Ahoj, chtěl bych se zeptat, jestli se jednou vybité lokace opět zalidní bandity. Já jsem zvyklej z Oblivionu že ano, tam to chtělo týden. Zde mi ve hře uplynulo více než týden a v základně, kterou jsem vybil jako první, leží pořád akorát mrtvoly a rozházené vybavení. Děkuju za odpověď.
Jo, zaplňujou se, za jak dlouho nevím, ale ten týden by mohl odpovídat.
Dokonce i mrtvoly zmizej, výjimkou jsou ti dva ve vstupu do Krysí díry, ti mi tam leží furt už několik měsíců.
Nesnáším podpisy ve fórech!!! (a hlavně ty přes polovinu vejšky obrazovky, jako má třeba zdejší Vitek222)
Taky mám pocit, že to je herní měsíc. Každopádně to můžeš urychlit tweakem v modu Wars in Skyrim (i když o tom modu už jsem dlouho neslyšel a netuším, jestli zůstává dál funkční). Tam si pak můžeš nastavit rychlost obnovování - od několika hodin až po týden apod.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Díky za četný ohlasy, mně šlo hlavně o to, jestli se tak stane, což ano a to jsem hodně rád . Trochu mě totiž polekalo, že to bylo asi 12 herních dní a pořád nic a pak taky to označení hotovo mi trochu dávalo tušit že hotovo nadobro ). S módy já nerad experimentuju, hlavně když to hraju poprvý. Raději si to dohraju v základu se vším všudy a až pak zkouším nějaký vychytávky .
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.