Omlouvám se pokud jsem dotaz vložil do špatné diskuze, ale nepřišlo mi vhodné otravovat s tím v "Skyrim - modifikace".
Mám problém s nahráním DLC Dragonborn a Hearthfire. Koupil jsem si Originál Skyrim na Steamu, tam jsem si koupil i obě DLC. Problém je v tom, že když zaškrtnu v záložce "herní data" Dragonborn.esm nebo Hearthfire.esm spadne mi hra hned v základním menu. Může to být tím že mám staženo cca dalších 2G modu (vše na Steamu, Nexus mepoužívám)?
DB i HF jsou na Steamu pouze v angličtině. Máš-li základní hru v češtině, DLC s ní nejsou kompatibilní. Máš tedy dvě možnosti - přehodit v jazycích hru do angličtiny a hrát, nebo pak ještě doinstalovat češtinu staženou z internetu. Někdo tady, myslím, ví, jak na to, ale já bohůmžel ne, takže pokud AJ nezvládneš, musí poradit někdo jiný.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.