Skyrim hraju už celkem dlouho a nikdy se mi nestalo, aby mi hra spadla. Od té doby co jsem si nainstaloval DawnGuard mi hra začala padat nebo se uplně zasekne a musím restartovat PC. Je divný, že se to začne dít vždy v půlce odehranýho příběhu dawnguard. Při tom CZ verzi jak Skyrimu, tak i Dawnguardu + verzi 1.8 mám. Hru jsem zkoušel i přeinstalovat, ale zase v půlce příběhu mi to začalo dělat neplechu. Mohl byste mi někdo poradit co s tím? Bez Dawnguardu ten Skyrim není ono, alespoň pro mě. Děkuji předem všem kdo se mi bude snažit pomoct.
Upravil/a Wolf dne 10.03.2013 16:25
Když mi kněz Bekyně řekne abych udělal ten rituál s kůrou a přečetl svitek předků. Vždycki mi to spadne nebo sekne. Tak si hru pustím znovu a pak zas můžu hrát rozmezí 15min. - 2h. Pak to se zas spadne nebo sekne. Hrozně to otravuje
Většinou se mi to sekne když se mi ukáže automatické uložení. Ne vždycky, ale na 80% jo.
zkus si vypnout autosave anebo taky zkus stahnout http://skyrim.nex...mods/23491
normálně to otevři a přetáhni do data složky skyrimu většinou to je program files 86/steam/steamapps/common/Skyrim/data
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
Mě zarazily hlavně ty módy.... kdyby měl steam (paří již delší dobu) už by měl přemódováno, páč snadněji to snad ani nejde......
Upravil/a SeveruS dne 11.03.2013 19:24
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.