Když to krátce zhrnu tak:
Budete se moct přidat k upírům nebo Dawnguardům (lovci upírů) - Upíři chtějí zničit slunce a Dawnguardi je zastavit. Skupiny najdete tim, že se budete poptávat stráží.
+ Dvě nové frakce, Dawnguardi a upíři
+ Nové zbroje (Dawnguard zbroj..)
+ Dračí zbraně + šipy
+ Kuše - Budou mít stejné perky jako má Luk
+ 2 nové stromy perků - Vampire Lord a Lycanthropy
+ Nový shout - Umožní ukrást duši poraženého a oživit ho jako nemrtvého pomocníka
+ Nové lokace
+ Nové monstra jako Legendární draci, Gargoylové ,NEmrtvý psi...
+ a mnoho dalšího
celkom ma zaujali kuse, nove priserky a to ako sa drak ponoril pod hladinu ale celkovo sa mi to moc nepozdava, neviem preco ale nepaci sa mi to, ale uvidim az to vyjde
Čekám než se mi to naběhne do HD
EDIT: Aha tak to je dřív než jsem do postnul
EDIT 2: Mazec ale doufám že se budu moct rozhodnout jestli se přídám k upírům nebo budu proti nim bojovat Ale jak to u Bethesdy býva tak jo A jestli jo zabiju upíry °_°
Upravil/a BigNord dne 31.05.2012 18:17
jj....bude to pecka, trochu s iného súdka ako pôvodná hra....veľnmi sa mi páči.....až na tie kuše...neviem si pomôcť, ale proste sa mi zdajú strašne vzdialené realite...oveľa viac ako luky...(je to len názor)
Upravil/a whiss dne 31.05.2012 18:18
A to bude jako jenom na xBox? Protože ten já nemám a jak na to koukám, tak ten kůň, nový upírství, šotci... To je všechno podle mýho gusta a docela by mě sklamalo kdyby to nebylo i na PC verzi. Konečně se do Skyrimu vrátilo temno, protože to je můj živel (.\ u /.) (<- tohohle smajlu dělám poslední dobou všude. Musím přestat být škodolibá )
Mopidu napsal:
A to bude jako jenom na xBox? Protože ten já nemám a jak na to koukám, tak ten kůň, nový upírství, šotci... To je všechno podle mýho gusta a docela by mě sklamalo kdyby to nebylo i na PC verzi. Konečně se do Skyrimu vrátilo temno, protože to je můj živel (.\ u /.) (<- tohohle smajlu dělám poslední dobou všude. Musím přestat být škodolibá )
Neboj, bude to na všechny platformy, jen na xbox to vyjde dřív. Ale taky se chci jako BigNord přidat k lovcům upírů.
Já ne (.\ u /.) já se chci přidat k upírům. Víte jak úžasně vypadá upírství na Khajiitech? (Ale ne, opravdu. Rudý oči a tesáky jim čouhaj z tlamy a každým dnem jsou delší. Prostě úžasný)
Mopidu napsal:
Já ne (.\ u /.) já se chci přidat k upírům. Víte jak úžasně vypadá upírství na Khajiitech? (Ale ne, opravdu. Rudý oči a tesáky jim čouhaj z tlamy a každým dnem jsou delší. Prostě úžasný)
Haha... Čiči... To se povedlo ale to s těma zubama jsem zatím viděla jen u khajiitů (lidské rasy je mají schované v puse) ale nevím jak u orků a argonianů (ohledně orků s tou jejich papulí to ani nechci vědět )
Mimochodem podle názvu si myslím že to zřejmě bude blízko Dawnstaru. To město je čím dál lepší. Tajná khajiití bedna, Dark Brotherhood santcuary a teď tohle? Nevíte někdo jestli tam nepřidaj i dům na prodej?
Mopidu napsal:
Neboj, bude to na všechny platformy, jen na xbox to vyjde dřív. Ale taky se chci jako BigNord přidat k lovcům upírů.
Já jsem ráda že vylepší to upírství. Doteď bylo upírství spíše prokletí než dar a teď se (jako vždy) přidám na temnou stranu (a ne, na twilight se nedívám, ten film jen kazí krvavou pověst upírů a divokou historii vlkodlaků)
trinax napsal:
A neví někdo přibližnej datum kdy to vyjde na pc?
Někdy v létě... tudíž Brzo, Tak si hold nekoupím boty na fotbal, ale Microsoft pointy nooo
Upravil/a Hurty dne 31.05.2012 20:08
The Elder Scrolls V : Skyrim - X360
v lete vide iba Xbox verze ....niekedy v Septembri ked nastupim do skoly bi to malo vyst na PC ...sakramentsky sa nato tesim ....a som zvedavi uz co nam prinesie dalsie DLC
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.