍ, TAKÉ ZÍSKÁVÁTE REPUTACI. MYSLETE NA TO, ŽE KAŽDÁ VAŠE AKCE BUDE MÍT DOPAD NA BUDOUCÍ DĚNÍ

MADE BY
MOPIDU
Upravil/a Mopidu dne 24.11.2012 21:30
 
Mopidu
ZATÍM PŘIHLÁŠENÍ

NORBI
a) Gimli syn Gloinov (That still only counts as one ! )
b) neuvěříš, ale trpaslík
c)bojovník, ITS HAMMER TIME (cant touch me)
d)Poté co nakopal mordorský prdele skřetům a porazil toho elfíka v počtu zabitých se vracel domů, ale cestou spadl do nějaké "medzidimenziálnej sprostosti", a ocitl se mladší někde uprostřed Slunopádu, jak mu lidé pověděli, kde žil už pár let a trénoval som de dvým kladivem. Poté co se objevily ty věci které odnesly i JEHO mamuty se rozhodl udělat tomu konec, a tu můj príbeh začína ...
e)Slunopád

ITS HAMMER TIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIME !!!

JOCHA DE FABLE
a) Jméno: Glondri, syn Galainův
b) Rasa: Pajzlík
c) Povolání: Pyrotechnik
d)Narodil jsem se v malá trpasličí osadě (v jeskyních), která žila hlavně z výroby výbušnin, střelného prachu a střelných zbraní (jestli existují). V mých 12 letech vesnici zamořil nechutný houf pavouků, důlních červů a podobné havěti. Já a jeden můj přítel jsme byli jediní, kdo přežil. Krátce po útěku z osady, jsme se přidali ke karavaně obchodníků. Jednoho dne naši karavanu přepadlo několik banditů. Zemřel pouze můj kamarád a jeden z ozbrojenců. Jeho smrt mě dostala tak, že jsem se vydal pomstit smrt mé rodiny, přátel a zbylých obyvatel vesnice. V malém skladu jsem sebral něco málo dynamitu. Pomocí něj jsem vyhodil do vzduchu strop nad královnou pavouků. Její děti nebyly zrovna šťastné. Měl jsem co dělat, abych jim unikl, jedinou možností bylo skočit do podzemní řeky. Udělal jsem to, málem jsem se utopil, ale měl jsem nádherný pocit v srdci- konečně jsem se pomstil!
A tady začíná moje další dobrodružství...
Charakter: Mám rád alkohol, často jsem namol, a dokážu toho vypít opravdu hodně. Vážím si přátel, ale snadno se rozzuřím, a pak se neovládám. Nemám rád, tak jako většina příslušníků mé rasy, elfy a mágy.
e) Někde na Slunopádu, u hor s malou říčkou,

BADWOLF
Z DŮVODU ŠÍLENOSTI UPRAVENO A CENZUROVÁNO
a) Hominem Hominus
b) Ursus
c) Vlkodlak
d) Míval vlastní kmen, měl rád zabíjení, pití a CENSORED, jednoho dne se k nim ale něco přivalilo. Bylo toho hrozně moc a Homina to pokousalo. Byl vyvržen z kmene jako možné nebezpečí a tak se toulal, zabíjel, pil a CENSORED, ale postupně mu docházeli síly, už nemohl zabíjet ani CENDORED až zemřel. Pak ale otevřel oči a zjistil že nedýchá.
Má černou barvu, zelené oči, tmavě zelenou kapuci se zlatým lemem, nedýchá, nemrká a sem tam mu něco hnije
e) Slunopád

I LIKE TRAINS

AURELIUS
a) Aurelius Arterius
b) Člověk
c) Kouzelník
c) Arterius se na rodil v chudé rodině rybáře, od mala se toužil stát kouzelníkem. Ale k jeho vzdělání neměli rodiče peníze. A proto měl Arterius aspoň možnost je sledovat když jel s otcem na trh do nejbližšího města.
Arteriova rodině totiž bydlela v odlehlé chajdě do města to bylo asi 45 minut pěšky. Když ale jednoho deštivého dne, zavítal do chajdy starý mág. Byl vážně zraněn, a Arteriovi rodiče mága na nějaký čas ubytují u sebe. A právě v tuto dobu se Arterius dozvídá a učí kouzla. Jednoho neštěstného dne je chajda napadena bandity. Útok přežije pouze Arterius a mág, ten mu později předá všechny své dovednosti.
Naposledy byl Arterius se svím mistrem viděn jak cestuje na sever...
Věkem kolem 28 let, krátké černé vlasy, malá jizva na levé tváři, krátké vousy, postava vojáka
d) neuvedl, tak ho hodíme do Slunopádu, ať jste hezky pospolu

LENEREN
a)Maurice de Montfontaine
b)Elf
c)Lukostřelec
d)Narodil se na Slunopádu v malé vesničce zchudlému šlechtici Taharikovy de Montfontaine.Když se malý Maurice narodil postihlo jejich vesnici morová rána při které zemřela i jeho matka a polovina vesnice.Nebylo co jíst snad jen vody byl dostatek ,ale i ta rychle ubývala.Avšak otcova vesnice nějákým zázrakem přežila ,ale časem všichni až na Taharika a Maurice zemřeli nebo odešli.Občas je ,ale navštívil nějáký kupec nebo poutník.Kvůli hrozné situaci musel Maurice přestat být ďítětem už v 7 letech.Musel chodit na lov.Bojovat o jídla a chránit panství.A ,že to nebyl lehký úkol.Když Mauricemu bylo 16 let jeho otec zemřel.Ošem vrátil se jako upír a Maurice byl nucen ho zabít ,ale jeho otec ho nakazil.Nikdo se to nikdy nedozvěděl.Takže se Maurice stal pánem panství potom co se ujal vlády vesnice zase skvétala a nastal blahobyt.Když už mu bylo 25 let měl dost bohatství aby nemusel vybírat daně ,ale on je ještě zvýšil.Z hodného,tichého a skromného mladíka se stal chamtivý a krutý vrah.Po 2 letech se vesnice vzbouřila a on snahou ušetřit každý cent neplatil vojáky a vymstilo se mu to.Polovinu jich sice zabil z dálky ,ale na zbytek neměl.Všechny jeho pokladnice zůstaly v jeho domě když musel utéct.Měl na sobě jen koženici,černý temný plášt a pláštěnku s vzory na maskování do lesa. a u sebe váček s pár seti mincemi ,luk který mu daroval jeho otec a 24 šípů v toulci a u svého koně ještě dalších 48.A tak se Mladý Maurice vydal do světa ,ale už ne jako ten hnusný člověk.Ale po ztrátě bohatství zase ten milý mladík.A tak začíná jeho dobrodružství.
Postava:Výška 202 cm,hmotnost:67kg ,celmi pohledný
Charakter:Skromný ,bystrý a tichý 25 letý mladík.Když má moc peněz chamtivý ,krutý a bezohledný.
e)na útěku z hor ve Slunopádu

LORD RADE
a) Rytíř Rade Kamenná tvář
b) člověk
c) Rytíř
d) Narodil se do urozené rodiny, alespoň to si vždy myslel. Vlastně už od mala vyrůstal v sirotčinci, ale za každou cenu chtěl všem nevěrcům dokázat, že je opravdový Rytíř. Po tom, co se dostal ven si začal hrát na strážce zákona. Pokaždé když se mu někdo nelíbil, tak ho odvedl stranou, kde ho vyslechl a občas i zabil. Ty šťastnější hodil do nejbližšího žaláře a občas za ně dostal i pár zlaťáků, tedy pokud jim byla dokázaná vina. Tuhle práci dělal až do svých čtyřiceti let a pak zjistil, že tohle není přesně to, co si představoval od života a tak hledal nové příležitosti. Setkával se ale pouze s posměšky a nedůvěrou. Kvůli tomu, že se nedokáže usmát, získal přezdívku Kamenná tvář.
Je to podezřívavý člověk, téměř paranoidní. Myslí si o sobě, že je něco víc než ostatní v jeho okolí. Cítí se být respektován, ale nikomu ho neoplácí. Ocení dobrou hudbu, jídlo a sklenku vína či medoviny.
Má dlouhé černé vlasy, šedě modré oči, jizvu na tváři (kvůli nevydařenému výslechu), orlí nos a strniště na tváři. Vysoký je téměř 190 cm, váží 85 kg. Věk 41.
Od samého začátku používá svůj starý, ale zachovalý krátký meč. Oblečený je do dlouhého černého pláště, pod kterým má kožené brnění.
e) Slunopád

SCORPIONCZ
a) Škorpias Treviathan
b) člověk
c) kouzelník
d) 1) černé , na krátko ostříhané vlasy , velice tmavě hnědé oči , bez vousů :D a jizev ....
2) Rod Treviathanů , který žil v malém městě Mořička , byl velice vážený vývozce ( většinou chutných , nezkažených a nezelených ) ryb . Ve městě ale měl také jednu konkurenci , kterou byl rod Rybokazů , ale ti měli ryby tak zelené a nepoživatelné , že stejně většinou vítězil rod Treviathan . Jednou se do rodu Treviathanů narodil potomek , pojmenovali ho Škorpias , ale většina lidí si myslela že to je démon už jen kvůli okolnostech při porodu ( dva lidé spáchali sebevraždu , jeden náhle zešílel a další dva se málem zabili v boji o neuvěřitelně ..... malou zelenou rybu ) , ale to naštěstí rodičům nevadilo a vychovávali ho . Po nějakých těch letech , když Škorpias vyrost ( bylo mu asi 15 let ) , naleznul v sobě cit pro magii , ale jelikož byl v městečku jen jeden čaroděj ( takovej starej , plešatej , s dřevěnými umělými zuby ) tak neměl moc na výběr . Naštěstí ho ten čaroděj rád přijal ( protože k němu nikdo nechodil a nikdo ho neměl rád kvůli tomu , že vysbíral všechny houbičky v blízkých lesích ) a naučil ho elementární magii ( Škorpias si hned oblíbil kouzla s blesky ... blesky :O ) , Škorpias si čaroděje taky velmi oblíbil a občas ho navštěvoval , když pak čaroděj umřel , odkázal všechny věci Škorpiasovi ( a bylo jich docela dost 8D ) . Roky plynuli jako voda v ... v kanále a Škorpias se docela v magii i vyznal , když šli na lov , tak někdy ani nepotřebovali maso opéct . A teď je Škorpiasovi dvacet ... a jen ten kdo ho modře ovládá , ho může dovést k vrcholu ... ( něčeho ... jen aby to dobře znělo ... asi ... to je jedno .. )
e) Slunopád - Přístavní město Mořička
Upravil/a Mopidu dne 24.11.2012 22:34
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
Mopidu
Škorp:
Jsi v Mořičce, sedíš na lavici a koukáš ven z města. V obličeji se ti prohání vlahý mořský vzduch, mírně pofukuje. Najednou si vedle tebe sedne tvůj kamarád. "Na co myslíš?"

Rade:
Kolem tebe není nejlepší společnost, sedíš v nějaké putyce plné pobudů, před sebou máš Korbel něčeho co je pravděpodobně pivo, hostinský se na tebe nepříjemně dívá, nespouštěje oči čistí špinavým hadrem sklenici. V rohu nějaký opilý ursus mele cosi o mluvící krávě a pár trpaslíků si navzájem nadává a smějí se.

Len:
Dřepíš v křoví, les je tiše, před tebou je obří vakoveverka. Sáhneš po luku, v tom vakoveverka něco zavětří a uteče, ale ty nejsi v povětří.

https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
scorpioncz
myslím na svět .... co se tam asi děje Grin
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Leneren
Zůstat skrytý.Jaké schopnosti můžu jako úpír momentálně využít?Kde mám věci ?Jaké mám staty?Co mám u sebe?
 
Lord Rade
,,Bože dnes je to tady samej idiot," řeknu si pro sebe. ,,Hostinský!" zavolám a až přijde zeptám se ho ,,Nějaké novinky ve městě?"
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
Mopidu
Škorp:
"No jestli myslíš ty potvory v Ledobrodu tak to je dost průser, ale jinak maj prej trpaslíci skvělý pivo, elfové pečivo a heeheeici zrovna stávkujou v továrnách... Slyšel co povídal starej Rupert? Zrovna se vrátil od Stínu ostrovů... Ten kontinent zvláštně vznikl, ale prej tam taky cosi řádí... Snad od Ruperta nic nechytnem, už tak smrdí dost"

Rade:
"V tomhle městě se nikdy nic neděje, maximálně tak krysy začly vylejzat na povrch. Ale že jich je, podle mě se něčeho tam dole bojej, ale kdo ví, dost dobře to může být... HEJ! Vy tři tam! Tohle není bordel, hned z toho stolu slezte!"

Len:
Můžeš vidět ve tmě, na světle jsi slabší
Staty? Mrkni se nahoru, tam máš staty všech postav a přičti si oslabení světlem (-1) a posílení tmou (+1)
Máš starý luk, pár šípů, za pasem nůž a na sobě nějaké zelené lesnické hadry.
Za vakoveverkou vyletí velký rudý pták a snaží se ji chytit. Létají po obloze, vakoveverka neměla šanci a padá mrtvá k zemi.

Upravil/a Mopidu dne 23.11.2012 21:50
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
scorpioncz
Grin jo to máš pravdu xD radši se mu budeme obloukem vyhýbat Grin .... jinak ... už jsem dlouho neměl trpasličí pivo ... a mám na něj chuť ;D
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Leneren
Zkusit ptáka sestřelit.
(a jaký lesnický hadry?Má to být z nejjemnějšího hedvábí Grin)
 
Lord Rade
,,No jasně... To mě jako posíláš prohledávat kanály?! Raději mi přines ještě jedno pivo."
Upravil/a Lord Rade dne 23.11.2012 21:57
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
Mopidu
Škorp:
"No jo, trpasličí nemám. Lidský nestačí?" vytáhne dvě flašky z batohu a jednu ti podá. V tom z nedalekého Lesa vysoko nad stromy vyletí rudý pták a obří vakoveverka. "To nic není, to se děje furt." mávne rukou tvůj kamarád, mimochodem jménem Rilas, a napije se.

Rade:
"Ptal ses co je novýho, tohle je novýho, tak se neštvi. Mimochodem neviděl jsem těm už někdy?" podal ti další "pivo"

Len:
Zkusil jsi strefit ptáka, šíp se trefil, ale až na vysyknutí se ptákovi téměř nic nestalo. Lekl se však a nechal mrtvou vakoveverku napospas divé zvěři.

Jocha:
Na řece plove rozbitá loďka. Kolem je vidět rozbité nádobí a soudky, někdo je zřejmě utonutý pod loďkou. Kolem tebe je spousty skal, žádné překvapení že se nabourali.

BadWolf:
Otevřel jsi oči. Ani tep, ani dech, tvé ruce jsou studené. Posadíš se. Cítíš se zvláštně, jsi v nějaké mohyle. Z jedné ruky ti zřejmě řinula krev. Rozhlédneš se, vidět ti nedělá problém, necítíš ale žádný zápach. Stoupneš si, naproti u oltáře je nějaká čarodějka.

https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
scorpioncz
tak na zdraví ;D ... ( a napiju se taky Grin )
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
BadWolf
"Nazdár bábo!"
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Leneren
Rychle běžet k mršině vakoveverky.
 
Jocha de Fable
Neváhám, svlíknu boty, triko a skočím do vody, porozhlídnout se po někom/něčem
 
Lord Rade
,,Mě? Od kud bys mě asi tak mohl znát? Dost by mě to zajímalo." popadl jsem pivo a čekal na jeho odpověď.
__
(Ps. proč je to pivo v uvozovkách? Nejsou to doufám chcanky, že ne?)

http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
Mopidu
Škorp:
když jste dopili, přiběhl k vám onen rudý pták. Byl dost veliký, ale v noze měl šíp a sĺpal bolestí. Zpozoroval vás na kraji Mořičky a rozběhl se řvouce jak pavián, zakopl ale o zraněnou nohu a ani křídla jeho pád neumírnila.

Len:
přišel jsi k veverce, kolem se nic neděje, ticho lesa bylo obnoveno a zatím to vypadá bezpečně

Rade:
"Co já vím... Mám takovej pocit... Nežaloval jsi mě někdy nebo něco?"
(to pivo je pivo, ale tak hnusný že se nedává nazývat pivem)

Jocha:
Když se ti povedlo loďku odsunout a spatřil jsi modrý chlupatý ocas, vyplaval na hladinu utopený heehee, zřejmě v dělnickém oděvu. Otočil jsi ho, abys mu viděl do tváře, vypadal jak po slušné nakládačce, vlasy sčesané do ohonu měl neupravené, monokl a zlomený nos.

BadWolf:
"Nazdar." odpověděla ti a otočila se na tebe. Byla černovlasá, ani hezká, ani škaredá, oděna do černého roucha. "Jak se ti líbí nové...schopnosti? Pamatuješ si něco? Kolik ukazuju prstů?" ukázala na ruce čtyři prsty.
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
BadWolf
"Ukazuješ čtyři, což se dá vynásobit dvěma a bude jich osm, nebo ti dva ukousnu a budeš ukazovat jen dva."
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Jocha de Fable
"Mno, kámo, tobě už asi nepomůžu. Je tě škoda, ale mě tvoje vejbava pomůže víc". Oberu ho o všechno co se dalo, a prohlídnu si svoji výbavu
 
Leneren
Rychle běžet tam kam spadl ten pták ,ale zapamatovat si umístění veverky
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Polárna noc, alebo niečo podobné. Archív zodpovězených dotazů 7 28.07.2013 23:33
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4238 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8335 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5793 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4959 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12860 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7601 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6719 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6430 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7623 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist