1) Jsi Thaletova kružnice?
2) Jsi zcela běžná
3) nebo tebou disponují jen někteří?
4) Jsi vlastnost?
5) Jsi nějaký přirozený princip? (Myšleno smrt, život, atd.)
6) Jsi nějaký přírodní zákon?
7) Jsi češtinářsky rodu mužského
8) nebo ženského?
9) Disponují tebou lidé a mohou tě používat?
10) Jsi obecně považován za positivní?
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Som bežná vec, pravdepodobne so aj prirodzený princíp. Som rodu mužského. Ľudia mnou disponujú ale ovládať ma nemôžu a som považovaný za pozitívnu ale aj negatívnu vec.
Takže:
1.3.4.6.8. Nie.
Upravil/a Sanued dne 13.02.2013 19:05
I used to be an arrow, but then I took an adventurer to the face.
Úprava pravidel (za chvilku i na úvodní stránce) - pokud je to možné, zkuste ke správné odpovědi přidat drobný obrázek toho (nebo symbolizující to), čím jste při hádání byli. Není to povinné, ale trochu se to oživí. Obrázky dávejte raději menší! Díky
1. Áno
2. Nie
3. Áno, určite má ovplyvňujú aj fyzické veci
Takže viete už že som abstraktná vec, mužského rodu, ľudia mnou disponujú ale ovládať ma nemôžu. A tu je moja nápoveda. Určite sa to stalo/udialo/ zažili ste to/prežili i vy. Všetci z vás
Tak to je tak trošku chyba, poněvadž sny se samozřejmě ovládat dají. Chce to jen trošku cviku a některým přirozeným talentům se to občas povede jen tak. Ale pravda, BĚŽNÍ lidé je většinou ovládat neumí, takže OK
Jsem reálná obecná fyzická věc.
1. Si bežná vec?
2. Si potrebná pre život?
3. Funguješ na elektrinu?
4. Si z dreva?
5. Kovu?
6. Skla?
7. Textilu?
8. Plastu?
9. Si plyn?
10. Si kvapalina?
Jelikož jsem během doby, než byly položeny otázky, stihl zapomenout, na co jsem myslel, tak jsem na odpovídání nakonec zapomněl úplně Sorry, už to jdu napravit:
1) ANO
2-10) NE
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.