Já Krosise potkal na 6 lvl, ještě jsem díky bohu neměl ani první quest příběhové linie, takže o dracích se mi mohlo jen zdát
Když na mne vyskočil poprvé sundal mne na dvě rány, po loadu jsem si řek že ho prostě zabiju, vytah jsem luk a běhal dokola, až jsem zjistil že když se člověk sková za kus nějakých těch kostí co tam leží, Krosis si to vždy napochoduje z toho mirneho kopečku dolu a pak hazi fireballky ktere se ale rozrazej o ty kosti takze mne nic neudelal a ja ho lukem po dlouhe dobe ustrilel
To same se mi povedlo na 8 lvl s knězem co je na zapadni strane skyrimu, ja se skoval za jeho rakev a on ty ice speary hazel do rakve ale ja na nej mohl )
Whirt napsal:
Tak kdopak už potkal a přemohl Krosise. Já jsem ho potkal na 12 levelu, a dal mě na 4. obtížnost pěkně zabrat... Zabíjel jsem ho snad třičtvrtě hodiny našeho času a musím říct, že nebýt mé paličatosti, tak už jsem dávno na druhé straně Skyrimu. (Kdybych věděl, že z něj vypadne mocný - ale mě neužitečný - artefakt, tak ho radši nechám na pokoji )...
Sbírejte masky.
Za všechny masky dostanete jednu skvelou masku.
Upravil/a COMMANDER dne 24.12.2011 05:59
Kenny161 napsal:
Jo no,Poraďte kde berete ty skleněné nebo deadrické věci já mám akorát tak skleněné a ebenitové šípy jinak nic moc věci.
nacházel sem jich celkem dost v dungách. myslím že černota poskytovala nějaký skleněný věci. jel sem tenkrát na těžkou zbroj, takže sem tomu nevěnoval pozornost ale minimálně 2x-3x jsem ji v průběhu lítání po skyrimu dal do kupy
Fus..Ro..Dah
mě se ty masky moc nelíběj, ta poslední mi příjde dost špatná. Ale třeba Krosis je zrovna dokonalá maska pro stealthera. To bez diskuze, ale ve zbroji temnýho bratrstva jsem si pripadal jak Sith-Lord
Na uesp jsem četl že po získání všech masek a položení na oltář se objeví Konahriik. To co vás ale bude zajímat je že si pak ostatní masky můžete vzít zpátky . Viděl jsem i video. A jinak už mám všechny masky kromě Morokeie (tahle postava ještě nedělala linii Ledohradské Univerzity celou). Nejužitečnější je asi Krosis. Také můj oblíbený boss (můj nejoblíbenější je jeden ze synů Gauldruna, ten jak se teleportoval a udělal iluze sebe sama). Povedl se mi jeden pěkný screenshot Krosise...
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.