Tasemnice napsal:
No, jsme znevýhodněni my, kteří máme určité morální přesvědčení (třeba že neradi zabíjíme/okrádáme nevinné lidi jenom proto, že nám to někdo řekl).
nebo my zvrácení psychopati kteří chtějí zabíjet výhradně z vlastní vůle a všechny.
Ozzy je daedrickým princem cynismu, metalu, černého humoru a psaní kravin.
Jeho síla roste čtením a komentováním jeho děl.
ALDUINŮV SYN, POVINNÁ ČETBA PRO KAŽDÉHO, KDO NECHCE BÝT CHUDÝ, MÁLO VLIVNÝ, NEBO JINAK CELOSVĚTOVĚ ZBYTEČNÝ
http://cabadaj.hostuju.cz/Stahuj.htm
SeveruS napsal:
Já zas ve hře piluju techniku, aby to pak v reálu šlo jak po másle.......
Aby tě pak nepřekvapilo, že v reálu může třeba takový systém odemykání zámků, ke kterým nemáš klíč, fungovat malilinko jinak
Upravil/a Tasemnice dne 17.02.2013 16:07
SeveruS napsal:
Já zas ve hře piluju techniku, aby to pak v reálu šlo jak po másle.......
Aby tě pak nepřekvapilo, že v reálu může třeba takový systém odemykání zámků, ke kterým nemáš klíč, fungovat malilinko jinak
Jaj! To je fakt..... No co, v nejhorším pořád ještě můžu být trochu prase a použít magické TCL ..... To by mělo fungovat všude, nebo ne? Počkat.... kde je vlastně ta realita.... jak vypadá?? pro Bohy, pomozte někdo!!!!!!!
Už dobrý, jen chvilkový nával paniky.......
Kde jsme to skončili???
Jo, ty zámky.... .... no, asi budu muset pro jistotu vymyslet nějaký lektvar na procházení skrze zdi a jiné překážky.... aspoň mám nějaký program na letní prázdniny.........
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.