no mohlo by to být něco podobného jako guild wars 2 - svět který měníte vy jiný soubojový systém a jak dali do GW2 ten systém dropu - kdy všichni dostanou a ne že to jeden vyžere ( editoval jsem tu chybu ) asi bych se měl naučit psát na klávesnici )
Upravil/a scorpioncz dne 29.07.2012 17:48
Z pohledu 1. osoby by to byla kruťárna, ale asi to tak nebude.
Mě zaručeně opět naštve používání luku, že opět nebudete muset mířit, pak bych brala hromadný questy jako v GW2 a vůbec bych tam dala z GW2 spousta věcí protože je to epic hra
Já si myslel že to bude v 1. osobě, když je to z TES série.. A tam nebude míření lukem? Jakože si zvolíš cíl a on na něj bude střílet automaticky? To je celkem na prd, po té už nebude lukostřelba má oblibená činnost
SuperHunter napsal:
Upřímě radši bych měl co-op Skyrim než TES: O
Nějak tak!
Stejně to Tes budu hrát až tak po půl roce od vydání, aby to bylo vyladěný.
Pohle z první osoby, by mi moc neseděl.
Upravil/a Diego dne 29.07.2012 20:27
Já hrál dřív (dodnes nechápu jak je to možné) aktivně Metin 2 Ano, stydím se za to, je to příšerná blbost. Pak jsem chvíli zkusil Wowko, a to mě vůbec nechytlo, tak uvidím jaké bude TES O ..
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.