Jentak jsem se dneska toulal krajinou, vyvraždil pár táborů císařských, a najednou jsem narazil na toto zvláštní místo. (screen (Pozor, SPOILER z Dawnguard (na prvním screenu): http://img706.ima...392653.jpg mapa: http://img525.ima...422660.jpg )
Je to blízko pevnosti Sungard, jak vidíte je to kruh jakoby shořelé země a kolem toho všechny možné houby. Co to má znamenat? Je to snad součást nějakého questu? Kdyby někdo věděl, napiště, celkem by mě to zajímalo
Upravil/a maxinik55 dne 06.08.2012 21:15
Nothing is true, everything is permitted.
Assassin's Creed je jedna z mých nejoblíbenějších her.
V podobném kruhu se vyskytuje Kyenin medvědí duch, ale v tom kruhu s medvědemby měla být ještě staffka a kniha. Třeba je to místo dalšího ducha (bylo jich hodně, těch duchů, ale já si kruhu všimla jen u medvědího, nebo jakej to byl)
Ale já šetřím, a když takhle chodím krajinou tak používám železný, protože střílet deadrickýma do jelenů je celkem plýtvání, když ti ten šíp zmizí.. a na zvířata bohatě stačí železný, jedna rana a je po nich.
maxinik55 napsal:
Ale já šetřím, a když takhle chodím krajinou tak používám železný, protože střílet deadrickýma do jelenů je celkem plýtvání, když ti ten šíp zmizí.. a na zvířata bohatě stačí železný, jedna rana a je po nich.
Tak to jo, ale jestli chceš hodně šípů tak zkus toto:
Zarmr: Vem si třeba železnou dýku, bež k šedovousým a počky až bude někde jeden z nich osamotě, jdi za něj, skrč se a mlať do něho železnou dýkou dokud nebude mít málo zdraví. Počky než se vyléčí a pak zase. Takhle si to můžeš vyskillit až na 100
Mopidu napsal:
V podobném kruhu se vyskytuje Kyenin medvědí duch, ale v tom kruhu s medvědemby měla být ještě staffka a kniha. Třeba je to místo dalšího ducha (bylo jich hodně, těch duchů, ale já si kruhu všimla jen u medvědího, nebo jakej to byl)
Úplně jsem zapoměl reagovat na ten tvůj příspěvek Kde bych našel toho medvědího ducha? A co to je vůbec za ducha, jako, co dělá?
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.