Lord Rade napsal:
Když je nemůžeš porazit... přidej se k nim.
K té VĚCI co si říká Cech Zlodějů, ačkoli je to úplně jiná organizace, zabývající se uctíváním dříve úžasné, nyní polonahé deadry?!
Pfff, NIKDY!
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Wolf5cz napsal:
Maven Černošípková je jedno z nesmrtelných NPC, ale s použitím modu Kill them All (doufám, že sem to napsal dobře) jí můžeš sejmout.
Vždyť jsem to psal
Ale, vy vlastně nevíte, že jsem Master of Dvojsmysly...
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Zkusim tak sejmout Delfínu a Esberna
A nebylo by marné zabít černé šípky......
Upravil/a Vitek222 dne 17.08.2012 10:03
Jsem háklivej na Grafiku - je to má vrozená schopnost.
sláva Ufrikovi,největšímu blbečkovi ze Skyrimu!
12.9.2012 21:50 - mích prvních 1000 příspěvků
Já si tohodle smajlíka nikdy neodpustím -
Jsem povýšen na Falmera takže trochu úcty... :-D!!!
Čepele se zbaběle schovávají před Thalmorem a pak Drakorozeného ukecaj k tomu aby ve Skyrimu hájil jejich zájmy!!!
Thalmore!Usekej jim hlavy a napíchni je na kopí před Thalmorskym velvyslanectvím
Wolf5cz napsal:
Maven Černošípková je jedno z nesmrtelných NPC, ale s použitím modu Kill them All (doufám, že sem to napsal dobře) jí můžeš sejmout.
Nemůžeš jí zabít, jelikož po sesazení vlády Bouřných Hávů se stane Jarlem, město si tím ale nijak nepomůže, jak se říká: Z bláta do louže.
Tak může udělat dvě věci:
Vyrobí v CK samopal.
A dále v CK: Postaví Maven na jedno místo a okolo ní postaví zdi, aby nikam nemohla jít. A udělá tam malé okénko, aby do ní mohl střílet tím samopalem
Upravil/a BadWolf dne 17.08.2012 10:17
No muzes vyhladit vetsinu cechu az na vex,delvina,brynjolfa,tonilii,a možná vekela chlapáka,já bych s radostí usekl hlavu delfíně a esbernovi,chudák Paarthurnax muj zhulenej kámoš,ještě teď ho oplakávám ale nic no a co se tyce maven tak tu bych nasekal na kousíčky a hodil trolovy,že pokud ste dělali misi od bohyně mary jak vám ta kněžka dala ty psaníčka a vy ste je měli roznést,tak maven mi rekla, ,,DOBRÁ ASPOŇ MÁM ČÍM ZAHŘÁT KRB"
Ozzy má zlý plán.
Nechá ve své povídce vypuknout puč v Riftenu.
Komunistický puč. Něco jako Bouřné hávy ale budou to Rudé hávy a budou si "všichni rovni"
Ozzy je daedrickým princem cynismu, metalu, černého humoru a psaní kravin.
Jeho síla roste čtením a komentováním jeho děl.
ALDUINŮV SYN, POVINNÁ ČETBA PRO KAŽDÉHO, KDO NECHCE BÝT CHUDÝ, MÁLO VLIVNÝ, NEBO JINAK CELOSVĚTOVĚ ZBYTEČNÝ
http://cabadaj.hostuju.cz/Stahuj.htm
Štve mě, že ve Skyrimu není alternativní linie pro nepřidání se do Zlodějského cechu, jako je tomu u Temného bratrstva... Moc svobodné vůle tu člověku nedávají.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.